Nové centrum Repromedica
Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉
no dnes mam 4 den stimulky a v sobotu prva kontrola. Som velmi zvedava ako moje telo reaguje na tie davky hormonov.... Juuj som zvedavaaaaa
@renitr...drzim palce 😇😊
a zacali sa mi robit po tvari drobne hnisave vyrazky.vyzeram jak debil.odkedy beriem progesteron tak neviem ci to z neho alebo uz mam total rozhadzany organizmus z tolkeho mnozstva hormonov.
@nikushka1 ja ked som dopichala injekcie tak som bola asi dva mes cela vyhadzana :( hlavne po bokoch tvare, ale take vsetko hnisave , vzdy som mavala cistu plet , ale toto bol des. Ale pomaly to zacalo ustupovat a uz tetaz nemam nic . Takze to je asi z tych hormonov , ved pre telo je to riadna supa 😩 Budes aj testovat?
Ako tak citam tie vedlajsie ucinky hormonalnej liecby, rozmyslam, ci to ma aj pozitivne ucinky na telo. Napriklad krasne, leskle vlasy, ubytok na vahe... atd 😉 Aj ked my cakame asi skor na ten neskorsi prirastok na vahe 😉 drzme si palce.
@bosorka32 ja som pribrala mozno 1-2 kg , vlasy skor opacny ucinok - strasne sa mi zacali mastit 😡 Na mna hormony posobia este teraz asi, lebo ja stale pri vsetkom placem 😂 Asi mam uz psychyku riadne narusenu 🙉 Otacam sa po kazdej tehotnej 🙈 Nakukam do kazdeho kocara 🙈 Pomoooc 😂
@bosorka32 za mna mastne vlasy na tvari kopec hnisavych bolavych vyrazok., naliata vodou som tak ze rifle nezapnem- tolko vedlajsiu ucinky u mna.a z merionalu ma bolievala hlava hrozne.a z prvej stimulky mi dorastol vajecnik(mala som miesto jedneho len take par milimetrove zvysky a teraz mal cez 1,5cm) takze tak.
@renitr ja som tiez mala odber stvrtok😍 riadne to ubehlo.sak to uz 2tyzdne budu
@alexa1983
@nikushka1 To je teda radost z tych neziaducich ucinkou. Pozitivne nie su asi ziadne ☹ Nech sa nam to aspon podari, ked toto vsetko postupujeme. Teda ja zatial este nie. V piatok budu vysledky, som strasne zvedava. Este musim zajst k diabetologicke kvoli vysetreniu inzulinovej rezistencie. Mali ste to niekto?
@bosorka32 a pockaj este ak pojdes nahodou na vklad mrazacika, ten estrogen co dostanes, tak tam si radsej pribalovy letak ani necitaj . Predpisuje sa zenam kt nemaju maternicu a sposobuje vysoke % rakoviny, mali by sme byt potom kazdeho pol roka sledovane . Ja som hovorila manzelovi ze namiesto dietata si donesiem domov raka :( pred tymto liekom mam fajt baby velky respekt 😩
Inak ja akurat rozmyslam ze ja nestimuluj od oktobra a vedlajsie priznaky mam stale este 😡 Kolko bude trvat kym sa z toho telo spamäta? 😩 Vyrazky uz zmizli, ale mastne vlasy su stale a brutalne moc 🙈 , imunita totalne znicena 🙈 A tie migreny co mavam kazdy den 🙈🙈🙈 jedine co trochu ustupilo su navaly tepla , ale sem tam dostanem take ze zena v prechode sa moze ist .. 😂 Inak ma napadlo , neviete nieco dobre na migrenu? Nechcem sa stale napchavat liekmi , lebo ja nedokazem pri nej existovat a zozeriem aj 5 liekov za den teraz 😢

@skovarik neboj sa, zvykla by si si aj ty. Ja som si prvu injekciu pichala hodinu 😂 Dala som si ju k bruchu a cakala kym sa pomaly zapichne 😂😂😂ruky sa mi triasli ako nejakemu alkačovi 😂 Ale potom som s uzasom pozerala ze ked sa prepichne koza ako tam ide lahunko cela vsunut . Druhy den uz to nebola hodina ale tristvrte 😂A tak som to pomaly skracovala 😂😂😂 a ver mi, ty sama si to vies pichnut najlepsie , pretoze si vies sama koordinovat kde ta to boli a kde nie 🙂