Ktorá sa chystáte na KET v apríli 2019?
Ahojte! Ktorú z Vás čaká tento mesiac KET? My po neúspešnom marcovom pokuse, skúšame ďalší pokus v apríli.
Ahojte kocky, krasne sa nam to tu rozbieha a drzim nam vsetkym velmi paste. Mne robili vklad min.sobotu. Trochu sa obavam lebo vcera a dnes rano ma boli brucho ako pred ms. Aj pot ma tak oblieva a som spava ako pred ms. Urcite dam vediet co a ako. Drzme sa a prajem nam na konci //.
@barbor_ka supeer krásne // 😊. Teším sa s tebou. Ja ešte nemám odvahu na testik. Vcera vecer ma riadne bolelo v podbrušku aj ma pichalo akosi v strede. Potom tie pocity zmizli. A dnes ráno taká krvná zrazeninka 😱 a stále trošičku spinim. Musí to byť uhniezdovanie, toto je môj 4. vklad a nikdy som nič podobné nemala. Verím že je to konečne dobre znamenie 😉
Dievčatá tak moja radosť netrvala dlho... Dnes ráno som začala z ničoho nič silno krvácať 😣😥
@barbor_ka bola som na pohotovosti.. Pozrel ma, ale nič ešte nevidel.. Zobral mi krv a Hcg 2500.. Ze by malo začať klesať a teda embryjko odide s krvou .. V utorok idem k svojmu na krv.. No už ani plakať nevládzem 😥
Nechápem, čo sa stalo 🙁 včera som bola na intralipidy... Ale nemyslím si, že by to spôsobili tie...
@ericia velmi ma to mrzi, hlavne vela sil prajem, musi to byt pre teba velmi tazke ❤❤❤ drazim palceky nech sa co najskor das dokopy a nevzdavaj sa! 🍀🍀🍀
Po mojom ET som tiez zacala krvacat aj napriek tomu ze som brala progesteron, tiez som sa cudovala ale ms mala byt v utorok a v stredu som spinila a vo stvrtok sa to spustilo aj napriek zvysenej davke, takze 8dpt aj napriek vsetkemu to slo.
@ericia velmi mi je to luto zlatko..na to su slova prikratke ked ty si to teraz prezivas..bud silna..
Baby ja dnes testla, som 10.den po vklade. Test vysiel snehobiely. Verim ze nie je vsetkym dnom koniec a vyjde to coskoro. Vsetkym vam drzim zo srdiecka paste..ved vieme kazda pochopit ako je to dolezite pre nas a musime sa podporit navzajom..
@zuzik5891
@alilka
@lostris151
@reginaf ďakujem dievčatá... Ale už to dobre nebude určite...
A áno raz to vyjde... To si vždy poviem po každom neúspechu... A už sa to druhý krát chytilo... Len už mám chvíľky kedy fakt nevládzem psychicky... Ako teraz... Máme ešte jedno embryjko... Tak budúci cyklus skúsim.. Len neviem, čo mám urobiť ešte aby sa to udržalo ... Mam len zvýšené NK bunky... Beriem intralipidy... A očividne už ani tie nepomohli 😥😥😥
@ericia brala som ho asi 3 týždne pred vkladom a pokračujem ďalej..beriem 8mg..áno prvýkrát predtým som nebrala. Áno viem že nezáleží na hcg ja som ostala prekvapená že sa už tak krásne ukázalo..muselo mi to hcg za tie dni riadne stúpnuť..a ty ako máš istotu že je to zle?kedy ideš na kontrolu?

@daniela2022 to nemuai byt zakonite 3 dni. Mozno je to rozbiehajuca MS. Urcite sa nemas coho obavat.