icon

Kto sa chystá na IVF v júli 2021?

januska1905
4. júl 2021

Kto zacina stimulaciu v tomto mesiaci? Niesom sama, vsak?😉✊

neny28
8. júl 2021

@janie7 ďakujem krásne 🙏🏻 Gonal som mala 187,5 a cetrotide až od 7. dňa. Stimulovali má celkovo 9 dni. Genetiku sme neriesili. V podstate nám to nikto ani nenavrhol zatiaľ.

neny28
8. júl 2021

@januska1905 možno sa podarí aj 10😉 každopádne držím veľmi palce 🙂

zivana
8. júl 2021

@janie7 ešte do nedele beriem norethisteron a potom čakám na ms … rátam že okolo 15.7. by som mala začať s decapectylom a od ďalšieho dňa s pergoverisom … dali mi už krátky protokol keďže na dlhy som nereagovala.

ryhlopredam17
8. júl 2021

@januska1905 ahoj ja idem v pondelok na vklad. Budu vkladat 2 embryjka. Beriem rano prolutex fraxiparin a 3x 2 tabletky estrofem a vecer čipky amelgen. Tak uvidime boli sme na vklade uz 5x a mam za sebou treti odber vajicok. S manzelom sme zdravy len sa nam nedarí prirodzene kvoli slabším spermiam. Drzte palce nech sa k nám ten anjelik dostane. Takisto drzim vsetkym dievčatám aj ja 💖

januska1905
autor
8. júl 2021

@ryhlopredam17 tak to drzim palceee, urcite sa potom ozvi🥰✊ kolko vajicok ti odobrali? Mas este dalsie embryjka?

janie7
9. júl 2021

@zivana Pevne verím, že všetko ti naskočí podľa plánu. Budem držať silno päste🙏 A kolkatku máš Pergoveris? Ja mám 900IU a dávkovanie, že 275IU, dávka ako pre slona, ale Dr. mi ju chcel dať už pred tým, len som ho ukecala na nižšiu😉, som sa bála OHSS, no teraz mu už tak plne dôverujem, že hyperstimulák nebude hroziť ani teraz a hotovo😉

janie7
9. júl 2021

@neny28 Vďaka za info😉Ty si ešte asi mladučká, lebo genetika embryjí sa dáva ženám od roku 35 a viac, prípadne tím, ktoré mali už za sebou potraty či neúspešné IVFka a samozrejme čo majú zlé výsledky z genetiky. Držím päste🍀🙏

januska1905
autor
9. júl 2021

Tak baby, ja prve sono, 4den stimulky, 5 folikov zatial. Hadam esce pribudnuuu🙏

ryhlopredam17
9. júl 2021

@januska1905 ahoj 16 vajicok z toho bolo 6 embryok a uz mame posledne tri. Tak uvidime ci sa zadarí. 👼🏻

zivana
9. júl 2021

@januska1905 skvele číslo, hlavne nech budú kvalitne aby dozreli… ja hádam tiež o pár týždňov budem mat takú skvelú správu.

zivana
9. júl 2021

@janie7 takú vysokú dávku máš? Ja mám 150iu a aj to mám pocit že je dosť … ale ktovie ako zareagujem takze možno zvýšia 😂😂😂 už by som mala mat ms normálne ale keďže beriem tbl na oddialenie tak som ako balón nafúknutá … a cela nervózna, nevrlá… čistá hysterka … muž si zbalil nejaké veci a radšej išiel na chatu kosiť 😂😂😂

januska1905
autor
9. júl 2021

Ozaj baby, ja som sa zabudla embryologicky spytat, to lepidlo embryoglue, v cenniku je ze 150 eur, to akoze na jedno vajko alebo na vsetky co budu? Neviete ako to je? Gyn fiv

neny28
9. júl 2021

@janie7 Ďakujem 🙂 32 mám. Už sa taká mladučká necítim 😀 ale asi teda kvôli tomu nenavrhovali genetiku. Je to naše prvé ivf a teda dúfam že aj posledné. Pre mna ta stimulácia,odber boli dosť náročné obdobie. Aj ja moc držím palce 🍀

neny28
9. júl 2021

@januska1905 super. To určite ešte pôjde hore 😉

janie7
9. júl 2021

@zivana 😂😂No tebe by som do rúk nechcela prísť v tomto období, keď aj muž sa ťa boji😂 Verím, že sa ti hormóny čoskoro upravia. Áno, je to dosť vysoká dávka, ale už môj Dr. vie ako moje telo na liečbu reaguje a chce tým docieliť čo najviac vajíčok, tak verím, že sa to podarí a väčšina z nich bude aj kvalitných. Drž sa!

janie7
9. júl 2021

@neny28 Nooo, stále si vekovo na tom veľmi dobre. Pre mňa bola stimulka asi najťažšie obdobie a príprava na punkciu zase najúžasnejšie. Mala som veľmi zlatého anesteziológa s krásnymi modrými očami, tak som bola potom v tranze ako po dvojitej anestéze a keď ma priviedol na izbu, tak môj muž zabil, že to kto bol ten chlap s tým uhrančivým pohľadom😀 Nech ti to krásne a úspešne odsýpa!👍

aga1997
12. júl 2021

@januska1905 dakujem no zatial mi predpisali meriofert kid 150IU,diphereline 0.1 a norethisteron ale davkovanie este neviem este budem musieť ist na konzultáciu pred tým .... Ale stále mam malú dušičku ze ani nebudem musieť na 7,8 den po ovulácii mi 2 testy ukazali slabuckeho ducha ale dneska nic tak neviem len dúfam že mrcha nepríde 😊

zivana
14. júl 2021

Ahojte dievcence, ako pokračujete? Ja som dobrala norethisteron a čakám na ms… zatiaľ som tretí deň po vysadení tbl… zajtra mám volať do car aký je další postup ak sa mi nespustí do zajtra ms

januska1905
autor
14. júl 2021

@zivana drzim palce. Ja odber asi sobota, 10 folikov, som zvedava kolko vajok...

zivana
14. júl 2021

@januska1905 a ako sa cítiš? 10 folikulov je krásne číslo. Ďakujem za podporu, dnes už mám za sebou cvičenie, pijem alchemilku a večer mám naplánovanú kúpeľ … 😂 snažím sa moje telo rozbehnúť aj keď tie tbl asi moje pozitívne povzbudzovanie neprebije 😂

janie7
14. júl 2021

@zivana Ahojky, skús zazvor na vyvolanie menštruácie, neviem či to bolo ním, no mne prišla o deň skôr a to som vypila len dve šálky. Takže ,a už druhý deň stimulujem a "vedľajšie" účinky ako zvýšená chuť na sex😉 a kopec energie ma neobchádzajú ani tento rok😀 Držím päste, nech už potvora jedna príde😘🙏

zivana
14. júl 2021

@janie7 už stimulujes? To je super, kedy máš prvú kontrolu? Som zvedavá ako budeš reagovať na tu dávku čo máš. Zázvor mi ani nenapadol … idem si hneď šupnúť probiotiká kvôli histaminu a urobím si zazvorovu vodu … 😋

januska1905
autor
14. júl 2021

@zivana ani neviem ze stimulujem☺️ Drzim palce, nech coskoro dorazi a mozes zacat✊

janie7
14. júl 2021

@zivana Už druhý deň, to som zvedavá aj ja koľko tých vajíčok bude, Dr, zahlásil, že cílem je 20 vajíček, tak dúfam, že moje telo nesklame. V pondelok ideme na kontrolu do Brna, tak teraz len tŕpnem či treba PCR- test alebo nie, lebo vo výnimkách nie je napísané či áno alebo nie a doteraz nikdy nebolo treba, resp. nikdy na hraniciach SR nekontrolovali keď sme sa vracali z Čiech. Ale asi si ho skočíme dať spraviť, nech sme kľudní😉

zivana
14. júl 2021

@januska1905
@janie7 dievčatá tá alchemilka je zázrak … došla ms 😂🍾 zajtra začínam stimulku.

zivana
14. júl 2021

@janie7 no ohľadom tých testovaní je hrozný chaos… čo čítam vždy niečo nové vymýšľajú. Ale ako píšeš, radšej mat a nepotrebovat akoby vás mali otočiť na hraniciach.

janie7
14. júl 2021

@zivana Paráda🐧 Už len teraz nech zaberie stimulačná liečba čo najlepšie 🍀🙏😘

zivana
17. júl 2021

@januska1905 ahoj, no ako? Bol odber dnes?

januska1905
autor
17. júl 2021

@zivana Bol. Nakoniec 12 vajok. Vsetky som dala ICSI, kedze katastrofa spg. Boli ma ale brucho🤨

zivana
17. júl 2021

@januska1905 takze dve ešte dorástli. Pekne číslo. Kedy budeš vedieť koľko sa oplodnilo? Vraveli ti, že máš nábeh na ohss či ee? Tak už len čakať. Ideš hneď na vklad či až KET necháte?