icon

Neúspešný ET

nika1356
14. mar 2023

Ahojte baby, som po druhom neúspešnom ET. Mám ešte jedno také slabšie embryo zamrazené a neviem či mám počkať dat si pausu alebo hneď pokračovať v ďalšom cykle. Vytvára sa mi malo vajíčok takže asi nie dobre ani čakať,ale je to cele náročné pychicky a sj finančne 😩 ja už neviem čo mám robiť …. A chcem sa opýtať aký máte názor na ISCARE MT ?

ninka99865
14. mar 2023

@nika1356 skús skupinu ivf 🙂

lilyianka
14. mar 2023

@nika1356 ahoj napíšem ti moju skúsenosť,aj keď už 7r dozadu. Pri ET mi vkladali blastocystu, nič. Po 2 mesiacoch KET,vkladali modulu,nič. Po roku mi vkladali naraz 2 z KET Po liečbe kortikoidmi a nič. V podstate nemyslím,že to záleží od CAR. Buď to vyjde alebo nie.

alex5896
14. mar 2023

Ja idem skusit dva kety za sebou ci nahodou ked mam tolko toho v sebe....nazor....pred par rokmi boli top este boli v nemocnici....teraz neviem nemam najlepsie pocity z nich ide to ako na pase...navyse sa dlho caka aj ked je to sukromne a mame aj presny cas....asi maju toho vela ale aj tak pred rokmi som dostala ovela ovela lepsiu starostlivost a boli mi aj lepsie vysvetlene veci.... co ty aky mas nazor..

martaatram
14. mar 2023

Ahoj tak my sme presli z heliosu martin do iscare martin ..ja mam zase opačný pocit .strasne som spokojna ..vysvetlili ,embryologička mala so mnou riadnu trpezlivosť 🙈 podla mna nemas nikde iste ze ta vezmu na cas …nas nebrali ani v helisoe na cas .. ja ak mozem porovnat pristup medzi týmito dvoma jednoznačne iscare

alex5896
14. mar 2023

@martaatram no len ked idete na et alebo ket tak mna brali nacas pekne plus 15min ale cakala som aj hodinu...skoro som sa docikala lebo som nevedela kedy ma vezmu 🙄

martaatram
14. mar 2023

@alex5896 jaj tak to ja som zatial v iscare na ket nebola tak neviem povedat

katuskamala1
14. mar 2023

Brali ti ster z maternice?vysetremie,robi sa v narkoze alebo aj nie (ja som bola bez). Tam mne prisli na zlu funkcnost zlteho teliesla ci ako sa to vola. Maternica cast bola ako ked ovuluje a cast nie..inak na to dovtedy neprisli 2x ket nic. Potom novu et a vyslo.

katuskamala1
14. mar 2023

Inak mi dali len o nejake lieky pri ivf naviac.. prirodzene by som pri zdravom muzovi tiez tazko otehotnela..

nika1356
autor
14. mar 2023

@katuskamala1 nie nerobili mi žiadne vyšetrenie. Po prvom neúspešnom ET som volala, že ako ďalej či treba konzultáciu s lekárom povedali mi, že nie, že to sa robí po druhom zle vydarenom ET …. Dostala som ďalší termín kde som mala zníženú aj dávku liekov oproti predchádzajúcemu cyklu … dneska keď mi volali za negatívny výsledok tak sa ma spýtala či som mala naturalny cyklus a dnes som prvý krát počula, že je niečo ako naturalny cyklus… teraz si mám rozmyslieť či idem na ďalší vklad lebo mame ešte jedno embryo takej horšej kvality

katuskamala1
14. mar 2023

@nika1356 na tvojom mieste by som tomu dala este cas..nech si telo oddychne.. a vyziadala by som sineste vysetrenia.ako jasne vieme,zeni uplne zdravej zene sa nemusi ujat ale i tak

majka2022
14. mar 2023

@nika1356 ahoj, ja som veľmi spokojná s prístupom Helios Martin - keď som krvacala hneď má brali , hneď povedali aby sme prišli, naozaj robili všetko čo mohli ….zle skúsenosti som mala v Iscare BA, Gynfiv BA- dobre ale myslím že Helios Martin najlepsi z môjho pohladu

s_o_n_i_k_e
14. mar 2023

@nika1356 neviem, kde ste s partnerom teraz ale my sme boli v GF 2021 a potom sme prešli od 2023 do ISCARE MT a tým, že mám s čím porovnať, je za mňa toto najlepšie rozhodnutie. Prístup, možnosti, klientský servis, služby. Čo sa týka mňa ja som po neúspešnom ET išla na KET až po pol roku aj s tým, že keby ma tlači čas určite by som šla hneď. Hlavne aby bolo telo a duša OK.

nika1356
autor
16. mar 2023

Užívali ste prosím vás niektorá liek Lortanda alebo Letrozol ?

ninka99865
16. mar 2023

@nika1356 ja som mala letrozol

nika1356
autor
17. mar 2023

@ninka99865 mala si to brat 5 dni za sebou ? Mne vypísali Lortanda ale úplný des keď som prečítala popis lieku🙈 bála som sa to vziať

ninka99865
17. mar 2023

@nika1356 netreba citat tie letáky. Áno brala a vraj to je menšie svinstvo ako clostyl a aj sa môže brst viac mesiacov ako clostyl..