icon

Nevyšlo nam to po 2x

danielle123
1. jún 2018
Strana
z2
najinka
21. jún 2018

@vrds tak to je potom zaujimave, ze sa najde tolko pripadov, kedy zeny s pco otehotneli..🤔 mimochodom, ja som tiez mala pco, mesiac pred nasadenim clomiphenu som otehotnela. Prirodzene, podotykam.

radostka
Autor odpoveď zmazal
vrds
21. jún 2018

@radostka tak ste boli zle zdiagnostikovane. to je tak na 80%
zvlast ked vam pco potvrdil jeden lekar
@najinka ja som sa uz spamatala 😅
lekari su fuseri ... a medičky skoda reči.. len sliepocky. cest vynimkam

najinka
21. jún 2018

@vrds ano, vsetky komplet sme boli zle diagnostikovane..vlastne, mozno pco ani neexistuje, vsak? 🤦🏻‍♀️

radostka
Autor odpoveď zmazal
vrds
21. jún 2018

@najinka takze podla vas zena bez ovulacie moze otehotniet? 😝 🙈
@radostka dakujem, po vymene 4 endokrinolog a 6 gynekolov, 3 hematologov uz teraz mam takych co su ok.. vybrat si lekara je dnes standard.

najinka
21. jún 2018

@vrds ked ma zena pco a nema ovulaciu, dostane lieky na stimulaciu ovulacie. uz ti to dava zmysel, ci..?🤦🏻‍♀️

vrds
21. jún 2018

@najinka ano 2 x som to absolvovala ale nie u kazdeho to funguje. aj to to dava zmysel?

najinka
21. jún 2018

@vrds nie u kazdeho, s tym suhlasim. Ale ty si tvrdila, ze u nikoho s pco to nefunguje. To je rozdiel

taskataska
Odpoveď bola odstránená
mariannamk
21. jún 2018

Prosim, udrzte debatu v pokojnom tone, nech si nekazime atmosferu. Dakujem 😊

gerbera35
21. jún 2018

@vrds no teraz sem zas na pochybach. Chces povedat ze tie co maju PCO na oboch vajecnikoch tak je nemozene aby boly tehotne?

vrds
22. jún 2018

@najinka ja som napísala že v tejto skupine sú ženy kt. Neovuluju, nemajú menzes a žiadny cyklus. U týchto je pco v takom štádiu, že mat dieťa je nemožné . Sú tu take čo boli 10-12x na kete a nič. Nikto nevie prečo. A čím sú staršie tým je to horšie.len sa im dávajú plané nadeje... takze reči o zázrakoch tu už niesu na mieste...

vrds
22. jún 2018

@gerbera35 take čo majú pco, nemajú menzes, žiadny cyklus, tak take majú mizivú šancu... aj s liekmi sa ťahá za kratší koniec

marec2018
9. júl 2018

@danielle123 to iste mame aj my.posledne embryo a ak sa to nepodari ideme odznova.

Strana
z2