icon

Nekvalitné vajíčka - embryo sa nevyvíja

paulina7
15. dec 2020

Ahojte,
Mam nekvalitné vajíčka, embria sa nevyvijaju, mam 15 kg navyše a naposledy som mala veľký stres. Ten stres už mám dlhšie obdobie... Mam 42 roky, je pre mňa ešte nejaká sansa na zlepšenie ich kvality? Ďakujem za info!

moonicka89
18. jan 2022

@helenky11 ahoj po dlhej dobe som natrafila na tuto temu. kedze to stale riesime. mas nieco nove?

helenky11
19. jan 2022

@moonicka89 ahoj, vobec nie. Naposledy sme boli na IVF v aprili v minulom roku a odvtedy sme to neriesili, jednak strasne vela prace a uz tak znechutenie z neuspesnych pokusov, kedze sme sa nikdy nedostali ani po vklad. Navyse v lete som mala uplne najlepsie obdobie po psychickej stranke a podarilo sa mi otehotniet, ale bohuzial hned aj potratit😭

moonicka89
19. jan 2022

@helenky11 to ma mrzi. ja tiez nic. 3x ivf a ani po vklad sme sa nedostali. teraz idem akurat na 4 ivf. 😕 mala som pol roka prestavku...

helenky11
20. jan 2022

@moonicka89 a co Ti ako dôvod uviedli, mas nizke AMH? Kolko si mala oocytov pri odbere? Skusala ist aj dlhy aj kratky protokol?

magnulienka
21. feb 2022

Baby aj ja prve neuspesne ivf, mali sme len 1 embryko na vklad dve sa prestali vyvijat … test bol najskor pozitivny a potom prislo krvacanie mam 35 r. Dufam ze raz to vyjde

helenky11
21. feb 2022

@magnulienka ahoj a kolko oocytov Ti odobrali? Mne napríklad odobrali aj 7,ale vhodne na oplodnenie boli len 3 a nikdy sa nam ani jedno embryjko nevyvinulo😔 A ake mas AMH? Mam tiez 35 rokov, ale skusame uz 3 roky.

magnulienka
23. feb 2022

@helenky11 odobrali mi 10 z toho sa oplodnilo len 3 a prezilo len 1

helenky11
24. feb 2022

@magnulienka a vedeli Ti aj povedat, co je pricinou? Ci nizke AMH, alebo vek, alebo nejake ochorenia si mala? Ja uz pomaly prestavam dufat, ze sa nam to podari😭

evita2176
24. feb 2022

@helenky11 ahoj neprestavaj dufat urcite sa to podari🙏 my ideme uz do 3 ivf. Posledny krat s mojimi vajickami. Mam teraz dlhy protokol tak verim ze to vide.. doteraz som mala vzdy kratky velke mnozstvo vajicok a z prveho z 30 nic , z druheho z 16 2 jedno mame este zamrazene a jedno bolo vlozene ale bohuzial prestala akcia srdiecka v 7tt :(
Verim ze teraz bude vsetko dobre. Uz len sa ms dockat🤣 a zacat.
Ver aj ty ze to vsetko dobre dopadne🙏🙏

magnulienka
24. feb 2022

@helenky11 no mame v polke marca dalsi pokus tak snad sa nieco dozviem ja by som mala byt ok ale vyssi vek urcite nepomaha

ffilmuska
4. nov 2022

@mamcotka ahoj, prosim ta v akom centre si bola u tohoto lekara? Dakujem

ffilmuska
4. nov 2022

@paulina7 ahoj zaujima ako to u teba dopadlo prosim?? Ja uz mam za sebou 4 odber, mam 39 a teraz 7 vajicok a 4 den este 4 ok a dnes uz ani jedno vhodne 😢 tak som nestastna. Naposledy som mala 2 zmrazene. Tak neviem, cim to je a ci pokracovat alebo zmenit centrum

evita2176
4. nov 2022

@ffilmuska skus zmenit centrum. Ja som menila 3x . A vzdy sa jedno alebo 2 dobre nasli

ffilmuska
6. nov 2022

@evita2176 a v akom centre si bola a kde si teraz prosim? Ktore ti najviac vyhovovalo? A ako si na tom teraz ? Co za lieky si mala prosim? Dakujem 👏🏼

evita2176
6. nov 2022

@ffilmuska no bola som v heliose v Brne, potom ferticare Praha a teraz som v Unice v Prahe nakolko ja to mam blizsie z nemecka.. lieky som mala menopur a gonal alebo pergoveris..vzdy inu kombinaciu liekov...ja mam vajicok dost ale nie velmi dobrej kvality...vzdy sa zafregmentuju a prestanu delit...ja planujem ist coskoro na vklad . Mame este 2embryjka. Tak uvidim ako sa vide🙏
Ty chodis kam?

ffilmuska
8. nov 2022

@evita2176 no zjavne mam ten isty problem, chodim do reprofitu v brne, lebo to mam blizsie, ale veru porozmyslam, co dalej, ja som mala len menopur v kombinacii s diferelinom.drzim palce!!!

pietrula
15. apr 2023

@sterea V ktorom centre Vam odporucili antikoncepciou a mesiac styk s kondomom?

sterea
16. apr 2023

@pietrula v Reprofite v Brne

sterea
Autor odpoveď zmazal
pietrula
16. apr 2023

@sterea Tiez tam chodim, som zvedava, ci mi odporucia. Na mesiac si to mala ci dlhsie?

sterea
16. apr 2023

@pietrula už si presne nepamätám 1 alebo 2 mesiace.

klarabohun77
24. mar 2025

@helenky11 Dobry den, podarilo sa Vam nakoniec ziskat dobre embryo?mam rovnaky problem asi

klarabohun77
24. mar 2025

Ahojte podarilo sa Vam nakoniec ? Ja som mala 6 oplodnenych a ani jedno neprežilo PK:(

littleblueberry
25. mar 2025

@klarabohun77 citim s Vami...aj ja som mala 6 oplodnenych, a vyzera, že ani jeden neprezil...

klarabohun77
25. mar 2025

@littleblueberry Ach..mrzi ma to. Ake mate amh a vek?kuknite skupinu asistent reprodukcia dala som tam otazku a vela bab sa tam na to vyjadrilo

littleblueberry
25. mar 2025

@klarabohun77 mam endometriozu, nizku amh, 35 rokov ... ale v auguste sme boli, vtedy sice aom mala 4 oplodnene embryjka, ale z toho 2x5AA aj s PGT-a testom. Takže som teraz velmi na dne

littleblueberry
25. mar 2025

@klarabohun77 neviem si nájsť tu skupinu...

klarabohun77
25. mar 2025

@littleblueberry
Aha takze si sa dostala po vklad?

littleblueberry
25. mar 2025

@klarabohun77 áno v lete, ale nepodarilo sa... a teraz 2. cyklus.. a ziadne embryjka..