icon

Nové centrum Repromedica

petrapet
7. máj 2014

Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉

alexa1983
25. jan 2017

@skovarik neboj sa, zvykla by si si aj ty. Ja som si prvu injekciu pichala hodinu 😂 Dala som si ju k bruchu a cakala kym sa pomaly zapichne 😂😂😂ruky sa mi triasli ako nejakemu alkačovi 😂 Ale potom som s uzasom pozerala ze ked sa prepichne koza ako tam ide lahunko cela vsunut . Druhy den uz to nebola hodina ale tristvrte 😂A tak som to pomaly skracovala 😂😂😂 a ver mi, ty sama si to vies pichnut najlepsie , pretoze si vies sama koordinovat kde ta to boli a kde nie 🙂

nikushka1
25. jan 2017

@alexa1983 @renitr baby ste cudne 😂😂😂😂

@skovarik prve razy ti to bude trvat polhodku a potom si zvyknes 😉

renitr
26. jan 2017

@alexa1983 no neviem ci mi to bude chýbat, bodaj by nam to vyslo o potom na pichanie to budu uz len spomienky 🙂

renitr
26. jan 2017

no dnes mam 4 den stimulky a v sobotu prva kontrola. Som velmi zvedava ako moje telo reaguje na tie davky hormonov.... Juuj som zvedavaaaaa

alexa1983
26. jan 2017

@renitr drzime palce, a cakame infosky ☺️

nikushka1
26. jan 2017

@renitr tak tak drzime palce.

skovarik
26. jan 2017

@renitr...drzim palce 😇😊

alexa1983
27. jan 2017

@nikushka1 ajoj, ako sa citis?

nikushka1
27. jan 2017

@alexa1983 ale vcelku fajn. krce po progesterone sa zmenili v podstate na celodenne resp mam stale pocit ze idem dostat ms.tak uvidime

alexa1983
27. jan 2017

@nikushka1 ja som mala tiez menzesove krce stale , a uchytilo sa. Tak neboj, bude dobre. Hlavne oddychuj. ❤️

nikushka1
27. jan 2017

@alexa1983 jj mala som ich tiez mala aj pri prvom ivf takze snad to budu aj teraz take bolesti uhniezdovacie a nie menstruacne. ale uz by mohlo byt aspon 5.2.(7.2. mam krv)

nikushka1
27. jan 2017

a zacali sa mi robit po tvari drobne hnisave vyrazky.vyzeram jak debil.odkedy beriem progesteron tak neviem ci to z neho alebo uz mam total rozhadzany organizmus z tolkeho mnozstva hormonov.

alexa1983
27. jan 2017

@nikushka1 ja ked som dopichala injekcie tak som bola asi dva mes cela vyhadzana :( hlavne po bokoch tvare, ale take vsetko hnisave , vzdy som mavala cistu plet , ale toto bol des. Ale pomaly to zacalo ustupovat a uz tetaz nemam nic . Takze to je asi z tych hormonov , ved pre telo je to riadna supa 😩 Budes aj testovat?

nikushka1
27. jan 2017

@alexa1983 ja hlavne brada a potom pozdlz sanky.ja som nikdy nemala dokonalu cistu plet ale toto je aj na moje pomery hroza.urcite budem.nevydrzim az do krvi. teda ja by som uz teraz taka som netrpezliva ale bola by to blbost takto skoro😀😝

renitr
27. jan 2017

@alexa1983
@nikushka1 dakujem dievcata, urcite dam zajtra vediet ako to so mnou vypadaaaaa 🙂 snad uz som nejake tie vajka vyprodukovala, bo brusko sa mi akosi zvacsuje )))

renitr
27. jan 2017

@skovarik Ďakujem si zlata 🙂

alexa1983
27. jan 2017

@nikushka1 to je este urcite skoro, ja som robila test na 8 den a nic a potom na 12 uz bola ciarka , len teda nic z toho :(

nikushka1
27. jan 2017

@alexa1983 ja som mala pri malom 1x pozitivny 11ty den po et(ale nemali sme vtedy pk).az tak za tyzden bude rozumne testovat.
@renitr drzim palce nech tam su foliky

renitr
28. jan 2017

@nikushka1
@skovarik
@alexa1983 ahojte babulky, takze UTZ dopadol dobre vraj telo aj dobre reaguje, foliky boli cca 8. Uvidime ako som na tom hormonalne, a podla vysledkov krvi sa uvidi kedy bude odber. Ale asi stvrtok alebo piatok;) juuj tesim sa.

nikushka1
28. jan 2017

@renitr parada. tak nech len foliky rastu dozrievaju

bosorka32
28. jan 2017

Ako tak citam tie vedlajsie ucinky hormonalnej liecby, rozmyslam, ci to ma aj pozitivne ucinky na telo. Napriklad krasne, leskle vlasy, ubytok na vahe... atd 😉 Aj ked my cakame asi skor na ten neskorsi prirastok na vahe 😉 drzme si palce.

renitr
28. jan 2017

@nikushka1 prave mi volali ze do utorka si picham dalej, a v utorok rano idem este na UTZ tak pravdepodobne vo stvrtok alebo v piatok bude odber. Dufam 🙂)

renitr
28. jan 2017

@bosorka32 asi je lepsie tie vedlajsie ucinky ani necitat.... Mne tie pribalove letaky manzel vyhodil 🙂))

alexa1983
28. jan 2017

@renitr super👍🏽 za chvilocku uz budes mat cervicka v brusku 👍🏽😘

alexa1983
28. jan 2017

@bosorka32 ja som pribrala mozno 1-2 kg , vlasy skor opacny ucinok - strasne sa mi zacali mastit 😡 Na mna hormony posobia este teraz asi, lebo ja stale pri vsetkom placem 😂 Asi mam uz psychyku riadne narusenu 🙉 Otacam sa po kazdej tehotnej 🙈 Nakukam do kazdeho kocara 🙈 Pomoooc 😂

nikushka1
28. jan 2017

@bosorka32 za mna mastne vlasy na tvari kopec hnisavych bolavych vyrazok., naliata vodou som tak ze rifle nezapnem- tolko vedlajsiu ucinky u mna.a z merionalu ma bolievala hlava hrozne.a z prvej stimulky mi dorastol vajecnik(mala som miesto jedneho len take par milimetrove zvysky a teraz mal cez 1,5cm) takze tak.

@renitr ja som tiez mala odber stvrtok😍 riadne to ubehlo.sak to uz 2tyzdne budu

bosorka32
28. jan 2017

@alexa1983
@nikushka1 To je teda radost z tych neziaducich ucinkou. Pozitivne nie su asi ziadne ☹ Nech sa nam to aspon podari, ked toto vsetko postupujeme. Teda ja zatial este nie. V piatok budu vysledky, som strasne zvedava. Este musim zajst k diabetologicke kvoli vysetreniu inzulinovej rezistencie. Mali ste to niekto?

nikushka1
28. jan 2017

@bosorka32 pozitivny ucinok je asi len jeden- moznost mat dieta.

alexa1983
28. jan 2017

@bosorka32 a pockaj este ak pojdes nahodou na vklad mrazacika, ten estrogen co dostanes, tak tam si radsej pribalovy letak ani necitaj . Predpisuje sa zenam kt nemaju maternicu a sposobuje vysoke % rakoviny, mali by sme byt potom kazdeho pol roka sledovane . Ja som hovorila manzelovi ze namiesto dietata si donesiem domov raka :( pred tymto liekom mam fajt baby velky respekt 😩

alexa1983
28. jan 2017

Inak ja akurat rozmyslam ze ja nestimuluj od oktobra a vedlajsie priznaky mam stale este 😡 Kolko bude trvat kym sa z toho telo spamäta? 😩 Vyrazky uz zmizli, ale mastne vlasy su stale a brutalne moc 🙈 , imunita totalne znicena 🙈 A tie migreny co mavam kazdy den 🙈🙈🙈 jedine co trochu ustupilo su navaly tepla , ale sem tam dostanem take ze zena v prechode sa moze ist .. 😂 Inak ma napadlo , neviete nieco dobre na migrenu? Nechcem sa stale napchavat liekmi , lebo ja nedokazem pri nej existovat a zozeriem aj 5 liekov za den teraz 😢