Môžem mať v 46. rokoch bábo?
Ahojte mám taký problém je tu niektorá z vás ktorá by mi povedala že v 46 by som mohla mať bábo .Samozrejme že z darovaneho vajíčka a partnerovych spermií?On je o 6 rokov mladší a veľmi túži po bábätku.preto mi je momentálne aj neverný.Som zúfalá.
A to akoze kto by potom porodil a vychovaval to dieta?
Tá žena čo môže otehotnieť, je nejaká tvoja kamarátka?
Tvoj priateľ sa s ňou teda chcel aj zoznámiť, za akých okolností došlo k zamilovaniu? Tie spermie ste mohli "podať" ďalej aj iným spôsobom, ako priamym sexom, alebo ako dochádza k pokusu o otehotnieniu? Že oni sexujú s vašim súhlasom?
Ako žiaľ s tým ste mali počítať, teda hlavne ženy sa hneď citovo viažu, ale že sa zamiloval aj on? A ako to chce riešiť?? Alebo nevie, že ty o Tom už tušiš?
Veľmi ťažká situácia, ale snažím sa ťa pochopiť. Zúfalí ľudia robia zúfalé činy, ale v tomto prípade by asi žiaľ neznamenalo že by sa odmiloval (ako na povel prútikom) keď by si otehotnela.
A čo tvoj partner na túto situáciu? Ako často sa snažia splodiť dieťa, teda ako rýchlo došlo k zamilovaniu?
@ivett1974 jemu nepreplo preto, že chce dieťa, ale preto, že potreboval zasunúť inde. to, že ty nemôžeš a ona zrejme áno, je len jeho výhovorka. kašli naňho, je to hlúposť. kvôli dieťaťu s tebou neostane.
a čo sa týka otázky, tak vždy je možné otehotnieť aj v takom veku, ak zdravotný stav povoľuje, ale ja si neviem predstaviť, že kým by mi dieťa dospelo, mala by som 64 rokov 🙄
mimochodom, nedá mi ešte nedodať, že tu sa ukazuje presne ten problém vekovo mladších mužov od žien... nedávno tu bola taká téma, že žena staršia ako muž a presne o tom som tam písala. že chlap príde raz do veku, keď sa mu staršia začne zdať už príliš stará a začne vyhľadávať mladšie kúsky...
Ved to je zena.....
@aiti žádám, abys mě již neoznačovala, nahlášení nevhodného chování, příspěvku, profilu je možné pouze prostřednictvím linku https://www.modrykonik.sk/faq/faq.
@aiti Ahoj, prosím, tak ako píše emjee - nahlás a počkaj. Prosím, neoznačuj adminov. Ak ti nahlásenie nepostačí, skús prosím písať sem: https://www.modrykonik.sk/faq/faq/#h-chcem-nahlasit-nevhodny-prispevok-alebo-spravanie
ďakujem.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣tak toto ma dostalo,dlho som sa tak nezasmiala.By ste sa mali prihlásiť do nejakej relacie....výmena manželov alebo modré z neba
@aiti ak si este nepostrehla, tak uz moze mat na koniku kto chce aku chce fotku (samozrejme nie vulgarnu). Takze ak si tam da pani papagaja, asi ju nebudeme blokovat kvoli tomu, ze je zviera a nie zena. V tejto diskusii sa normalne diskutuje, sice na neobvyklu temu, ale zivot dokaze prekvapit vselicim. Tema je vhodna a zostava.
@aiti ved tema nie je nicim poburujuca a na foto je zena.
@aiti ja citam, nemaj strach
@aiti nehnevaj sa, ale preco v kazdej jednej vete pouzivas "!". To na nas akoze kricis?
A kazdy sa raz musi zsregistrovat. Ci ma pockat aspon mesiac a potom riesit svoj problem??
@aiti ja si beriem vsetko osobne? OK 😂🤦♀️

Presne tento príbeh bol na Markize a neviem uz ci to boli Rodinne pripady alebo susedske...