Kto sa chystá na Ivf v auguste 2019?
Kto sa chystá na Ivf? O pár dní mám vklad.. Môžme si navzájom povzbudzovať. Nech nám vyjde všetkým.
@silviarudi budeme vám všetci držať palce 🤞 nech to posledné embryjko bude najsilnejšie a nech sa dobre uhniezdi ♥️určite vám to vide 🙏
@bobo2433 ďakujem veľmi pekne
@monika12323 áno, už som si myslela, že to zas nedopadne dobre, no našťastie krvácanie po týždni postupne mizlo, bolo to ako slabá menštruácia.
@silviarudi Silvi, to ma veľmi mrzí 😢 v pondelok sa k tebe pridám 😔 uvidíš ako sa na to budeš cítiť vtedy choď je to na tebe 😉 ďakujem aj ty sa drž
@ericia ďakujem, áno máme ešte mrazáčikov tak uvidíme. Držím ti palce, potom napíš ako dopadol test 🍀
@adulka1989 ďakujem aj tebe držím palce nech ti to vyjde 😉
Baby dajte vediet potom ako ste dopadli
@palculienka7 dakujem
Dievčatá 12 deň po KET a snehobielo 🙁
@ericia to fakt?kolko ti vkladali
@palculienka7 nevieme co robiť... Je to tak... Potom my napíš ako si dopadla. Budem čakať.. Maj sa.
@adulka1989 jednu HB... Posledne embryjko zo 6 IVF...
@ericia to si uz bola sestkrat na vklad?
@ericia a kam chodis ak sa mozem opitat
@adulka1989 to bolo 6 IVF a 6 vklad... Dva krát som mala vklad s mojimi vajíčkami... Potom sme nemali tri krát ani jedno embryjko pri IVF... Posledne IVF bolo s DV... Štyri krásne embryjka... Z toho dva krát ani tuk a dva krát potrat 🙁 takže neviem ako ďalej...
Chodím do Reprofitu
@ericia ach boze tak mas dost za sebou pbdivujem ta mna by uz davno porazilo asi
@ericia ale drzim ti strasne palce nech sa to konecne podari ci uz teraz alebo na dalsi pokus ale co tie potraty preco boli?
Ahojte.pridam sa k vam stimulujem fostimonom od 2dc dnes pridany aj cetrotide, v utorok druha kontrola, zaroven aj predoperacne vys.( idem do provitae , lebo v iscare ba ma lekarka dovolenku, nebol tam nahodou niekto? ), a teda asi sa rovno dozviem kedy bude odber 🙂
Ahojte baby, pripájam sa do diskusie. Čo myslíte? Mám sa tešiť? Som 9. deň po KET. ( KET 23. 8.) A na teste úplne slabučký duch., alebo si len namýšľam. Trošku špiním, tak mám obavy. Akým štýlom si viem dať spraviť rozbor krvi na HCG, keď môj gynekológ mi ho urobí až 14. Deň????? Dnes som si spravila testy (rovnakú značku ako v 8 aj 7 deň) a výsledok rovnaký :'( ... nemal by už silnieť???
@ericia ty si hola už 3x na odber? Držím silno palce ja by som to toľko krát určite nedala. Máš môj obdiv.
@adulka1989 tak aj krv negatívna 🙁
Potraty... No ze kvôli NK bunkám zvýšeným... Embryjko sa chytilo, keď som mala intralipidy... Teraz mi medrolom znížili NK bunky a nechytilo sa vôbec...
V Brne vravia, že v imunite je problém a v Nitre, že zlé embrya... Tak ozaj neviem...
@palculienka7 ja som bola na odbere 5 krát... A bez narkozy... Keďže som mala len dva tri folikuly... Ale boli z tých 5 IVF len dve embryjka... Tri krát boli folikuly prázdne... 6 IVF bolo s darovanymi vajíčkami...
@meliskar ahoj ja chodim do iscaru. Robili mi odber tam, aj keď moja lekárka mala dovolenku, jednoducho odber urobila iná lekárka, a preto mi to príde divné, že ideš inam. Termín a presný čas ti povedia na kontrole po UTZ. Mne termín sedel presne podľa stimulačného protokolu, čo mi dali na začiatku. Držím pršteky
@ericia tak to asi ani sami dr. nevedia tak povedia hoci co
@ericia 5 krát??? A bez narkózy? To si ako zvládla? Mňa brutálne bolelo brucho po odbere ale zobrali mi ich 29ks. Prečo ti nezvýšili dávku aby ich bolo viac 🤔

@palculienka7 žiaľ negatívny HCG len 42.. Mam vysadiť lieky... Nabudúce.. Som veľmi smutná... Ale mam ešte jednu šancu 1 embryjko. ja by som nechcela ísť hneď druhý mesiac. Až o 2-3 mesiace... CO MYSLÍŠ? tebe držím palce.. Drž sa moja.