ahojte "kolegynky", verim, ze aj vy, podobne ako ja, mate veeela skusenosti aj s IVF, aj s ET. Drzim palce vsetkym, ktore su na tomto fore, ale asi podvedome hladam svoju vekovu kategoriu + - 40... ozvite sa. Predsa len - my, vekovo zrelsie, to tak trocha inak aj vnimame aj citime... tesim sa na vas
@ktore Však aj tebe bude mať kto pomôcť 😉 medzi mnou a bratom je rozdiel skoro 9 rokov a rodičia ma zapriahli do pomoci teda poriadne: plienky žehliť, zabávať, kočíkovať... keď sme sa zo sídliska presťahovali na dedinu, podaktoré babky vševedky si dokonca mysleli, že to bábo v kočíku je moje vlastné 😀 😀
A samozrejme, vítam nové snažilky! Tehuľkám želám nech im tehotenstvo úspešne pokračuje, dajte občas o sebe vedieť 😉 .
dcera by velmi chcela mat sestricku.zatial len slubuje ze sa bude o nu starat tak uvidime.velmi by nas potesilo vlastne dietatko,je to take nadherne ked sa spolocne tesime a milujeme nase babo.je to nadhera.krajsi pocit neni ako dat citit lasku k dietatu.zelam vsetky zenuskam ktore zatial nemaju nech sa im aspon jedno podari a nech zaziju taku velmi laska ako mi ostatne mamicky....
No mne sice nema kto pomoct al emne to vobec nevadi 🙂 syn bol dost zle dieta a vydrzala som 🙂
ano ano to uz oni su tak snad naprogramovany.a su snad aj zvyknuty na to ze predtym vzdy ked vstankali tak sme boli pri nich a starali sa a teraz sa budia uz zato aby mohli byt s nami.si myslim.neni mamickar?lebo moja ostala velmi mamickarka.
ahojte pokrocile snazilky kde ste.?ani tu ani tam...ci uz patrite medzi tehu?????
Idem vás trochu pobaviť.Bola som včera s malou niečo vybavovať a jedna mladunká maminka mi vraví,akú peknú vnučku máte,vravím: je to dcérka.A ona:nie ste trochu stará?A tak som jej povedala:No hej na banďžiďžanpig som stará ,ale na materstvo nie.Chichi som jej vyrazila dych.
@lindda ja som si už zvykla ,raz na pohotovosti taký 30 tnik že jej aká mladá babinka a ja mu že nie taká stará maminka.Neoplaí sa rozčulovať ,ak si raz myslia že si stará neurobíš s tým nič,ak sa budeš rozčulovať povedia si že si stará harpia a tak som prišla na to ,že humor je to čo zaberá aj na sprostú otázku 😉
Takže dievčatá pripájam sa k tehuľkám. Je to síce veľmi skoro ale chcem Vás všetky povzbudiť, že nič nie je stratené. Som síce len v 5. týždni ale teraz dúfam, že druhý pokus sa vydarí a všetko bude ako má byť. Som inak zmätená neviem či sa mám tešiť alebo báť skrátka zmiešané pocity. Mám 40 a ako hovoríte každý to berie inak. Ale to ma trápi najmenej nech sa stará každý o seba nikto mi peniaze na živobytie nedáva tak skrátka nech každý rieši svoje problémy. Takže držkajte sa a držte aj mne palčeky. 😉
ahojík holky tak na vás nahlížím a vidím další těhulinka...my jdeme do 8měsíce takže se to krátí.Doufám,že už dojdeme do zdárného konce a já vám o vánocích představím naši Teu 🙂 držte se,snažte se a věřte,že se to povede
@janettka mám fakt velkou radost, krásně to utíká, myslím na vás🙂
Ahoj holky, všechny nové snažilky vítám 🙂 . A vy těhulky @janettko, gejbi, pardon, jestli jsem nějaké holky vynechala se už ˇštěstíčka" hodně brzy dočkáte. @ janettko máš vypočítaný nádherný datum porodu 🙂 . Lepší dáreček, než "uzlík" si ani nejde přát. Ach, jak Vám závidím.
S námi to vypadá tak, že sotva se přítel po roce vyléčil z leukospermie a ureoplazmy, tak mně gynekolog řekl, že by mně chtěl vidět a udělat mně kontrolní výtěr. Prý nic akutního, ale... Tak tam zítra jdu a je trochu ve mě "malá dušička". Už je toho na mě nějak moc, 14 let je "předlouhá" doba čekání. Jestliže výtěr dopadne ok, /nevím, nevím/, tak bych se nejraději snažila přirozeně. Ale jsme objednaní na listopad do Pronatalu, kde mně řeknou, zda mně zabraly kortikoidy na ty mí "blbý" buňky.
Moc Vám všem držím palce a pište ať se můžeme navzájem podporovat.
Ahojte...ktorá ma nakazíte tehu vírusíkmi? 😕 🙂
Gratulujem všetkým. 😉 Cmuk. 🙂
@janettka aj som si myslela,že to bude tak,jáj ja sa tak teším že Vám to teraz vyšlo,ja som si tiež neužila tehotenstvo,stále som mala strach že sa niečo stane a mala som celé tehotenstvo bolesti,takže viem čo prežívate,neboj už bude dobre aj keď spokojné budete až sa narodia,a čo decká?ty už si babka,že?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tak 19 r dcera uz aspom pokocikuje 🙂