Neúspešný ET
Ahojte baby, som po druhom neúspešnom ET. Mám ešte jedno také slabšie embryo zamrazené a neviem či mám počkať dat si pausu alebo hneď pokračovať v ďalšom cykle. Vytvára sa mi malo vajíčok takže asi nie dobre ani čakať,ale je to cele náročné pychicky a sj finančne 😩 ja už neviem čo mám robiť …. A chcem sa opýtať aký máte názor na ISCARE MT ?
Ja idem skusit dva kety za sebou ci nahodou ked mam tolko toho v sebe....nazor....pred par rokmi boli top este boli v nemocnici....teraz neviem nemam najlepsie pocity z nich ide to ako na pase...navyse sa dlho caka aj ked je to sukromne a mame aj presny cas....asi maju toho vela ale aj tak pred rokmi som dostala ovela ovela lepsiu starostlivost a boli mi aj lepsie vysvetlene veci.... co ty aky mas nazor..
Ahoj tak my sme presli z heliosu martin do iscare martin ..ja mam zase opačný pocit .strasne som spokojna ..vysvetlili ,embryologička mala so mnou riadnu trpezlivosť 🙈 podla mna nemas nikde iste ze ta vezmu na cas …nas nebrali ani v helisoe na cas .. ja ak mozem porovnat pristup medzi týmito dvoma jednoznačne iscare
@martaatram no len ked idete na et alebo ket tak mna brali nacas pekne plus 15min ale cakala som aj hodinu...skoro som sa docikala lebo som nevedela kedy ma vezmu 🙄
@alex5896 jaj tak to ja som zatial v iscare na ket nebola tak neviem povedat
Brali ti ster z maternice?vysetremie,robi sa v narkoze alebo aj nie (ja som bola bez). Tam mne prisli na zlu funkcnost zlteho teliesla ci ako sa to vola. Maternica cast bola ako ked ovuluje a cast nie..inak na to dovtedy neprisli 2x ket nic. Potom novu et a vyslo.
Inak mi dali len o nejake lieky pri ivf naviac.. prirodzene by som pri zdravom muzovi tiez tazko otehotnela..
@katuskamala1 nie nerobili mi žiadne vyšetrenie. Po prvom neúspešnom ET som volala, že ako ďalej či treba konzultáciu s lekárom povedali mi, že nie, že to sa robí po druhom zle vydarenom ET …. Dostala som ďalší termín kde som mala zníženú aj dávku liekov oproti predchádzajúcemu cyklu … dneska keď mi volali za negatívny výsledok tak sa ma spýtala či som mala naturalny cyklus a dnes som prvý krát počula, že je niečo ako naturalny cyklus… teraz si mám rozmyslieť či idem na ďalší vklad lebo mame ešte jedno embryo takej horšej kvality
@nika1356 na tvojom mieste by som tomu dala este cas..nech si telo oddychne.. a vyziadala by som sineste vysetrenia.ako jasne vieme,zeni uplne zdravej zene sa nemusi ujat ale i tak
@nika1356 neviem, kde ste s partnerom teraz ale my sme boli v GF 2021 a potom sme prešli od 2023 do ISCARE MT a tým, že mám s čím porovnať, je za mňa toto najlepšie rozhodnutie. Prístup, možnosti, klientský servis, služby. Čo sa týka mňa ja som po neúspešnom ET išla na KET až po pol roku aj s tým, že keby ma tlači čas určite by som šla hneď. Hlavne aby bolo telo a duša OK.
Užívali ste prosím vás niektorá liek Lortanda alebo Letrozol ?
@nika1356 ja som mala letrozol
@ninka99865 mala si to brat 5 dni za sebou ? Mne vypísali Lortanda ale úplný des keď som prečítala popis lieku🙈 bála som sa to vziať
@nika1356 netreba citat tie letáky. Áno brala a vraj to je menšie svinstvo ako clostyl a aj sa môže brst viac mesiacov ako clostyl..

@nika1356 skús skupinu ivf 🙂