Kto sa chystá na Ivf v auguste 2019?
Kto sa chystá na Ivf? O pár dní mám vklad.. Môžme si navzájom povzbudzovať. Nech nám vyjde všetkým.
@gabrielita_8989 a na 6ty bol dusik ci ? Praveze poznam baby co robili 4 5 den a mali pozitivny teda dusik ja mam vlozenu 5 dnove embryo dnes je 5 den ale je skoro snehobiely po case vidier ducha ale to je kanalik lebo ho vidiet neskor po limite a velmi slabucko
@mayush789 áno zatiaľ len taka mala čiarka a na 8my už boli dve čiarky pekne. Hlavne to nepozorujte moc lepšie ukázať manželovi ci tam čosi vidí lebo my ženy sme trosku precitlivene a niekedy nevidíme nič bol to aj môj prípad a manžel mi povedal ze sú tam dve čiarky. 😉
Ahojte kočky pozerám,že ste už po vklade dokonca už sa začinate aj testikovať 😊....držím vám silno pršteky aby vám to všetkým vyšlo.Ja som včera začala s prvou injekciou so slzami v očiach,ale zvladla som to sama snáď dnes to už pôjde lepšie.Čítam dosť veľa diskusii o ivf tak už sa v tom viem troška viac orientovať 😁....ako ste zvladali tie hormóny? Ďakujem za info...
@29matulka29 ahoj, vitaj medzi nami 🙂 pri prvej injekcii sa mi tiež triasli ruky a vôbec som nevedela či to robím správne, ale potom už.... 🙂 počas stimulky som mala 39 injekcií + po vklade 10....čo si picháš??? a kam chodíš do centra? Inak tie hormóny sa dajú zvládnuť úplne v pohode - nemala som žiadne vedľajšie účinky, hlavne sa drž, všetky tu vieme prečo to robíme, pevné nervy a pozitívne myslenie 🙂
@zuzanag09 ďakujem pekne😉 tak včera som.začala s Diphereline a dnes k tomu pridavam Meriofert a to si musim namiesat jednu vodičku a štyri prášky tak som zvedava to zas bude zaujímavé 😁,ale ako vraviš potom to už pôjde a hlavne to robíme všetky s veľkou nádejou💓...chodim do Matina do Heliosu a kam chodíš ty?
@palculienka7 ako sa máš? Urobila si už test? Ja zatiaľ celkom fajn sa mam. Niekedy také pichnutie do brucha cítim ale to nič strašné.
@silviarudi my dobre dnes sme boli na kontrole a už budeme mať 1cm 😁 rastie strašne rýchlo a zevraj to pôjde ešte rýchlejšie. Ideme teraz k moru tak aspoň sa nebudem pozorovať na dovolenke 😉
@monika12323 ahoj zle hcg kleslo dnes aom uz zacala krvacat bojim sa aby sa to nejako extra nerozbehlo

@mayush789 robila som si na 4ty deň vtedy bol test negatívny ani neviem ci mi hrabalo prečo tak skoro 😂 a na 6ty už bol pozitívny 😉