Ktorá sa chystáte na KET v apríli 2019?
Ahojte! Ktorú z Vás čaká tento mesiac KET? My po neúspešnom marcovom pokuse, skúšame ďalší pokus v apríli.
Ahojte. Dnes sme mali vklad dvoch 5 dnovych 100 bunkovych v gynfiv. Nas druhy KET, prvy januarovy skoncil mimomaternicovym a prisla som o oba vajcovody. Preto mame vraj teraz vacsie sance. Ja to teda vidim pozitivne, beriem estrimax a progesteron a dufam ze tu coskoro uvidime kopec pozitivnych testov 🙂 prvy asi skusim 7dpt, aj ked najradsej by som hned :D
@misscelaneous vitaj medzi nami čakateľkami❤️...pevne verím že ti všetko dobre dopadne 🙏... vydržať netestovať je asi ozaj len pre veľmi silné povahy 😁...ja som to napríklad nevydržala 😊
@bodka1234 no mali sme toho viac... máme aj zlú fragmentáciu DNA takže sme si dali PICSI,MACS,PK a GERI inkubátor...zo začiatku som si vkladala progestanelle ale s doktorom sme sa dohodli že si budem pichať prolutex...k tomu si pichám fraxiparin 0,4 lebo mám heterozigotnú mutáciu krvi...dnes som 7dpt takže s testami som opatrná...
@adka2891 tak som bola dnes na krv, zajtra budem mať výsledok. Modlíme sa nech to dobre dopadne, snáď sa neradujeme zbytočne. Na teste máme už krásne koľajničky, tak sa potichúčky tešíme 🙂
@evushka007 super drzim palce✊✊ja tiez uz doma krv mi zobrali a volaju poobede ako sme na tom sono maternice podla dr. vyzera nadejne tak som zvedava ...
Dievčatá tak ja som skončila v nemocnici 😥 ráno som začala silno krvácať a hrozí mi kyretaz...
@bodka1234 ja som písala do centra doktorke ze sa bojím keby náhodou nevyšlo IVF či nemám alergiu aj na embryo.a odpísala mi že mi správy výsledky na bunkovú imunitu.tak má potešila.nechcem ísť bezhlavo do IVF za účelom že sa to podarí a potom hľadať príčinu prečo sa neuchytilo alebo že by som nedajbože potratila.tak mi takto odpísala a som rada vecsinou páry si dávajú alebo je im navrhnuté bunková imunita až po neúspešnom ket.skus sa na to spýtať

@ericia jaaaj..tak držím zajtra velmi prsty a daj vedieť ako to celé vyzerá ✊✊