icon

Ktorá sa chystáte na KET v apríli 2019?

barbor_ka
29. mar 2019

Ahojte! Ktorú z Vás čaká tento mesiac KET? My po neúspešnom marcovom pokuse, skúšame ďalší pokus v apríli.

zimik
25. apr 2019

@ericia mne sa zase nedokáže ani len uchytiť. Nikdy ani ťuk. Po každom transfere začnem špiniť, potom krvácať a koniec 😟. A tiež som bezradná...

reginaf
25. apr 2019

Ja idem babule zajtra na krv. Sice 10.den som testovala a test biely jak sneh, no povedali ze az 26.4 mam dojst na krv. Zatial vsetko berem, nespinim, no davam tomu velmi malilinku nadej a test uz nemam chut skusit, tie stresy pri nom..
@ericia je mi to velmi luto ze ty si prezivas tie velke vykyvy, najskor vyjde to a potom sklamanie..

ericia
25. apr 2019

@zimik a koľko si mala vkladov? Reprodukčnu imunológiu máš urobenu?

ericia
25. apr 2019

@reginaf ešte stále máš nádej ❤️ držím ti silno palce 😉
Ja som nikdy pri liekoch nezačala krvácať... Preto ma toto úplne prekvapilo.. A strašne muselo embryjko bojovať, lebo som mala dlho vysoké hcg a ešte aj mam 🙈 13 dní po vklade 908, 16 ty deň krvácanie 2500 a 18 deň 3600 a to už bolo strašne krvácanie a nič nebolo vidno... Po kyrete 1600 to bolo včera a dnes ešte 700...

alilka
25. apr 2019

@ericia a ako to uzavreli keď pri takom vysokom hcg ti nebolo nič vidieť v maternici?

zimik
25. apr 2019

@ericia mám. Mala som 4 vklady. Tiež som.pisala na reproimuno či mi vedia este nejako pomôcť... Teraz som mala naordinovaný len Clexane a imunoglobuliny v prípade pozitívneho testu. V Brne mi doporucili ERA test. No neviem, stojí to 1000€...

ericia
25. apr 2019

@alilka len ze potrat v nízkom štádiu tehotenstva so silným krvácaním...

alilka
25. apr 2019

@ericia 😓😓😓

ericia
25. apr 2019

@zimik hmmm tak tiež to máš ťažké 🙁 a co ti zistili na imunológii?
Embryjka mate akej kvality?

ingrid0105
25. apr 2019

@ericia je mi luto ako to dopadlo😪. Clovek je rad ked vidi pozitivny test aj hcg a potom koniec. Viem ze to vyznie mozno blbo ale aspon vies otehotniet. Ja podobne ako @zimik nikdy ani tuk a teraz som mala vklad s DV a tiez 10ty den beloba. Teraz neprisla ms ako inokedy lebo som mala injekciu na zladenie cyklu s darkynou.

ingrid0105
25. apr 2019

@ericia a na hematologii ti nic nezistili?

ericia
25. apr 2019

@ingrid0105 na hematologii klasickej nič... Ale som sa tu dočítala, že ešte sú nejaké podrobnejšie vyšetrenia hematologie.. Ale mala som tento KET aj Aspirin, clexane... A to dávajú väčšinou na hematologii...
Úplne viem, ako sa cítiš..A áno aj doktorka mi vraví, že aspoň vieme, že dokážem otehotniet.. Len keby to aspoň raz aj pokračovalo do šťastného konca 🙏 a to prajem všetkým nám 😍

zimik
25. apr 2019

@ericia embryjka mame 8x HB a 2xFHB. Tri z nich sme dali geneticky otestovať, všetky sú v poriadku. S týmto u nás problém nie je. Na imunologii mi zistili protilátky voči spermiam stredne ťažký stupeň a voči trofoblastu hranicne. A mala som ešte zvýšené ATPO ale na endokrynologii povedali že je to v poriadku. Ty máš čo zistené z imuno? Na hematologii sme my ani neboli, vraj to nie je potrebné... Máme ešte spravenu genetiku, to je v poriadku.

zimik
25. apr 2019

@ingrid0105 ty máš asi problém v kvalite embryjok. Verím ze bude ten tvoj testik ešte pozitívny, prajem ti to zo ❤️. Ja mám super embryjka ktoré len skrátka nechcú byť v mojej maternici 😪. Keby ich vložili niekomu inému, zrejme by sa chytili... Neviem to ovplyvniť. Chcem ísť ešte na napravanie kostrce dornovou metódou, vraj to môže pomôcť. Bola som už aj v kúpeľoch, skúšala som bylinky, liečiteľov, lieky, všetko mozne. Už neviem čo by mohlo pomôcť. Mám len 28 rokov, nevzdávam sa.

ingrid0105
25. apr 2019

@zimik no tak u vas bude trebs len presne urcit implantacne okno
My mame tiez HB1 od 23 rocnej darkyne takze neviem kde je problem. Vy aspon mate poriadny arzenal mozete skusat a urcite sa pride na problem a podari sa😍

ericia
25. apr 2019

@zimik jeeee vy mate krásne kvalitné embryjka... A ešte aj geneticky... Aaaa mate ich veľa ❤️ si mladučká.. Daj si ešte vyšetriť co ti chyba a určite to potom vyjde...
Ja mam len zvýšené NK bunky...

zimik
25. apr 2019

@ericia @ingrid0105 u mňa už dúfam na žiadny problém nepridu. Mám ich dosť 🙈 zrasty v bruchu po ťažkej gynekologickej operácii, vrodenú vývojovú chybu maternice - mám ju priečkou rozdelenu na dve dutiny (ale to vraj na uchytenie nemá vplyv) a sactosalpinx-vajickovod naplnený tekutinou, ktorý mi nemôžu vybrať lebo kvôli zrastom mi laparoskopiu nevedia spraviť a rozrezať celé brucho by u mňa bolo rizikové. A nič z toho sa nedá ovplyvniť 😣. Takže to nemáme celkom vyhraté ani s 10 mrazacikmi...

lejduska
25. apr 2019

Ahojte, tiez som mala c apríli KET, no neuspesny 😔
Chodi niektora z vas do heliosu? Ďakujem

adka2891
25. apr 2019

Urcite odporúčam dovyšetrit bunicnu imunitu nakoľko ja som nemala problem byt tehotna ale vzdy to dopadlo zle-spon.potrat okolo 6t..A Az v Prahe mi zistili pozitivnu Bi aj na spermie aj na trofoblast a po brani prednisonu 6t sme mohli sa snazit cez plodne dni a tiez u gynekologa vysetrit ci nemate zapaly zenske/chlamydie,mykozy,uereplazmy/ aj to moze robit problemy. A my sme nakoniec isli do ivf koli pgd embrii aby boli geneticky zdrave.A vdaka tomu mame uz 3dcerku a verim ze aj tento nas aprilovy bojovnicek zostane s nami😊😊

ericia
25. apr 2019

@zimik hmmm tak ty ozaj toho máš viac ako dosť 😣 ale raz to musí vyjsť 🙏 a každej z nás 😍

ericia
25. apr 2019

@adka2891 prosím ta a kde sa vyšetruje ta bunicna imunita? Ureaplazmy som ja mala vyšetrene..

adka2891
25. apr 2019

@ericia my sme sa objednali do prahy do podoli aj maju link na http://www.neplodnost.org reprodukcni imunologie pan madar ti poradi aj ked je uz na dochodku a este by to mali robit v Kosiciach ale to ti uz neviem poradit len skus googlit

ericia
25. apr 2019

@adka2891 ja mam reprodukčnu imunológiu v Nitre.. Musím pozrieť, či to nemám už vyšetrene

adka2891
25. apr 2019

@ericia pozri ja som mala spermie 36%,cudzie spermie 41% a trofoblast 60%

ceklis
25. apr 2019

@ericia v Nitre je Dzurilla centrum, veľmi odporúčam pani doktorku. Je neskutočne empatická a ústretová a snaží sa pomôcť 👍🏻🔝

ceklis
25. apr 2019

@ericia to je ono 😂 som neprečítala všetko

ingrid0105
25. apr 2019

@zimik
@ericia dievcence drzme si palce navzajom❤❤❤

alilka
25. apr 2019

@lejduska ahoj. Áno ja chodím do Helios KE .

ingrid0105
26. apr 2019

Takze dnes digi negativny. Ideme dalej ❤

zuzik5891
26. apr 2019

Dnes 10dpt a testy nesilnejú 😞...tak veľmi som verila že sa to podarí 😞...