icon

Kto sa chystá na ET alebo KET v apríli či máji 2024?

nikadominikanika
11. apr 2024

Ahojte 🤗 je niekto kto sa chystá na et, ket v apríly, či máji 🙂 žeby sme sa kus podporili a pod.

ashleyka
21. máj 2024

@reanba Jasne že spadáš🥰

mmmooo
21. máj 2024

@reanba ahoj, prosim ta aj ti na sone nieco videli ? Ja 13 den po Ket hcg 1070 ale na sone nevidel a kazal prist o tyzden - vo stvrtok idem ale uz zacinam stresovat 🙄

lalilla
21. máj 2024

@reanba krasna hodnota! Dolezite je aby rastla a vsetko bolo ok.

lalilla
21. máj 2024

@mmmooo cosi nestresuj, na sono sa objednava 2 tyzdne od oficialneho dna testovania 14dpo. Nema tam co vidiet. Mne napr na konci 4 tyznda videl gestacny a to bolo vsetko, o tyzden a pol aj plod so srdieckom

mmmooo
21. máj 2024

@lalilla no len mna objednal o tyzden, obavam sa ze sa mu nieco nezdalo, ked vsade kde som pozrela objednavali az o ty 14 dni

lalilla
21. máj 2024

@mmmooo hm zvlastne ale tak nemyslim, ved nema sa mu tam co nezdat ked nie je nic vidiet. Mysli nato ue aspon cim skor budes vediet ze je babo tam kde ma.

butterflyeffect
21. máj 2024

@mmmooo ja som mala na 12 den 370 na sone som prvom bola 18 den a este len dutinka bola vidno 8 mm, 27 den uz bolo blod 6,5 mm a srdiecko. Neboj este je skoro aby nieco bolo vidno. A samozrejme gratulujem🙂

butterflyeffect
21. máj 2024

@reanba ja som pri prvom mala ET mala na 14 den 1700 a teraz pri druhom som bola v 12 den 370. Inak co hovorite na teoriu ze vacsie hcg bude dievca a nizsie chlapec? 😁

nikoleta999
21. máj 2024

@butterflyeffect Ja som mala HCG 14 den 2049 a mam chlapca, takze u mna to neplatilo 😬

butterflyeffect
21. máj 2024

@mmmooo a bola si na sono v CAR alebo u svojho? Lebo mna do CAR az na 14 den po vysledku, ale moja gynekologicka chcela skor, kvoli predoslemu MMT…

butterflyeffect
21. máj 2024

@nikoleta999 tak asi je to platne na 50% ako vsetky teorie o pohlavi 🤣

mmmooo
21. máj 2024

@butterflyeffect v Car som bola, si ma trochu ukludnila, vlastne ja vo stvrtok budem 19 den po KET tak snad uz nieco uvidi aspon tu dutinku. V kutiku duse sa strasne tesim lebo 7 rokov sa snazime a nikdy som nemala kolajnkce az doteraz 🙏 toto horsi tyzden nez cakanie na prve sono po KET 🙈

nikoleta999
21. máj 2024

@mmmooo Zrejme chce vylucit mimomaternicove tehotenstvo. Vysoke HCG a to, ze na sone nie je nic vidiet, znamena pre dr. ze maju na toto podozrenie. Ale zeny maju ovela vyssie HCG aj ja som tak mala… ale ber to pozitivne. Ine baby cakaju dalsie tyzdne na ❤️
Ale podla mna len zbytocne stresuju zenu… Je to individualne. Ja som mala 14 den HCG 2049 a nikto mi mimomaternice ani len nespomenul. Ale od potvrdenia som bola do par dni v nemocnici pre zakrvacanie a videla som pekne uz plod, o tyzden uz nastalo masivne, ale babo vydrzalo a dokonca bolo o tyzden vacsie a aj s akciou 💙A vysoke HCG mozu znamenat aj dvojicky 😀

mmmooo
21. máj 2024

@nikoleta999 no tak dufam ze to hned vylúči vo štvrtok a bude to uz len tak ako ma, ja som zatial ani len nespinila od vkladu, vlastne sa citim ako keby sa nic nedeje, keby som nepozerala kazdy den na ten test ani neviem 🙈

nikoleta999
21. máj 2024

@mmmooo Ja si pamatam, ked som bola 1x v nemocnici, pre zakrvacanie, tak dr. sa ma hned pytal, aka bola vyska HCG a ja ze 2049 a on take oci 😀a ze no tak toto uz bude musiet byt nieco vidno na sone a tak aj bolo… Asi keby nebolo, tak by to bol problem … Verim, ze u Teba to bude tiez v poriadku 🙂

reanba
21. máj 2024

@mmmooo ja som včera išla len na krv k svojej gynek. Do CAR som volala včera, že dnes budem mať výsledok HCG v krvi a dám vedieť aká je hodnota. Dnes som volala s koordinátorkou a objednala ma na sono ku nim budúci týždeň a to budem 21+ dni od KET

michaela1905
21. máj 2024

@ashleyka Waw, tak túto tabuľku sa ti kde podarilo nájsť??? Ja stále googlim a nič nenájdem 😄😄

michaela1905
21. máj 2024

@mmmooo Mne dr vravel, že na sone je niečo vidieť až keď je HCG nad 1000.. Možno tvojich ahoj 1070 bolo ešte málo... Neboj všetko bude okej 🙂 držím palce 🙏✊

ashleyka
21. máj 2024

@michaela1905 Vieš čo raz tu na koníku🤣 raz to niekto pridal a ja som si to screenla
baby vôbec nestresujte po mojom 22,8 mate krasne hodnoty🙈

inak natýždeň stredu idem na sono a potom o týždeň tipujem vklad🙏🏻 skúsim teda ešte jeden no ak nič tak skúsim reproimuno a hematku

michaela1905
21. máj 2024

@ashleyka Tiež som si to teraz hneď uložila😛 presne, moja hodnota tiež bola nízka.. Len 49,1.. Tie čísla čo tu píšu dievčatá sú fakt krásne..

Mňa čaká vklad teraz v piatok.. Ani som nedúfala, že to bude ešte tento mesiac, keď mi v sobotu povedala na sone, že ak to v pondelok nebude dobre tak až o mesiac.. Ale podarilo sa, moja sliznica sa spamätala a narástla😛 tak snáď sa to tento krát podarí...

ashleyka
21. máj 2024

@michaela1905 jeeej veľmi silno držím prsty🙏🏻❤️ verím že ti to vyjde🥰 a budeš mať hodnotu ako tuto baby…,neberieš estrofem na sliznicu? ja som ho konečne vysadila a keď začala ms o 2 dni tak zasa som začala 🙈

michaela1905
21. máj 2024

@ashleyka Áno. Beriem Estrofem 2x2. Plánovali, že ak by bola v pondelok nízka sliznica, tak mi ho od ďalšieho cyklu dajú od prvého dňa. Ale našťastie to momentálne nebude treba. A ty ho ako berieš? Ďakujem za podporu 🙂

ashleyka
21. máj 2024

@michaela1905 ja ho beriem od 1 dňa cyklu 3x2 😊
Na sone som mala minuly mesiac(12dc) sliznicu 11mm a pri vklade uz len 8… vraj klesa keď nasadíš progesteron

michaela1905
21. máj 2024

@ashleyka Fuuuu.. Tak to si ma moc nepotešila 🤨 veď uvidíme... Akurát pozerám, že pred 5 rokmi som po čerstvom ET mala na 13DPT HCG 302, čo nie je práve najvyššia hodnota a už máme doma veľkú slečnu 🙂

ashleyka
21. máj 2024

@michaela1905 písala som tu s babou čo bola zhodou okolnosti na opu na vedľajšej izbe,nemala ohss ako ja ale mala odložený vklad o 1 cyklus(ja až o 2) a na 14ty deň mala niečo cez 200,preistotu si to dala skontrolovat o 2 dni sama a pekne jej to stúpalo-že asi sa neskôr uhniezdilo. Teraz už končí myslím 1 trimester a všetko ok😊

michaela1905
22. máj 2024

@ashleyka Hodnotu ja teraz nemyslím... Skôr si ma nepotešila tým, že od nasadenia Progesterónu klesá sliznica... 🤨 Lebo na 16DC som mala 8mm, v ten deň som nasadila Progesterón.. Tak ak začne klesať, tak to bude potom pri vklade menej ako 7mm..jooj... Toto som nemala vedieť 😒 vôbec mi to na pohode nepridalo 😒

ashleyka
22. máj 2024

@michaela1905 Tak ju skus ešte navyšiť tymi prirodnymi vecami čo tu baby píšu,cviklová šťava a pod😊

markara
22. máj 2024

@michaela1905 ver doktorom, vedia, čo robia. Keby nebola sliznica ako má tak by ťa na vklad nepripravovala. Ja som mala tiež na prvej kontrole 8 mm a potom nasadili progesteron a pri vklade mi na sliznicu ani nepozerali. 🙂
@mmmooo nič necítiš? ani prsia ani kŕče, ani nič, ani špinenie a vyšlo Vám to? 🙂 ja som dnes 7 DPT a zatiaľ som nič nezacítila, (ani krv) tak sa strachujem

mmmooo
22. máj 2024

@markara nie veru nic, od pondelka ma mozno 2-3 krat zabolelo ako na menzes ale to len take troska, keby som sa nesledovala by som si to ani neuvedomila si myslim. Ale vzdy ked som mala biochemicke ma prsia boleli aj brucho a teraz zatial nic no uz zajtra idem na sono konecne uz 🙈

miriam160
22. máj 2024

Dievčatá som psychicky vyčerpaná...nám nevyšiel opäť vklad, už nemáme ďalšie embrya...pre ďalšie IVF zvažujem zmenu CAR nakoľko moja doktorka ordinuje už len 1x v tyzdni a koncentruje sa na otvorenie novej pobočky centra a hlavne predtým než pôjdeme do ďalšieho IVF,chcem nejaké vysetrenia...na ktorých klinikách ste vy? Ako ste spokojné? Aké vyšetrenia vám navrhli? Hlavne baby s nízkym AMH...
Nechodíte niektorá aj do Čiech?vdaka