Kto sa chystá na Ivf v auguste 2019?
Kto sa chystá na Ivf? O pár dní mám vklad.. Môžme si navzájom povzbudzovať. Nech nám vyjde všetkým.
@happyna ahoj,ja som s TO.ak chces viem ti to aj poštou poslať ,hádam by sa za ten deň dva mimo chladničky nestalo nič ,či? 🤔A tu je link https://www.modrykonik.sk/group/10631/
Ahojte
Tie co ste vkladali progestenalle rozpustil sa vam cely? Ja mam pocit pri kazdom vkladani ze je tam toho este dost z ranneho
Beriem 2-0-2
A v den vkladu ked ste si ho dali nevadilo ze pocas vkladu to tam cele bolo?
@liliankamichalovov ahoj ja som brala progestenalle ráno na obed a večer mám podobný pocit nerozpúšťa sa to tak rýchlo a celkom ako som si myslela.
V deň vkladu som ho vzala skôr asi o 6. Lekárka si to pred vkladom vyčistí. Neobávaj sa 🙂
@meliskar ahoj, ako si dopadla?
@palculienka7 ahoj.no vybrali len 4vajicka.tak uvidime 🤷🏽♀️ Zajtra maju rano volat ze co a ako s nimi dalej .dali sme ich oplodnit metodou icsi.inak anesteza a vsetko okolo toho v pohode.ani bolesti nemam , ani nekrvacam.
baby, ak by ste niektorá potrebovala.. ostal mi decapeptyl a bemfola po ivf-ku.. ak máte záujem píšte 🙂
Ak by niekto potreboval ostal mi CETROTIDE
Ak potrebujete napíšte 🙂
Ahojte,mne zostalo celé zabalené balenie decapeptylu ak má niekto záujem 😊
Zdravím, neviem, či je tu na to vhodný priestor ale ostali mi nejaké lieky, ja ich už nepotrebujem, ak by mal niekto záujem: Dipherelin 0,1 mg (2balenia), Menopur 75IU (4balenia) a Orgalutan 0,25mg/0,5ml (1ks)...kľudne aj za polovičnú cenu, škoda vyhodiť :(
Ahojte žienky, chcem sa len spýtať na bilanciu akú máme v tejto skupinke keďže už každá máme za tým... Zaujímalilo by ma komu z nás to vôbec vyšlo a komu nie??? Aj ste boli na opakovanom vklade? Dali ste si niektorá vložiť aj 2 embrya naraz?
@palculienka7 ahoj, ja som mala vklad 7.8., krv bola po dvoch týždňoch pozitívna, ale hodnota hCG nízka po opakovanom odbere už len minimálna. vysadila som lieky dostala som menzes. Mesiac som bola bez liekov - teraz by som mala mať KET, ale ochorela som, nemohla som ísť na začiatku cyklu na intralipidy takže sa KET nekoná...dúfam, že o mesiac nebude už žiadny problém. je to na nervy...mne kázali aj na repro.imuno aj v centre vložiť len jedno embryjko-takže v skratke takto... ty sa máš ako?
@palculienka7 ahoj ja idem teraz po prvy krat na ket a daju mi 2 embrya.
Moj 3ivf boli 3embrya na vklad a je s toho jeden fesak mam uz 12 rocneho syna .
@palculienka7 ahoj, ja som mala ET 10.8. no výsledok po odbere bol žiaľ negatívny. 9.10. mám kontrolné sono ak bude všetko ok tak sa neplánuje KET. Dávali sme si vložiť jedno embryko a aj teraz si dáme jedno.
@palculienka7 ahoj tak ja už tu nechodím ani nikde moc nepíšem ale chcem prispieť k štatistike. mala som 3 KET v auguste a teraz tehulkujeme a modlíme sa aby drobec pekne rástol a všetko išlo ako ma 🙏 a vám všetkým vám držím prsty aby ste mali úspešne vklady a pridali sa 🙏😊
@palculienka7 ahoj ja som mala 18.2. ET v 10tt MA, 2.8. KET test z krvi pozitivny a zacalo klesat HCG takze u mna cely zly tento rok mam este jedno zamrazene ale po novom roku chcem ist na ivf
@kilauea ďakujem veľmi pekne, tiež som bola skepická a sklamaná z tých štatistík, všade sa hovorí o úspešnosti a tu vidíme realitu. Verím že každému sa to raz musí podariť. Aj pred nami je ešte dlhá cesta plná strachu zo všetkého, človek je už psycho. a veľmi vám prajem aby vklady boli úspešné a spoločne nám prajem aby sme sa stretli v nejakej maminkovskej skupine.
@lejduska blahoželám a držím palce 💦🙏 a ďakujem že si napísala 😉
@janaz2007 ahoj a to ti vložili 3 naraz? 😲