icon

Nové centrum Repromedica

petrapet
7. máj 2014

Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉

renitr
22. nov 2016

@isabellita ano bol to Dr. Drabek. Stimulku sme este neriesili, uvidime ako mi dopadne hormonálny profil. Ale asi pojdem do klasickeho IVF . mame este jeden pokus cez poistovnu, tak to vyuzijeme a potom ak naaaaahodou budeme este pokracovat tak dame SOFT.

denisadem
23. nov 2016

@renitr držim Prstyyyyyyyy všeeeetky 🙂

renitr
24. nov 2016

@denisadem dakujem ti velmi pekne, si zlatucka;)

fatma1
25. nov 2016

Ahojte

Ma tu niektora skusenost s injekciami Prolutex? namiesto Utrogestanu alebo Crinonu pred a po ET/KET?

Dakujem

renitr
14. dec 2016

Zajtra ideme do centra ,uz mam vysledky hormonalnych testov, tak som zvedava ako som na tom....

fatma1
14. dec 2016

@renitr Drzim palce.. My tam ideme v pondelok na prvu konzultaciu, som zvedava co mi ponuknu..Bude tam Drabek...Feldmar byva iba v piatky.

renitr
15. dec 2016

@fatma1 super, verim ze budes spokojna. Je to velmi prijemne centrum, a aj Dr. je fajn. Mi sme si dnes podali ziadost na poistovnu, takze v Januar 2017 zacneme stimulku))

renitr
18. dec 2016

babulky, prosim Vas, ako je to v tomto centre s predoperacnym vysetrenim? Robia ho priamo v centre? A este otazocka na dlhy protokol? Ako dlho trvaa co vsetko sa picha? Velka vdaka

daniela1401
18. dec 2016

@renitr predoperacne ta poslu spravit internistovi, nerobia ho na klinike..dlhy protokol sa zacina niekde okolo 23 dna cyklu a trva cca 3 tyzdne..pichala som decapeptil, fostimon a gonal.

isabellita
19. dec 2016

@renitr mne v Repromedice odporučili dr. Ogurčáka - ked tak pýtaj sa na neho, ordinuje dole pod hradom, čiže je to po ceste do Repromedici. Platí sa tam 30eur, výsledky posielaju na druhý den do Reprom. Aj tak sa vačšinou na interne vyšetrenie čaká niekolko týždnov, a vsade ak chcete skor tak sa pripláca. U Ogurčáka je to super, nečakáte, objednaju Vas do pár dní. Trvá to celé asi pol hodinku. Akurát si v Repromedici dajte predtým zobrat všetky obedry krvi čo potrebujú aj vyšetriť moc, na internom, by sa za to doplácalo!

isabellita
19. dec 2016

asi sa trošku niečo v tej Repromedice deje :( ani mojej znamej nevyslo IVF :( a to som tam chodila s nou a všetko isla tak ako ja! nechapem... a to ma len 1 mrazacika... hmmm
bolo po softe 8 vajok, po predlženej kultivacii prežilo len 2, 1 vložili, 1 zamrazili... mala 2 týždne po vklade dovolenku-PN, že nech nema stres v robote, aj pila vela vody aj anan.dzus... všetko tak ako ja ... a nic :(((((

renitr
19. dec 2016

@isabellita Dakujem ti velmi pekne za info. Urcite sa na neho spytam. 17 januara by som mala ist na prvu injekciu, zacinam stimulku, takze snad mi do vtedy schvalia ziadost 🙂

renitr
24. dec 2016

Baby, mala by som zacat dlhy protokol. Dnes som 2 DC, a na prvu injekciu mam ist 17. 01 co bude 26 DC. Cyklus mam 29 dnovy. Nieje to neskoro zacat na 26 DC? Nemam sa radsej preobjednat o par dni skor? Vdaka

alexa1983
26. dec 2016

@renitr ahoj, prva injekcia sa zacina pichat cca 2-3 dni pred zaciatkom menzesu . Takze to mas dobre neboj. Drzim palce. Mna caka o par dni druhy vklad ☺️

nikushka1
27. dec 2016

ahojte stimulujete aktualne niektora? ja som dnes zacala decapeptylom. povodne mi dr feldmar dal kratky protokol(gonal+merional+ cetrotide- mame uz jedno ivf za sebou a mala som tiez tieto lieky) ale dnes mi to drabek zmenil na dlhy tak som zvedava ako to zvladnem

@renitr ja som tiez dnes 26dc a cyklus mam 28-29 dnovy a hned som si dnes zacala pichat.

renitr
27. dec 2016

@alexa1983 ano, mas pravdu. Dnes mi volali ze mam schvalenu ziadost a hned som sa spytala aj na ten termin. Je to tak ako pises, picha sa 2 -3 dni pred zacatim menzesu. Je to vsetko OK 🙂 Aj tebe drzim palce aby druhy vklad dopadol uspesne..

renitr
27. dec 2016

@nikushka1 neboj zvladnes to, a drzim ti palce. Ja sa uz tiez tesim na dalsie IVF. Mali sme dlhsiu pauzu lebo tie neuspechy daju zabrat cloveku, ale verim ze rok 2017 bude pre nas a pre vsetky spolubojovnicky uspesny..

nikushka1
27. dec 2016

@renitr dakujem moc som zvedava co a ako.prve ivf sme mali vo ferticente a uspesne na prvy sup a len s jednym embryjkom.tak sa aj bojim ze sme si vsetko stastie vycerpali.

renitr
28. dec 2016

@nikushka1 urcite ste si stasticko nevycerpali, nad tym ani nerozmyslaj... 🙂 mi sme boli tie vo Ferticente na 2 IVF ale bohuzial, nevyslo. Tak verim ze teraz to uz dame. Posnazime sa ))

nikushka1
28. dec 2016

@renitr ako pises rok 2017 bude pre nas uspesny.
a ake mas lieky budes mat? ja mam zatial decapeptyl(ten stipe jak fras) a potom gonal a merional a este mi dali luveris(ten netusim na co je) a potom klasika pregnyl a progesteron a este atb augmentin

alexa1983
29. dec 2016

@renitr ved ta nebudem klamat 🙂 Ideme 5.1. na druhy a nevieme sa rozhodnut ci mame dat vlozit 1 al 2 :(

renitr
29. dec 2016

@nikushka1 juuj tak tych liekov je az az.... No ja idem 16.01 do centra a lieky dostanem az tam. Takze este neviem cim budem stimulovat. Ale asi toho budem mat tiez dost.. Ale nevadi, zvladneme to . A prajem Stastny Novy Rok a hlavne nech je uspesny 🙂

renitr
29. dec 2016

@alexa1983 tak v tom ti neporadim(( ja som mala 2 x vklad a vkladali sme iba 1. Bohuzial viac ani nebolo.. Aj tebe prajem Stastny Novy Rok 2017 🙂

alexa1983
29. dec 2016

@renitr dakujem ☺️ Aj ja ti zelam, vlastne vsetkym nam snazilkam , aby sme si v roku 2017 mohli pritulit nase male cervicky ☺️

nikushka1
29. dec 2016

@renitr jj je ich dost.vo ferticente mi ich pinter dajak tak postupne predpisoval tak mi to neprislo az take ale tu mi ich drabek naraz a je fakt toho vela-s plnou igelitkou som odchadzala z lekarne😝

dievcata aj ja zelam vsetkym nam aby rok 2017 bol rokom tehotenskym aby nam to vyslo na prvy sup 🙂

bubu25
1. jan 2017

@isabellita ahoj, prosim ta ty si isla na ten soft cez poistovnu alebo si platila tych 700eur? A kolko ta vysli lieky? Dakujem za info a prijemne tehulkovanie prajem 👍😊

isabellita
2. jan 2017

@bubu25 cez poistku. Vtedy doplacas menej za lieky. A v centre si platis normalne tie ukony. S Dovera poist.je tam -10% zlava.

bubu25
2. jan 2017

@isabellita dakujem za info. Ja som myslela, ze ak by som isla cez poistovnu, nemusim platit tych 700eur + lieky budu lacnejsie. Nechcem ist do klasickeho IVF, lebo v podstate som ok, ovulujem, cize nechcem si rozbit organizmus hromadou hormonov. Ale este asi skusim najskor este raz IUI a potom umele. Uvidime, musim sa tento mesiac objednat.

daniela1401
2. jan 2017

@isabellita ahoj, ake su podmienky aby som mohla ist na soft? Lekar ti to doporucil, ci ty si si to sama presadila? Co to obnasa a ako to prosim ta prebieha, ide sa normalne na vyber? Kolko vajicok si mala? Dakujem moc za infosky..

isabellita
3. jan 2017

@bubu25 aj ja super ovulujrm, mame s nazelom aj 1dcerku uz, no ak neberies 10rokov anikoncepciu a je z toho 1dieta, nieco v tom bude.. A posledne 2roky sme dali aj 3IUI a nic. Manzel spermie super. Takze nieco v tom bude. Dala som IVF, povedala som si, ze na prirodzeny zazrak nemam uz chut cakat.. A pichala som si len Gonal, takze ja o prepchati hormonov nemozem hovorit. A ty ked dobre ovulujrs, tiez ti da mozno 1-2druhy injekcii co je nic. Nastuduj si o tom viac na roznych forach a uvidis. Drzim palce ale aby ti to iui vyslo.