Nové centrum Repromedica
Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉
Ahojte ano potom som si citala ,ze najprv sa robi ta inseminacia..mame vsetko v poriadku aj muz ma vyborny spermiogram..a sme rozhodnuty to vyskusat vo februari ak dostanem a ak sa to bude dat...len neviem ci si mam dat aj pychnut pregnil a potom uzivat duphaston?alebo to nechat volne..ale snad ta kombinacia nieje moc zataz na telo..aj som si citala o babach co im vysla inseminacia tak snad budeme patrit medzi nich..@bosorka32 drzim palce aby boli //..musime ozaj len verit ,ze raz sa to naozaj podari..
Ma napadlo baby, tie co pojdete na vklad , tak nechcite ked vam dr predpise brat vaginalne taky gel v tubach, nazov som uz zabudla, ale je iba jeden , chcite radsej tabletky si tam davat. Ten gel je taka novinka a 90% zien mali z toho problemy. Ja aj s tou babou co sme boli spolu sme s nim boli uplne ucpate, cele dni z nas vypadavali kusky geloveho humusu a tazko sa spustal potom menzes a riadne bolel, on akoby to tam ucpaval. Lieky sa lepsie a hlavne rychlo rozpustia. A je aj drahsi. Pred vkladom museli napr tu kamosku este cistit a doslova z nej povyberali kusy zrazenejo gelu, ja som si druhy krat dala predpisat progesteron namiesto neho a ziadny problem s nim .
@alexa1983 myslis asi crinon. ja som ho mala pri prvom ivf(maj 2014) brala som ho cely prvy trimester. okrem toho ze je pekne drahy(cca 100evri/mesiac) je to veru neprijemne ked to zacne vypadavat.ja som ho brala cely prvy trimester a potom este mesiac zo mna sli hrudky. o tom kolko som zo seba vysprtala pred poradnou alebo proste ked som mala mat sono zo spodu ani nehovorim.
ale hrozi mi ze zase pri nom skoncim lebo po progesterone mam krce ako pri menzese.nebolia nejako mega len je to riadne neprijemne.vcera mi dali recept na ten crinone ale uvidim ci ho vyuzijem.dam tomu progesteronu este sancu
@skovarik Dakujem. Aj my by sme isli, ale zrovna v tom termine drahy sluzi a nemoze ist. Myslela som to tak, ci ho tam lekar este na nieco bude potrebovat. Az potom pri IUI, nie? na IUI sa tiez posiela nejaka ziadost o schvalenie do poistovne? Nam este vcera hovoril, ze budeme musiet ist aj k notarovi.
@bosorka32 budes ho potrebovat az pri iui , a to tak ze rano pridete na 8,00 on odovzda spermie a potom po 4 hod ti urobia zakrok, tolko trva kym ich ocistia a upravia. Takze ty s nim rano ani nemusis ist. Lebo skor ako okolo 11,00 ti to neurobia. Vzdy je to tak isto. Poostovna tu nepreplaca nic, hradis si to sama, takze s tou sa nic neriesi a papier od notara overene podpisy budete potrebovat vzdy pred kazdou jednou iui ako aj pred kazdym jednym vkladom pri umelom. Vzdy novy papier s overenym suhlasim ze to dieta budete povazovat za svoje a aj manzel 🙂
Na to este aj notara potrebujeme??😂😀..no to ma pobavilo toto je nova info premna😁..a potom po inseminaci to je skratka IUI??kolko sa lezi tam?lebo ked vzdy meskali pri mne dve hodiny ci si dovolenku nemam zobrat haha😉😃?
@alexa1983 ahoj, my ked sme boli naposledy na IUI, tak sme dosli naraz s muzom okolo 8-mej, mm isiel na odber, ja som este bola u lekara a do cca polhodky som isla na kozu a uz aj mi doktor transportoval spermie dovnutra. Tak teraz neviem, ci ich neprecistovali alebo to zavisi od kvality spermiogramu (moj mm mal len pomalsie spermie, ostatne bolo +/- ok). Vtedy to zial nevyslo aj tak :-/
Fuha dievcata ja mam hrozu z pichania 😂😃😁😷 to je moj najvacsii problem ,ze ak k tomu dojde co budem robit 😂😂..a vas to bavi??no zavidim vam ale ja mam paran
Paranoju som chcela napisat😁😀😊😂😆

@nikushka1 Ahoj, no zatial je to OK. V pondelok som zacala , picham Decapeptyl a od dnes som k tomu pridala aj Fostimol 🙂 na kontrolu idem asi v nedelu alebo v pondelok. Zajtra mi budu volat ze kedy mam prist... Tak som zvedava ako na tom budem. Neviem ci uz by som mala nieco citit v oblasti vajecnikov, alebo je este skoro?. Snaaaad picham dobre