Mám 40 rokov a túžim po dieťati
Ahojte, mám čerstvých 40 rokov a túžim po dieťatku. Viem, že je to trochu neskoro, ale ako sa hovorí, nikdy nie je pozde. /aj keď v prírode a tu to samozrejme naplatí/. Aké máte skúsenosti? Ja som bola v ISCARE a vajíčka mám /primerane veku/, ale docent ma odhováral. Vraj si mám vajíčka kúpiť od citujem "nejakej dvaciny" a mám sa nechať oplodniť. Že dieťa bude geneticky mužovo a ja ho budem mať jednoducho rada. Nevravím, že táto možnosť je zlá, ale rada by som skúsila aj svoje, aby som to neľutovala. Máte nikto nejaké skúsenosti? Ďakujem
lekár nemá čo odhovárať či nahovárať,má predostrieť možnosti a ty si máš vybrať.....ja som mala posledné moje dieťa v 42r. prirodzene počaté,je zdravé a nič lepšie ma/našu rodinu nemohlo stretnúť 😉 držím prsty,nech sa to podarí
@janas33 úplne rozumiem tvojim pocitom, ja mám 44 a stále túžim po ďalšom bábetku, aj keď si poviem, že 44 je už veľa, srdce stále túži a to sa nedá nijak ovládať. Ja na IVF už nemám odvahu, ale malého 5 ročného mám vďaka IVF, toho sa neboj, nie je to také hrozné, len náročné na psychiku. Držím palce, hlavne si vyber seriózne car 🙂 😉
@janas33 ahoj aj mna doktor tak isto potesil ako teba, aj ma nahovoril na darovane vajicka, uz cakam na vklad, ktory ma byt v stredu, ake vcera vecer som tu zacala citat diskusie. Povedal mi ze tabletky na moje vajicka vraj nezaberu, vraj nech dam tie peniaze na charitu.. ach boze mala som to skusit najprv sama co, ale ja som uz bola fakt zufala, sestra ma nepodrzala povedala ze som uz stara na deti tak s nou som to uz nepreberala, mm asi vieel ze uz som hotova tak suhlasil s darovanymi vaj..
Ahoj. Noooo čo Ti napísať... Moja mama je lekárka. Vynikajúca. A vraví, že lekár vie čo je pacientovi až pri pitve.... Je to trochu tvrdé, ale myslím že to hovorí za všetko... Niektorí lekári sa hrajú na bohov a všetko je na prírode... Drž sa

@eeffka Ja som sa vyjadrila slusne - nemam potrebu byt arogantna, len nemam rada mudrovacky ludi, co o tom nic nevedia. Tu nejde o trafenu hus, ale vidim do toho asi viac ako ty....A nemusis riesit ake to ma nasledky na psychiku ci telo, kedze sa ta to netyka - nechaj to na tie, co to absolovali