icon

Kto sa chystá na Ivf v auguste 2019?

silviarudi
6. aug 2019

Kto sa chystá na Ivf? O pár dní mám vklad.. Môžme si navzájom povzbudzovať. Nech nám vyjde všetkým.

silviarudi
autor
15. aug 2019

@mayush789 držím ti palce veľmi veľmi

mayush789
15. aug 2019

Dievcata embeyjko vlozene 🙂 nic necitim nic ma neboli citim sa ako predtym 🙂ziadne pichanie zatial🙂

zuzu1994
15. aug 2019

@mayush789 ja som hned po vklade asi pol hodniky citila take dva pichance a potom zacali ako keby menstruacne bolesti ale kazda sme ina 🙂

lejduska
15. aug 2019

@gabrielita_8989 ahoj, pozerám ze sme mali podobne KET 😁 keď dobre rátam ty si 10 dní po? A pozerám ze aj do Heliosu chodíš 😁 ak sa smiem opýtať, aké lieky si dostala?
A samozrejme potichučky gratulujem k // 💜

mayush789
15. aug 2019

@zuzu1994 to ano sme ja mam kamosku ktora ma tiez dietatko a tak isto ako ja nic necitila 🙂)) hlavne aby to vyslo 🙂))))

zuzu1994
15. aug 2019

@mayush789 ved toto 🙂nech to len dobre pre vsetky do dopadne

gabrielita_8989
15. aug 2019

@lejduska ajoj. ďakujem 😉 zatiaľ kým to nemám potvrdene na krvi sa moc neteším ale snáď, ☺️ tiež máš v pondelok kontrolu? Ja nemám nič okrem progesteronu vkladám si čipky. Tebe dávali lieky?

lejduska
15. aug 2019

@gabrielita_8989 chápem tiež čakám na krv. Bol to tvoj prvý KET? Môj tretí. Mam taktiež progesteron + ešte estrimax. Mňa len zaujímalo ci nemáš ešte niečo iné ako tu často čítam ze baby mali napr anopyrin, prednison a podobne, ale nie v Heliose 🤷‍♀️ tak som to nejak v pozorovala 😃🤔 ale ak sú úspešné IVF aj bez toho, v pohode 😊
Tak si držme prsty 💜

gabrielita_8989
15. aug 2019

@lejduska a test si si robila? Ja som tiež prekvapená co všetko baby berú ja len tie čipky ale radšej menej ako sa dopovat liekmi mne to asi netreba. Aspoň čo sa týka maternice ovulácie atď som zdravá. Áno môj prvý a snáď uspesny. ☺️ Jasne držím ti palčeky 🥰

lejduska
15. aug 2019

@gabrielita_8989 hej hej, robila 😊 ja som 11 dní po takže to mame skoro rovnako 😊.
No ja si tiež vravím ze zrejme to nepotrebujem, len ja nie som po tejto stránke ok, tak asi aj preto nám estrimax, no tie ďalšie lieky co baby užívajú už sú mimo gynekologiu, no môžu mať vplyv. Akurát ze Helios ich asi uznáva len na základe vyšetrení, neviem. Každopádne, mohlo by to vyjsť všakže 😃
Super keč prvý, máš aj zmrazené? Ja som mala 1 biochémicke tehu a 2 nevyšlo. No to je teraz jedno už.

palculienka7
15. aug 2019

@gabrielita_8989 gratulujem, nech všetko dobre dopadne 😉🙏💦🍀

palculienka7
Autor odpoveď zmazal
gabrielita_8989
15. aug 2019

@lejduska ešte mame dve embryjka v mrazacikoch ☺️ ja dúfam ze ti to už teraz vyjde. Ja to prajem každej žene ktorá sa tak veľmi snaží ako my. 😉 A cítiš sa dobre?
@palculienka7 ďakujem moooooc 🤗 ešte sa moc neradujem, priznám sa, ale aj tak verím ze už to dotiahnem do pozitívneho výsledku krvi. Ty máš zajtra ket?

mayush789
16. aug 2019

@palculienka7 v pohode uplne nic necitim ziadnu zmenu fungujem noemalne nemusis sa bat abaolutne to nebolelo ;))) na monitore mi ukazalj embeyjko aj ako jo vkladali vsetko som pekne videla. Kazali mi dalej brat estrimax 3x3 a peogesteron vkladat tiez 3x3 🙂)))

palculienka7
16. aug 2019

@gabrielita_8989 áno, práve tu čakám, nervózna som 😏

gabrielita_8989
16. aug 2019

@palculienka7 tak nohy hore a oddychuj. Naozaj teraz dopraj sebe a embryu najväčší kľud. Nenamahaj sa a ja verím ze nám to všetkým vyjde 🤗🤞

verkverk
16. aug 2019

dievcata a ako vam bolo po narkoze?

mayush789
16. aug 2019

@verkverk mne bolo uplne dobre ked ma zobudili hned som vnimala ani hlava sa mi netocila dali mi cajik hodinku som bola este na izbe a isla som domov v ten den skm este bola aj v meste 😀

verkverk
16. aug 2019

dievcata,tie co ste maly kratky ten protok,ja mam ze 7dni gonal ci ako sa to vola a potom 4dni dake dva este....ja som plodna aj bez toho...a bojim sa aby som nemala ten syndrom...ach....mali ste ?alebo ako tomu predist

mayush789
16. aug 2019

@verkverk musia hrozne vela pit ale fakt vela aj 3 4 litre vody denne🙂

silviarudi
autor
17. aug 2019

A už som po vklade.... Zatiaľ nič necítim som OK... Len čakať 2dlhe týždne.

zuzanag09
17. aug 2019

@silviarudi - super 🙂 to čakanie je veru na nervy, ešte prvý týždeň v pohode, ale ten druhýýýý :/ všetko dobré ti prajem, drž sa 🙂

gabrielita_8989
17. aug 2019

@zuzanag09 presne ja ešte dva dni do odberu ale mrle ma žerú 😂

silviarudi
autor
17. aug 2019

@zuzanag09 ďakujem pekne

laurakrauz
Odpoveď bola odstránená
zuzanag09
18. aug 2019

@gabrielita_8989 - ty to aspoň budeš mať za sebou v pondelok, ja až v stredu...no nevadí, človek to predsa vydrží 🙂 akým testom si testovala??? 10-25???

palculienka7
18. aug 2019

@silviarudi budeme čakať spolu 😉 o tom to je, aby sme sa tu podržali navzájom 😊

gabrielita_8989
19. aug 2019

@zuzanag09 tak pani doktorka mi dnes na sone potvrdila že som tehotná. Už len čakať na výšku hcg. 🥰❤️ Robila som si ten 10 iný mi ani nedali. Jasne aj ty vydržíš. Testujes?

zuzanag09
19. aug 2019

@gabrielita_8989 gratulujem 🙂 super správa 🙂 mne volali z centa, aby som došla zajtra na 13.deň po ET 🙂 tak som rada, budem to mať aspoň za sebou---- Spravila som test v sobotu, na 10 deň po ET 10UI/ml a objavil sa tam duch, dnes ráno som testla 25UI/ml - tiež len slabý duch tak uvidím... aj sono robia hneď???? myslela som si že len krv....

gabrielita_8989
19. aug 2019

@zuzanag09 Jeeeej moc ti držím palce nech máš tiež dobre spravy.😉🤞 Mňa rovno po vklade objednali na sono a krv a už tam je malý hrášok 🥰 dostali sme aj fotecku. Veľmi to prajem zažiť všetkým babám ktoré sa tak snažia ako my ostatné 🙏 a aký je rozdiel v tých testoch? Kam chodíš do CAR?