Kto sa chystá na IVF v júli 2021?
Kto zacina stimulaciu v tomto mesiaci? Niesom sama, vsak?😉✊
Takze ja z 12 bolo 10 zrelych, s toho sa 8 spravne oplodnilo. V utorok mam volat ako to vyzera a kedy bude vklad. Bojim sa o ne😶 Dufam sa budu vsetky krasne delit... Nase 2. ivf.🙏🙏🙏
@januska1905 držím palce aby krásne sa delili a všetko aby išlo ako má. A môžem sa opýtať kolky deň cyklu si bola na OPU? Ja idem zajtra na kontrolu tak uvidím čo mi povedia.
@januska1905 Ahojky, aj ja som tak mala 1.IVF, 12 vajok, všetky vhodné na oplodnenie, vzniklo 8 embryí, no iba 2 blastocysty na 5 a 6ty deň. Teraz mám vyššie dávkovanie a chceme dať aj metódu MACS nech to poistíme, tak pevne verím, že úroda bude bohatšia🙏🏻 Držím päste, nech máš čo najviac kvalitných embryjok po PK 🤛🏻😘
@zivana bola som 14 dc. Zajtra sa ozvi✊
@janie7 drzim palce🙏 my sme dali aj embryoscope, bala som sa. Takto si to nebudem vycitat. Keby co. Tak dufam im je tam dobre🙏❤️
@januska1905 Podobne moja, držím silno palce, my ich dáme na embryomonitoring, to je nadstavba embryoskopu aj s časozbernou kamerou, majú to ako novinku a môj Dr. nám to dal ako akciu zadara, tak to treba využiť😉 Zajtra idem na kontrolu, tak dúfam, že sa urodilo dostatok, lebo mám brucho ako balón a vkuse chodím na WC😉 Presne, čo môžeš preto spraviť, to treba😘🙏🏻
@janie7 daj vediet potom. Do akeho centra chodis?
@januska1905 Jasne, dám😉 Do Reprogenesis, Brno. Sú úžasní, sme tam ako jedna rodina, veľmi som tam spokojná, nehovoriac o tom, že som sa tam stihla platonicky zamilovať do anesteziológových modrých očí😍 Koordinátorka sa ponúkla, že mi ho vybaví aj na túto OPU, aj keby mu mali zrušiť dovolenku 😀A ty si v ktorom CAR? Zatiaľ si spokojná?
@janie7 😅😅😅 ja gyn fiv zilina. Zatial spoko aj ked boli neuspechy len. Uvidime ako to pojde teraz😎
@janie7 a aj pri prvom ivf si mala ten drahy inkubator? Ci to vplyva na tie embryjka ci ako to je...
@januska1905 Nám išlo všetko tak hladko, že sme obaja s dokim ostali v šoku, že 1. KET nevyšiel, dovolím si tvrdiť, že on ešte viac😟 On je vždy plný alternatív, no teraz ostal úplne bez slov. Dali, sme hlavy dorhomady a teda dáme na poistenie ešte jednu metódu a pred vkladom skúsime pravdepodobne EMMA test aj scratching.
Tento embryomonitoring je novinka, takže nie, majú to len od tohto roku, minulý rok som mala embryoskope. A veľká výhoda embryomonitoringu je to, že vďaka tej časozbernej kamere, sa embryjka vôbec pri kontrole vývoja v rámci PK nevyberajú😉
@janie7 ale ved ani z embryoscopu sa nevyberaju. Teda aspon ten co mam ja tak pisu. Je tam kamera a mikroskop. Tak drzim palce a pis✊✊
@januska1905 Ono, v podstate toto je nadstavba embryoskopu, špeciálny inkubátor, kde sa embryjka ani nehnú😉 Ja som si tiež myslela, že sa nevyberajú, resp. aby som sa presne vyjadrila nemanipulujte sa nimi, ale môj Dr. vravel, že vraj áno😉 Hold, kto sa má v tom vyznať, dôležité je aby ich bolo čo najviac kvalitných. Nápodobne😘
@janie7 no ako si dopadla?✊
@januska1905 ahoj ja tiež amh 1, ja som mala najprv Menopur a nemala som žiadne vajíčka, druhé IVF tiež benfola 225 a mala som dve vajíčka ktoré sa oplodnili len prvý vklad nevyšiel a z druhého mám 3 mesačného syna ❤️ na jeseň sa chystáme do ďalšieho IVF, keďže mám máličko vajíčok. Držím palce✊
@petruska21 jeej, drzim palcee. Mne odobrali nakoniec 12, 10 zrelych, 8 sa oplodnilo a zajtra volam ako sa mi maju kuratkaaa. Bojim sa o ne❤️ to bude treti den, a asi stvrtok vklad. Dufam🙏🙏🙏🙏
@januska1905 tak super ❤️ nech sú z nich zdravé bábätká 👶
@januska1905 Ahoj moja, teda poviem ti úprimne na tú konskú dávku iba 10 vajíčok😟, bola som dosť rozčarovaná. Dr. bol veľmi zlatý ako sa všemožne snažil napočítať ešte viac vajíčok, no prednešok nevydalo😟 Tak idem pichať naďalej ešte vyššiu dávku od zajtra aj s Cetrotide a vo štvrtok znovu na kontrolu. Ale aspoň sú pekné, veľké tie folíky. Ty už máš info, koľko embryjka prežilo PK či zajtra?
@janie7 to si kolkaty den stimulky? Neboj, dobre to je. Ved to je paradne cisloo. Ja zajtra volam, budu treti den pk. Ak bude ok, vo stvrtok by mal byt vklad. Bojim sa tych telefonatov😒
@januska1905 Vieš, len pri mojom AMH 4.2, som fakt čakala viac, najmä keď som minulý rok nastimulovala s nižšou dávkou a za kratší čas 12 vajíčok. Ale tak dôležité bude aby boli kvalitné a že vraj každý cyklus je iný. Dnes som 7. deň stimulky. Držím silno palce, nech bude čo najviac kvalitných embryjok🙏🏻 A už by ti vkladali morulu? Nechcete počkať na 5ty deň keď bude blastocysta? Je tam väčšia šanca na uhniezdenie.
@janie7 Zajtra podla toho ake budu embryjka mi povedia kedy bude vklad. Ak to pojde dobre, tak budeme cakat na blastu do stvrtku.
Hlavne nech su kvalitne, ako vela a nakoniec nepreziju. Neboj, dobre bude❤️
@januska1905 Ďakujem krásne za super podporu. Veru, dôležité bude aby sme mali tie embryjká hlavne kvalitné. Daj potom určite info, čo si sa dozvedela. Zajtra budem silno na teba myslieť ❤😘 Ja už som z toho úplne na prášky. Úplne to inak prežívam ako minulý rok, musím sa znovu pozitívne nakopnúť. Ty si mala OPU v ktorý deň?
@janie7 ale ved to ide krasne, kluud. Ja som mala minule, prve ivf styri foliky, aj som si porevala ale 10 mas super. Hlavne ziadny stres. Ja som mala opu14 dc. Zajtra dam vediet co a ako😎🙏
@januska1905 ahoj, no hlásim aj ja. Po dnešnej kontrole zvyšovanie dávky pergoverisu. Znova nereagujem na stimuláciu. V piatok kontrola ďalšia a uvidí sa čo ďalej. Zatiaľ mám mini folikuly tak hádam niečo narastie za tých pár dni, nech má znova nestopnu.
@zivana hadam sa zobudia, drzim palce a hlas sa✊✊✊
Takze podavam hlasenie, zatial sa drzi vsetkych osem embryjok. Ale je to len treti den. Stvrtok mam vklad🙏🙏🙏 Dufam dobojuju do mraznicky vsetky🙏🙏🙏🙏🙏❤️
@januska1905 úžasná správa. Sú to bojovníci. Teším sa s tebou, že je to na dobrej ceste.
@januska1905 To je paráda, ja som minulý rok už mala z 8 embryjí na 2. deň, 2 embryjká v pomalšom vývoji. Držím palce, nech to všetky dobojujú do blastocysty výbornej kvality😘❤🙏
Dakujeeem, zajtra bude dlhy den. Uz nemam volat a rovno vo stvrtok prist na vklad. Ajaaj.🙏

@zivana zajtra nas budu informovat o oplodneni a aj o predlzenej kultivacii alebo vklad na treti alebo piaty den. Teda ak budem ok. Nehovorili mi nic o ohss tak dufam len klasicke bolesti su to.