icon

Nové centrum Repromedica

petrapet
7. máj 2014

Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉

nikushka1
2. feb 2017

@bosorka32 doobeda som riadne zostresovala a vyrevala sa ale teraz som uz trosilinku optimista a verim ze to bude ok.snad to bude ok ked uz nekrvacam

bosorka32
2. feb 2017

@nikushka1 super, ze uz nekrvacas. Mohli to byt aj uhniezdovanie, nie? Drzim palce 😉

skovarik
2. feb 2017

@bosorka32 ja som brala ten nosifol asi pol roka sice nepomohol k otehotneniu ale mala som z neho pekne nechty aj plet obsahuje vela zinku..urcite to nieje na skodu neake vitaminy..a @
nikushka1 mysli pozitivne a ja silno drzim palce..ja mam dostat mrchu az za 6dni ale teda ma prsia bolia ,ze nermolne uz 4dni aj mi zilky navreli..tak snad ten prefuk pomohol😆🙂😂..a este nieco ste tu riesili za endokrinologa myslim ,ze nato vam neberu krv centre ale niesom si ista,ja som si dala zobrat u obvodnej na stitnu zlazu a veru som isla aj k enokrinologicke ale ten moj problem by nemal branit k babu ale uz budem sledovana..ja som sa snazila si dat vysetrit vsetko ☺🙂

nikushka1
3. feb 2017

@bosorka32 neviem ci uhniezdovanie ci nejaka cievka. v noci sa to zase 1x zopakovalo a zase je klud. vecer som to este konzultovala so znamym co je gynekolog a on tiez ze menzes skor nie ze bud nejaka cievka praskla alebo sa zle uhniezdilo a rozbieha sa potrat.ze jedine co mozem robit je lezat a cakat co z toho bude.

alexa1983
3. feb 2017

@nikushka1 moc drzim palce. Poobede ocakavam tehu spravicku ❤️😘

nikushka1
3. feb 2017

@alexa1983 dakujem. az podvecer bude vysledok. 😖

alexa1983
3. feb 2017

@nikushka1 preco az podvecer??? Sak vzdy tak okolo 14,00 volali

nikushka1
3. feb 2017

@alexa1983 lebo dnes tam bude doktorka ze od pol druhej a baby v stimulke aby nemuseli chodit rano na krv a poobede na sono tak to spravili tak ze pridu na tu poldruhu .cize krvi co chodia do labaku rano tusim o deviatej sli dnes az po druhej. hovorila tak ze po tretej by to uz mohlo byt tak uz zacinam byt jak na ihlach. a zase som mala tie bolesti a spinila som cerstvou krvou.😔

nikushka1
3. feb 2017

@alexa1983 tak zatial negativne. ale ze to je moc skoro( nechapem teda ze preco som tam dnes mala ist)

alexa1983
3. feb 2017

@nikushka1 no neviem teda, snad to bude dobre, ale nechcem ta teraz trapit alebo cosi , ale ja ked som po prvom vklade zacala na 8 den krvacat tak mi povedali aby som na 10 den prisla na krv lebo ze to uz im hcg ukaze .. Tak neviem.. Ale velmi ti drzim moc palce ❤️ A ak by nahodou aj teraz nevyslo, tak nebud smutna. Ty si na tom lepsie ako ja a vela z nas, lebo uz jedneho cervicka mas.. Tak hlavu hore a ak sa nepodari teraz, tak sa podari druhy krat! Ale aj tak to este nezatracuj. Moj manzel vzdy hovori ze najväcsie zazraky sa deju v ludskom tele .. A to je nevyspitatelne .. Moc na teba myslim a drzim palce.

nikushka1
3. feb 2017

@alexa1983 sak presne toto.preco by mi vcera povedali ze mam dnes prist ked by to bolo velmi skoro☹
ako ja moc neverim ze to vyjde aj ked priatel ze nech nejancim ze to vyjde.keby aspon to krvacanie ustalo alebo som sa rozkrvacala riadne.toto krvacanie ci skor spinenie 3x denne po polhodke je fakt o nervy.to je ani tak ani tak.fakt ma porazi do utorka

alexa1983
3. feb 2017

@nikushka1 ja som tu pocitala vela vela tem a prispevkov , a viem ze vela zien pisalo ze ked sa im bejbinko uhniezdovalo tak spinili, presne tak ako opisujes ty. Mozno sa ti bejbinko zacalo az teraz uhniezdovat a tym padom este nemohlo zacat vylucovat to hcg . Mozne je vsetko. Treba iba verit a hlavne sa zbytocne nenervac, lebo tym malemu iba ublizis . Hlavne je ze nekrvacas normalne . Neboj bude dobre! 😍 A kedy ma synator tu party?

nikushka1
3. feb 2017

@alexa1983 zajtra by mala byt ak budem v stave nieco riesit a ak budem mat silu tvarit sa pred ostatnymi ze je vsetko ok.
neviem ci sa to krvacanie nejak nerozbieha uvidim.nespravim s tym nic ovplyvnit to tiez neviem len cakat.mam este jeden test ten skusim nedelu prip. pondelok a utorok krv. a snad sa toho dozijem lebo ako mam progesteron tak ze ho jem a nevkladam tak mi je z neho strasne zle.vcera som normalne odpadla

renitr
4. feb 2017

@nikushka1 ahoj, tak odber sme mali vcera vecer, mali sme 4 vajicka a dnes cakame ako to dopadlo s oplodnenim;) este nam nevolali

nikushka1
4. feb 2017

@renitr ja som mala tiez tolko.silno silno drzim palce

@alexa1983 tak si predstav ze v noci ziadne krvacanie ani krce.ked lezim je mi uplne ok.ale staci ze vstanem a spravim malemu jest a hned mam krce.a tie krce mi potom spustia spinenie.tak len lezim a nasadila som si magnezko ci to nepomoze na tie krce

renitr
4. feb 2017

@nikushka1 dakujem juuuj uz som nedockava ze ako sme na tom. A j tebe drzim palce by si bola v poriadku...

nikushka1
4. feb 2017

@renitr zavodska ti robila odber?

renitr
4. feb 2017

@nikushka1 ano ona , bola velmi prijemna. Vlastne vsetci boli uzasny. Aj sestricky, starali sa a boli mile

simulienka27
4. feb 2017

Ahojte chcela by som sa spýtať po odbere, progesteron ladeepharma 200mg mäkké kapsule ste si dávali do posvy či užívali cez ústa,dakujem za info

renitr
4. feb 2017

@simulienka27 do posvy

nikushka1
4. feb 2017

@simulienka27 aj ja do posvy ale teraz ako krvacam tak kazali jest aby sa nahodou nevyplavil keby zacnem nejak silnejsie krvacat.

alexa1983
4. feb 2017

@nikushka1 preco ho jes? Ja som si ho davala dole. Akoze normalne si odpadla??

alexa1983
4. feb 2017

@nikushka1 aha tak uz viem preco :( Chuuda :( ako ti je? Mozno sa tam tak uhniezduje a preto ked urobis nejaku namahu tak mas krce . Ja som to mala tiez , ked som lezala tak pohodka , ale akonahle som nieco isla robit , aj len sa prejst napr so psikom , tak uz bolesti strasne . Drz sa a nezufaj!!!

nikushka1
4. feb 2017

@alexa1983 hej normalne som odpadla.bola som sama s malym a bolo ho treba dat na serblik.myslela som ze to zvladnem ale ee.
ako ho zjem tak za polhodku sa mi strasne toci hlava normalne az dvojmo vidim nevladzem ani lezat. za zhruba polhodku to prejde len to je strasne neprijemne.ak bude krv nejakym zazrakom pozitivna a nebudem si moct vkladat do posvy tak si dam injekcie predpisat.ale sestricka hned jak som jej to vravela ze vela bab sa na to stazuje ze ked ho jedia tak im je potom zle.
a pokial lezim je to ok len staci ze malemu idem robit jest a zacnu krce a tie mi potom vyvolaju spinenie a krvacanie

alexa1983
4. feb 2017

@nikushka1 boze 🙈 A potom si sa prebrala sama? Chudatko :( si teda vytrpis 😢 Nechcela si si ten progesteron vymenit za utrogestan? Mozno by ti tak nerobil zle :( Musis byt mooc silna a vydrzat to. 😘

nikushka1
4. feb 2017

@alexa1983 hej sama. ale vydrzim cokolvek len nevh to vyjde aj ked to mame nahnute a nevyzera to dobre.
vies co nechcela som to piatok riesit lebo sak utorok zase na krv.tych par dni vydrzim a ked budem tehu a budem musiet brat dalej(a nebudem moct vaginalne) tak to budem riesit.davam si tak ze na ranny mam budik dam si ho a idem si este lahnut, vecerny mam tesne pred spanim len ten obedny je problem ale tak to vydrzim

simulienka27
4. feb 2017

@renitr
Dakujem

simulienka27
4. feb 2017

Dakujem baby.ja som si dala 1x do úst (na letáčiku je písané peroralne ),ale začalo mi dosť divne byt točenie hlavy a na prepúšťacej mam do posvy tak že skúsim sa tuto spýtať pre istotu podľa skúsenosti vašich čiže uz len zospodu budem,dakujem

alexa1983
5. feb 2017

@simulienka27 ja tiez spodom vzdy.

alexa1983
5. feb 2017

@nikushka1 ❤️