icon

Mimotelové oplodnenie v Anglicku

sisajojo
20. dec 2008

je tu niekto kto by sa vedel podelit so svojimi skusenostami s ivf v u.k?? bola by som rada keby nas bola viac ja som len na zaciatku cesty ☹

sisajojo
autor
15. máj 2009

ahojte tak dnes sme boli na sono a mam zle spravy mam stale len tie 2 velke folikuly ale to je vsetko .ostatne nerastu,tak musime stopnut cyklus a zaciname cely kolotoc odznovu za mesiac ,dva s vyssou davkou menopuru.tak som si aj poplakala ,ale to budem asi rozcitena z hormonov 😠

majkabb
15. máj 2009

ahoj ,,,to snad neni pravda...sakra 😠 😠 😠 no musis to vydrzat ,,spravit vsetko pre to a dostat sa k vytuzenemu cielu.....urcite sa to podari!!!!!!!!!!!!!!

mzuzka
15. máj 2009

siska,hlavne ze zacnete. to je podstatne, je jedno o kolko to posuniete.budes stimulkovat so mnou, sa priznaj,cakala si na mna, aby sme sa mohli porovnavat,ako nam rastu UK-SR vajka.

sisajojo
autor
15. máj 2009

ahojte ,ved ma skoro porazilo,lebo mam tych hormonov uz plne zuby ☹ ale jasnacka ,ze spravim pre to vsetko ..hned sme si bookovali letenky domov a ked bude bank holiday ten tyzden ideme domkov sa trochu odreagovat..este dnes nam kazala pychnut tu poslednu injekciu na uvolnenie vajicok a povedala,ze mozeme skusit a mozno sa zadari aj prirodzene.. aspon jedna pozitiva sexovat o dusu 😀

mzuzka
15. máj 2009

a este k tomu na dovolenke a doma...... no , tak si myslim, ze sa vratite 4ria 😀 😀

sisajojo
autor
15. máj 2009

😀 😀 😀 ty si cislo keby si bola doma tak by sme sa aj mozno stretli

mzuzka
15. máj 2009

ved aj to bude,nie? mozno casom. ja mam plan SR okolo 15 jun az 2-3 jul a posledne 2 augustove tyzdne. a tu az budes mat cestu do london,tak daj vediet.

saxana
16. máj 2009

Ahojte, Sisa to mi je luto, nabuduce to uz musi vyjst 😉 Aku si mala davku menopuru? Nizsiu ako pri predchadzajucom IVF?
Zuzka, aj my planujeme ist niekedy koncom juna zaciatkom jula na SK. Tento tyzden sme sa vratili z Prahy, bolo krasne pocasie, tak sme boli radi, ze sme sa trochu odreagovali.

sisajojo
autor
16. máj 2009

ahoj saxana..mala som tu istu davku co aj prvy krat a to je 150 to je malo 😖

mzuzka
16. máj 2009

saxana a od kial si na slovensku? ale ja predpokladam ze zaciatkom jula sa uz vraciam. predpokladana junova mrcha je 10.6. zacinam decapeptyl a gonal, na 4den letim na SR, na 5 den Helik sono,krv cize na SR okolo 15.6. ked berem priemerny odber 15 dni a transfer do 5 dni tak ET okolo 30.6. a na 3 den letim nazad do UK. cize suma sumarum pobyt na SR cca 14.6 az 2-3.7.
😵 😵 😵

saxana
16. máj 2009

Sisa, aspon nabuduce budu vediet. Ale ten prvy krat 150 stacilo, nie?
Zuzka, sme z Bratislavy. My pojdeme len na par dni - nejaky predlzeny vikend. Zatial nemame letenky, este len zaciname planovat.

mzuzka
16. máj 2009

siska, ja mam tiez 150 IU, tak dufam ze nedopadnem rovnako 😒

sisajojo
autor
16. máj 2009

neboj zuzka ja som mala prvy krat 150 a mala som peknych 7 vajicok 😉

mzuzka
16. máj 2009

mne budu stacit aj vesele 2 , len nech su ako ma byt 😅 😅

gaby0205
16. máj 2009

Ahojte dievcence, len tak na rychlo..asi ked ste postupili IVF tak pred tym predpokladam ze ste mali predpisany aj clomid? ak ano, prosim napiste mi nieco o tom, a aka uspesnost tam bola a tiez ci niekto z vas ma PSO. No mne ho predpisali tu v Londyne a mala by som to zacat brat( Clomid 50mg) niekedy tento mesiac. dakujem Ake mate skusenosti s Fertility Dr's tu v UK. Co vsetko budem mat zaplatene by NHS ? moc moc dakujem

mzuzka
16. máj 2009

gaby budes musiet pockat na sisu a majku, ja veru nemam skusenost,ja som tu len zacala, ale stopla som po 6 dnoch a teraz idem na IVF na SR.

gaby0205
16. máj 2009

ahoj mzuzka, tak si to zacala brat ? a mala si nejake priznaky? ako si sa citila? IVf? to som si myslela ze IVF je ako posledna sanca a ze predtym nas Doktori daju na vselijake pills ci nie?

mzuzka
16. máj 2009

gaby ja nemozem mat dieta uz 5 rokov, u mna to uz je posledna ssanca ☹

sisajojo
autor
16. máj 2009

ahoj Gaby..vitaj 🙂 ked mas schvalene IVF s NHS tak ti hradia vsetko ,lieky a tak .clomyd som ja nemala tak to ti neviem povedat,ale povedala by som ,ze to nieje take strasne s tymi fertility lekarmi ,ale neviem to porovnat,lebo doma som nemala este sancu porovnat 😖

saxana
17. máj 2009

Ahoj Gaby, ja som brala Clomid pocas stimulacie na IUI v UCLH v Londyne. Platila som len za recepty - a to podla poctu predpisanych liekov. Ty ides tiez na IUI ?
No a tiez som musela predtym absolvovat vsetky mozne vysetrenia + hysteroskopia, laparoskopia. Cize je to az posledna moznost. Trvalo to tri roky, kym sme sa dopracovali k IVF.

mzuzka
17. máj 2009

boze babule,zacinam mat pocit,ze sa ma to tyka ...

Britské zdravotné úrady oznámili, že počet nakazených v krajine sa zvýšil na 85 po tom, ako testy preukázali vírus H1N1 chrípky typu A u štyroch školákov v Londýne a troch osôb v Škótsku.

gaby0205
17. máj 2009

Caute babulky, no ja vam neviem co si o tom mam mysliet. Ale dost ma to prekvapuje ze saxana vam to trvalo az tri roky kym ste sa dopracovali k IVF. No aj sa trocha bojim ale teda skusim byt pozitivna. Ja som Vam strasny realista 🙂 no mi sa snazime tak na plno uz od Novembra minuleho roka ale take tri roky sme si nedavali pozor s manzelom a neotehotneli sme co mi v tedy nevadilo no ale ked teraz sme zatuzili po babetku tam po tolkych testoch mi predpisali ntento clomid a tak ja len dufam ze mi to pomoze.no ale tri roky nebudem cakat tak mzno sa dam na private liecbu aj ked to asi bude velmi drahe. 😒 ale zatial skusim tento clomid a uvidime.

Holky odkial ste, saxana ty si v Londyne? Sisa a Bzuzka? pekny den 😀

gaby0205
17. máj 2009

Mzuzka, dakujem za typ vo forume co som vytvorila vcera, Mzuzka a ako presne sa vola to forum kde su tehulky z Uk? dakujem 😉

mzuzka
17. máj 2009

musis vyst von zo snaziliek a kliknut sa na tehotenstvo, a tam si pohladaj napr. tehu v UK, porod v Uk alebo tehu v zahranici.... ja som tam uz kukucila, je tam ovela viac dievceniec z UK.

gaby0205
17. máj 2009

uz som to nasla 🙂 dakujem Mzuzka odkial si?

gaby0205
17. máj 2009

mzuzka no ty si zlata, dakujem 🙂

no vacsina bab uz ma deturence, ja hladam niekoho kto sa snazi a s kym sa mozem podelit o fertility rady a treatments, niekoho kto mi bude vediet poradit ako prebieha fertility tretment tu v uk na NHS atd...ja tak moc by som chcela mat babetko...uz cekly mesiac si testujem ovulations a nic.no vcera sa mi ukazala silna ciarka na test line..co som bola velmi prekvapena..lebo ja som si myslela ze neovulujem...tak husband sa snazil 😀 😀

vdaka bohu ze mam tak skveleho sefa a ze chape ked musim chodit na vsetky vysetrenia.. Mzuzka a odkial z Uk si?

mzuzka
17. máj 2009

ale aj tie co maju deturence, mozno mali problem.tak sa len spytaj, mozno.... ja som to myslela tak, ze ich je tam viac a vies ako sa hovori, viac hlav, viac kapusty 😀

ja som v london

mzuzka
17. máj 2009

gaby skus tuto temu, podla mna clostylbegit je liecenie na tej istej baze ako clomid
to mas ako decapeptyl a diphereline, alebo suprecur a synarel, gonal a puregon..... lieky na tej istej baze,ale ina forma,alebo iny vyrobca

gaby0205
17. máj 2009

Mzuzka no ano mas pravdu viac hlav viac info 😉