Kto sa chystá na Ivf v auguste 2019?
Kto sa chystá na Ivf? O pár dní mám vklad.. Môžme si navzájom povzbudzovať. Nech nám vyjde všetkým.
@majusaba1 ahoj, tak držím palce, no áno 6000 pekne číslo, ale kreslo vysadila som lieky a mam ms v pondelok mam kontrolu v centre. No vieš co, ja počkám ešte na ďalší ms a až tak pôjdem na ket, odporúčam počkať aj tebe nech si telo trosku oddýchne, nesil to, viem ze sa tešíš na ďalší vklad, ja tiež, ale musíme si na dobre počkať, keďže mam posledného mrazacika, tak nechcem nič riskovať a idem na hematologiu, nech mi zistia, čo mám s krvou keďže sa mi urobil hematon a zrazeniny, zrejme kvôli tomu som potratila. Nič nechcem podceniť a radšej počkám, skus aj ty ❤️
@majusaba1, @monika12323 ja keď som bola na krv tiež mi povedali že až o dva cykly další vklad, tiež som myslela že hneď na ďalší cyklus keď už je to rozbehnuté ale predsa taký šok pre telo toľko hormónov, naozaj treba to siliť ak sa má podariť už ten jeden mesiac navyše vydržíš 😉 držím palce všetkým 💦🍀🙏
@palculienka7 áno presne tak, je potrebné aby sa teplo aj počas Ms dobre vycistilo a jedna ms na to podľa mňa nestačí. Držím palce, nech nám všetkým vyjde co si prajeme a nech sme netrpeli zbytočne!
Mne zistili pri hysteroskopii, že som mala nízku sliznicu čiže pred ďalším vkladom budem musieť brať lieky aby sa embryo dobre uhniezdilo asi preto to pri ET nevyšlo :(
Ahojte.tak ja v pondelok OPU ..neviem ci sa bat alebo tesit 🙂
@palculienka7
@monika12323 môj dnešný výsledok NEGATÍVNE :( Neviem ako vy ale ja mám anovulačné cykly a teraz som hádam prvýkrát v živote ovulovala, tak som mala prirodzený KET, žiaľ neúspešný. Ako som písala, nikto mi nič nevedel povedať čo ďalej. Čo všetko, teda aké lieky ste brali VY ako prípravu na KET?
baby a ako prebiehal vklad?treba tie dve hod predtym daz diazepam,to viem, a potom?bolelo?museli ste dlho lezat a tak? 🙂
@majusaba1 ja som pred ket užívala progesteron vaginálne a po vklade aj estrimax, ten drží sliznicu vysoko a veľa som ležala ležala nerobila nič zatazujuce a aj sa podarilo no len to skončilo, ale odporúčam ležať
@verkverk diazepam? O tom som nepocula
@liliankamichalovov nie?2hod pred vkladom davaju
@majusaba1 tak to ma mrzí a ešte som jedla čerstvý ananas, ja tiež vôbec neovulujem a som nahnevaná že mi nezistili že mám hustú krv, nemuselo by to takto dopadnúť. No v centre kde chodím na kontrole bol stále iný doktor, keďže bolo obdobie dovolenke a každý povedal niečo iné a mal svoj systém, takže asi toľko ti k tomu napíšem. Mate ešte mrazacikov? My máme posledného.
@verkverk to mi nikto nepovedal ani som to doteraz nepocula preto sa pytam
A preco sa to dava pred vkladom nevies?
@majusaba1 nie ja chodím do bystrice do heliosu, najlepšie bude keď sa opýtas priamo v centre
@verkverk vklad bol bezbolestný je to chvíľka, žiadny Diazepam, plnší mechúr, nechali ma tam 15 min ležať a išla som domov. Kľudový režim 3 dni odporúčajú..
@majusaba1 ahoj, ja som brala Estrimax, Progestanelle, Anopyrin, Prolutex pred aj po ket
neviem baby,my to mame naordinovane ze 2h pred vkladom si mame dat jednu tabletku..neviem preco,asi aby sme sa netrepali,alebo neviem.tiez by som bola radsej bez neho
@happyna ahoj posiela ti link na skupinu kde predávajú lieky, veľa šťastia ti prajem https://www.modrykonik.sk/group/6841/

@monika12323 ahoj. Ja dnes čakám na telefonát. Bola som na krv ráno, ale sestrička sa netvárila nadšene z mojej skúsenosti, ale že všetko mi povie až prídu výsledky. Keď som sa opýtala nato, ako môžem získať lieky na ďalší KET, kedže chcem ísť hneď v ďalšom cykle, tak odpoveď ma strašne zarazila - najprv musím ísť k lekárke, ktorá ma vyšetrí ešte pred menzesom a určí, či je vhodné podstúpiť hneď v ďalšom cykle KET. Všade som sa dočítala, že po prirodzenom KET-e môžem ísť hneď na ďalší. Takže nechápem. Tiež mi vôbec nevychádza ich princíp - ako mám ísť na vyšetrenie k lekárke pred ms - ak dnes vysadím utroš, tak za 3-4 dni bude ms, lekárka určite preplnené termíny, takže ma nevezme . Prečo by som mala prísť o možnosť nevyužiť tento cyklus kvôli ich "preťaženosti" ? Skús poradiť, čo mám spraviť?
Ako si nakoniec dopadla? Dúfam že pozitívne. 6000 je veľké číselko.