Ktorá sa chystáte na KET v apríli 2019?
Ahojte! Ktorú z Vás čaká tento mesiac KET? My po neúspešnom marcovom pokuse, skúšame ďalší pokus v apríli.
@barbor_ka waaw to je riadne super 🤗. Gratulujem 🙂🍀❤️. Ja ešte nemám odvahu na test, chcem počkať aspoň do utorka. Ale tiež mám strašne oslabenu imunitu, v stredu v noci ma rozbolelo hrdlo, dnes už vôbec neboli, pustil sa mi soplik. Tak neviem čo to znamená. Máš aj nejaké iné príznaky? Ja vôbec nič okrem citlivých pŕs z progesteronu.
@alilka áno mam písané tie intralipidy do 20 týždňa... Ale vydržím všetko, len nech mám v náručí ten vysnívaný uzlicek šťastia 😍
Mne clexane pichá priateľ a mam tiež komplet brucho modré 🙈 som sa pýtala doktorky v Brne a ze to je normálne....
A prosím ta užívaš aj nejaké vitamíny? Ja mam zatiaľ acidum folikul a magnézium... Mam kúpené aj tehu, len neviem ci ich už mám k tomu brat... Ďakujem 😊
@zimik ja ta riadne obdivujem. Ja by som asi tak dlho nevydrzala. Dufam, ze to nie je plany poplach a je to pravda. Ta imunita mozno suvisi s tehu. Vela zien dostane hned po otehotneni chripku, tak mozno telo zvlastne reaguje. Ja praveze skoro ziadne nemam. Preto som neverila testu. Po prvom ET som mala rozne pichanie, bolesti a teraz vobec nic a //.
Dievčatá ahojte prosím vás pekne keď vám nevyšiel et od negatívnej krvy ste fungovali normálne ci ste sa ešte šetrili kým neprišla menštruácia?
@daniela2022 ja som mala normalny rezim od ms aj doktor mi tak povedal ale ja som uz krvacala 8my dpt. Takze od vtedy som len fungovala normalne. Ak este nekrvacas asi by som pockala a setrila sa a ked pride ms normalny rezim.
@evushka007 krasny test a kedy ides na krv? Ja tiez nervozna a krv ma caka v utorok a uz to odratavam😂
@adka2891 V stredu mám 14 DPT, takže deň po tebe 🙂 Ale moja doktorka robí len v utorky, tak dumám či neísť skôr 🙂
@evushka007 tak sme na tom rovnako ja idem o den skor lebo v stredu sa nam neda ist do centra
@adka2891 my testujeme u mojej doktorky, lebo chodíme do Brna a je to dosť ďaleko. Tam ti asi dajú výsledky na počkanie, že?
Baby, ja dnes trošku hnedé spinenie, som 5 dpt. Myslíte že to bolo zahniezdenie?
@evushka007 my ideme na krv do Martina Helios a vysledok byva do 15h
@adka2891 Tak to máš super 🙂 Držím palce, nech ti to dobre dopadne 🙂
@evushka007 musi a dakujem napodobne😘
@zimik ja som tiez dva dni vtedy spinila a mala som ms bolesti. Dokonca aj test bol pozitivny stale som mala pocit ze to nevyslo lebo prichadza ms. Ale neprisla a vsetko bolo ok. Kym to nie je jasnočervené tak sa nestresuj. Vela pozitivnej energie! Neh je to len symbol kvalitného začiatku ;) 🍀
Žienky ahojte. Prosím vás poraďte mi. V stredu ráno som brala posledný progesterom po neúspešnom et. Mala by som dostať MS do 3 dní ale ja mam len hnedý fľak a nič viac a dnes je už sobota. Myslíte si že to je ok? Bojím sa ci sa niečo nedeje mali by sme ísť na Ket keď dôjde MS. Ďakujem krásne 🍀

@ericia jaaaj tak to teda celé tehu budeš chodiť..🙄 ja mám trombofilny stav a 7 mutácii krvi,tiež picham clexane ,beriem preventívne medrol teraz prvý vklad ..a aj vyšiel aha..🙏 inak aj ty máš také modriny po Tom clexane. Ja mám celé brucho zmodrete..🤦🤦 hej hej tie telefóny múdrejšie ako my 😂😂