Kto sa chystá na Ivf v auguste 2019?
Kto sa chystá na Ivf? O pár dní mám vklad.. Môžme si navzájom povzbudzovať. Nech nám vyjde všetkým.
@palculienka7 ano ale to bolo este v roku 2006
@palculienka7 ano bolo to v roku 2006.
@palculienka7 ďakujem aj ja, verím ze vsetky budeme maminky 🙏
Ahojte, prosím vás viete mi poradiť, minulý mesiac som potratila po ket, dnes je 4 deň čo mi mešká menzes a mam výtok ako sopeľ ako keby som mala ovulaciu, lenže ja som ovulaciu nikdy nemala, neviete čo to môže byť?
Ahojte ste tu... Mam na vás otázku... Som 23 cyklu ale stimulovat by som už chcela tento menzes cca. O 5 dní... Stíham to? Keď zavolám teraz k doktorovi? Ci je tam ešte pred tým nejaké procedúra dikesko
@nikusik0107 ahoj, podľa toho či ti určia krátky alebo dlhý protokol...ja som mala dlhý a stimulovať som začala 26.deň cyklu....určite si zavolaj do CAR čím skôr aby si vedela... držím palce🙂
@zuzanag09 ahoj aký je rozdiel medzi dlhým a krátkym? Podľa všetkého budem mat dlhý
@nikusik0107 pri dlhom začneš stimulovať ešte pred menzesom-picháš si viac inekcii, pri krátkom tuším druhého dňa cyklu začneš stimulovať
@zuzanag09 no podl všetkého budem mat dlhý... Nevieš mi povedať podľa čoho sa to určuje?
@nikusik0107 myslím si, že keď žena nemá problémy tak je dlhý protokol a keď má napr.pco alebo pod. tak krátky...u nás má priateľ pomalšie spermie u mňa problém nezistili - ta preto si to myslím....u vás je to ako?
@zuzanag09 no u nás tak isto ja som ok výsledky ukážkové priateľ tiež až na morfológiu 98%je hlavička zla.... Cize preto ideme na ivf... Snažíme sa už skoro 5 rokov a nič boli sme aj na 3 IUI ale to nevyšlo no nerobili žiadne testy a to som nasrata lebo vyhodené peniaze... Ale čo už no....
@nikusik0107 fuuu, nemali ste to ľahké potom- úplne ťa chápem...my sa snažíme 4 roky - výsledky boli vždy dobré aj u priateľa, až kým nešiel na rozširený spermiogram - to bolo tento rok v júni..vlastne odvtedy riešime ivf metódou icsi- kam chodíš do centra?
@zuzanag09 a vám co našli? Do Košíc helios... Pred tým bol bola v gyn care a celé zle... A ty kam... Ideš na prvé? Kedy? Ja idem teraz pondelok na konzultačný pohovor ci ako sa to vola no a začíname mam stres veľký ale čo už narobím chlapa meniť nexhem a babo chcem 🤣
@nikusik0107 nám nenašli okrem tým spomalených spermií nič iné...ja chodím do Bratislavy bude to náš prvý KET a idem v utorok budúci týždeň 🙂 teším sa, ale zároveň sa aj bojím ako to dopadne... máme 36 rokov snažíme sa 4 roky a detičky ešte nikde :/ neni na čo čakať
@zuzanag09 jasne chápem a máš dlhý protokol?
@nikusik0107 ja budem mať teraz kryoembryotransfer - takže stimuláciu som teraz nemala, akurát len jednu inekciu Ovitrelle - bola som teraz bez liekov
@zuzanag09 musíš mi to preložiť co to znamená 🤣nevyznám sa v tych pojmoch
@nikusik0107 že teraz si nepichám inekcie ako ty budeš - ja som dlhý protokol mala v auguste a čo mi ostali embryá to sa zmrazilo a teraz budem mať vklad tých mrazených to je KET
@zuzanag09 aha jasne chápem prirodzený cyklus... Držím prsty nech ti to vide 😉q prvé si mala dlhý protokol
@nikusik0107 rozpises mi prosím ako prebieha dlhý protokol čas injekcie všetko na čo sa mám pripraviť... Mala si aj nejaké problémy? Stavy?
@zuzanag09 Zuzi držím palce 😉
@palculienka7 Ďakujem 🙂 ty sa máš ako?
@nikusik0107 nemala som ťažkosti po inekciách - prvá bola najťažšia 🙂 pichala som Decapeptyl, Gonal, Luveris, Ovitrelle a Prolutex dokopy 49... horšie bolo pre mňa to čakanie po vklade, vtedy ide čas pomalšie..zvládneš to aj ty neboj sa ničoho
@zuzanag09 ja idem tiež v utorok ale na kontrolu a podľa toho uvidíme ako ďalej, ak pôjde všetko ako má tak tiež ket cca 22.11. 😉🍀✊💦
@palculienka7 super 🙂 budem ti držať palce....tentokrát to už musí vyjsť
@palculienka7 ahoj moja spolubojovnícka.. Teda zase spolu ideme do toho? Ja mam ísť na kontrolu pondelok.. A uvidíme ako ďalej... Už sa teším neviem tentokrát prečo? Ale už neviem dočkať... Tento krát nám už MUSÍ VYJSŤ! VŠAK?
Ahoj má niektorá skúsenosť z IVF v KE? SPLN
@silviarudi ahoj Silvi, super ani som nevedela že nám to takto pekne naraz vyjde 😊✊🍀💦 teraz pôjdeme asi viaceré čo nám to nevyšlo v tom auguste, načerpali sme nových síl do ďalšieho kola tak si držme palce a podporujme sa 🤩😘
@petinka30 ano mam
Bola som v septembri

@zuzanag09 ahoj Zuzi, tak ideme v tom spolu čo už, dáme další pokus a vážne zvažujem vklad 2 embryí naraz, pôjdem v novembri cca okolo 20ho si to chcem naplánovať 😉