Nekvalitné vajíčka - embryo sa nevyvíja
Ahojte,
Mam nekvalitné vajíčka, embria sa nevyvijaju, mam 15 kg navyše a naposledy som mala veľký stres. Ten stres už mám dlhšie obdobie... Mam 42 roky, je pre mňa ešte nejaká sansa na zlepšenie ich kvality? Ďakujem za info!
@moonicka89 ahoj, vobec nie. Naposledy sme boli na IVF v aprili v minulom roku a odvtedy sme to neriesili, jednak strasne vela prace a uz tak znechutenie z neuspesnych pokusov, kedze sme sa nikdy nedostali ani po vklad. Navyse v lete som mala uplne najlepsie obdobie po psychickej stranke a podarilo sa mi otehotniet, ale bohuzial hned aj potratit😭
@helenky11 to ma mrzi. ja tiez nic. 3x ivf a ani po vklad sme sa nedostali. teraz idem akurat na 4 ivf. 😕 mala som pol roka prestavku...
@moonicka89 a co Ti ako dôvod uviedli, mas nizke AMH? Kolko si mala oocytov pri odbere? Skusala ist aj dlhy aj kratky protokol?
Baby aj ja prve neuspesne ivf, mali sme len 1 embryko na vklad dve sa prestali vyvijat … test bol najskor pozitivny a potom prislo krvacanie mam 35 r. Dufam ze raz to vyjde
@magnulienka ahoj a kolko oocytov Ti odobrali? Mne napríklad odobrali aj 7,ale vhodne na oplodnenie boli len 3 a nikdy sa nam ani jedno embryjko nevyvinulo😔 A ake mas AMH? Mam tiez 35 rokov, ale skusame uz 3 roky.
@helenky11 odobrali mi 10 z toho sa oplodnilo len 3 a prezilo len 1
@magnulienka a vedeli Ti aj povedat, co je pricinou? Ci nizke AMH, alebo vek, alebo nejake ochorenia si mala? Ja uz pomaly prestavam dufat, ze sa nam to podari😭
@helenky11 ahoj neprestavaj dufat urcite sa to podari🙏 my ideme uz do 3 ivf. Posledny krat s mojimi vajickami. Mam teraz dlhy protokol tak verim ze to vide.. doteraz som mala vzdy kratky velke mnozstvo vajicok a z prveho z 30 nic , z druheho z 16 2 jedno mame este zamrazene a jedno bolo vlozene ale bohuzial prestala akcia srdiecka v 7tt :(
Verim ze teraz bude vsetko dobre. Uz len sa ms dockat🤣 a zacat.
Ver aj ty ze to vsetko dobre dopadne🙏🙏
@helenky11 no mame v polke marca dalsi pokus tak snad sa nieco dozviem ja by som mala byt ok ale vyssi vek urcite nepomaha
@ffilmuska no bola som v heliose v Brne, potom ferticare Praha a teraz som v Unice v Prahe nakolko ja to mam blizsie z nemecka.. lieky som mala menopur a gonal alebo pergoveris..vzdy inu kombinaciu liekov...ja mam vajicok dost ale nie velmi dobrej kvality...vzdy sa zafregmentuju a prestanu delit...ja planujem ist coskoro na vklad . Mame este 2embryjka. Tak uvidim ako sa vide🙏
Ty chodis kam?
@helenky11 Dobry den, podarilo sa Vam nakoniec ziskat dobre embryo?mam rovnaky problem asi
Ahojte podarilo sa Vam nakoniec ? Ja som mala 6 oplodnenych a ani jedno neprežilo PK:(
@klarabohun77 citim s Vami...aj ja som mala 6 oplodnenych, a vyzera, že ani jeden neprezil...
@littleblueberry Ach..mrzi ma to. Ake mate amh a vek?kuknite skupinu asistent reprodukcia dala som tam otazku a vela bab sa tam na to vyjadrilo
@klarabohun77 mam endometriozu, nizku amh, 35 rokov ... ale v auguste sme boli, vtedy sice aom mala 4 oplodnene embryjka, ale z toho 2x5AA aj s PGT-a testom. Takže som teraz velmi na dne
@klarabohun77 neviem si nájsť tu skupinu...
@littleblueberry
Aha takze si sa dostala po vklad?
@klarabohun77 áno v lete, ale nepodarilo sa... a teraz 2. cyklus.. a ziadne embryjka..

@helenky11 ahoj po dlhej dobe som natrafila na tuto temu. kedze to stale riesime. mas nieco nove?