Nové centrum Repromedica
Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉
tak krv negativna 😔
@nikushka1 velmi, velmi ma to mrzí!! 😢 niekedy už ozaj nechápem... poznam ten pocit-prežila som 3x IUI sklamanie.. tu už ani niet slov. mrzí ma to za Teba, naozaj.
@isabellita @bosorka32 baby dakujem.trosku sa z toho spamatam a pojdeme pre mrazacika.
@bosorka32 nie ja som s nim ani nebola ani som ho nevidela.rano mi sestricka zobrala krv a okolo jednej mi volali vysledok.
@nikushka1 to neskor si date s doktorom konzultaciu, ze preco to nevyslo a teda co dalej. Ale kazali ti vysadit progesteron a ze pockat na menzes?
@isabellita ja uz menzes mam od stvrtku a hej progesteron som mohla konecne vysadit(aspon jedna dobra sprava lebo mi bolo z neho strasne ked som ho jedla a nevkladala)
@nikushka1 tak das si mesiac pauzu, mal by prejst normálny 1 cyklus a potom možes ist na KET. predtým konzultacia s doktorom. držím ti palce!
@isabellita ajoj, a ty ako sa nam mas? Co nove ? Ako sa dari bejbinku? Aj ste si dali zistit pohlavie? Teraz citam ze termin mas v marci 🙈 Boze ved to bolo tot nedavno co si bola na stimulke soft a uz ides rodit ☺️ Parada 👍🏽
Pre vsetky nas :
Aj tento deň končí.
Možno nie všetko išlo tak, ako by sme si želali, ale nenechajme sa odradiť od naplnenia našich snov a túžob.
Zajtra je ďalší deň, zajtra je iný príbeh ....
@isabellita jj taky je plan.nejak april maj by sme chceli skusit ale vsetko bude zavisiet ako sa na to budem citit.
@alexa1983 krasne
@alexa1983 ahoj, no ja som živý príklad,že umelé oplodnenie sa vie aj podariť 😀 od zajtra to mam za 30dni, ale mozno to bude aj skor. Uz som ako slonica a malinká mi všade tlači, vsetko ma bolí a pichá 🙈 No veru, bolo leto... samej sa mi nechce verit a dakujem, ze sa mi to podarilo. Ale ja verim, ze kazdej sa to podari, asi len este nebol ten spravny cas.. neviem. Ale presla som si tiez svojim, takze viem ako sa cítite. Držim vam všetkym palce a verím, že sa to podarí každej z Vás ❤ amen ❤
@isabellita ja som tiez ten priklad a ze sa vie podarit aj na prvy sup a s jednym embryjkom. vtedy som fakt ja slepe kura k zrnu dosla k tehu.to by som uz mooooc stastia mala keby mam z dvoch vkladov 2 tehu.
tak uz sa ti to pomalicky krati.
@isabellita tesim sa s tebou 😘❤️
My sme dnes dostali vysledky spermiogramu. Nie je dobry, ale vraj sa s nim da otehotniet. Mna caka hyfosy vysetrenie.
@nikushka1 nooo mam este zmrazene 7. Tak uvidim. A tak myslim si, ze ak sa ti to podarilo raz, podari sa urcite este. Len nezúfaj. Mozno teraz len nebolo dobre silne embryjko. Kazde je ine. Presla aj nejaka doba. Treba skúšat.
@isabellita wooow ze 7.
ja vzdy tak slabo reagujem.my sme mali pri prvom 2embryjka ale jedno sa prestalo vyvijat a teraz 3embryjka a tiez sa jedno prestalo vyvijat.skusime este to jedno zamrazene ale viacej uz nie.ja by som to uz nezvladla(ako hej nikdy nehovor nikdy ale ja som to uz teraz dost zle znasala)
@nikushka1 ja som mala soft, z toho 10 vajičok, 8 prežilo, 1 vložili 7 zamrazili.. tiež sa tam všetci čudovali, že nejak dobre som zareagovala... tak chvalabohu no. ale mam znamu (mladsia o 8rokov), čo isla uplne tak ako ja a mala 9vajičok, z toho prežilo že 6 a nakoniec tu predlženu kultivaciu len 2 vajka. 1vložili-nevyšlo a teraz dala to 1 KET, tak uvidíme... je to masaker na psychiku ženy neskutočný! och. mať dieťa v dnešnej dobe je ozaj že asi zázrak a nie samozrejmost..
@isabellita dokonaly najvacsi zazrak.ti ktori k nemu pridu lahko si to ani neuvedomia
Baby, ako to je so sexom po vklade? Myslite si, ze to moze nejak ublizit?
Mate nejake skusenosti? Vdaka
@alexa1983 ahoj moja vcelku to ujde.maleho trapia zubky tak ani neviem kde je sever. co je asi aj dobre lebo nemam cas a ani silu riesit smutok a depku. a nove mam ze konecne prestavam krvacat.uz to bolo miestami neunosne.normalne som rozmyslala ze ci nepojdem k mojmu dr na injekciu ale nastastie to nebolo treba lebo dalsie hormony..... a ty ako?cakate na vysledky imunologie? inak nedumala si nad vysetrenim v nitre(tusim genetika) suseda bola a s tou dr bola velmi spokojna
Ahojte baby!
Mam na predaj injekcie nakolko nechceme vyuzit dalsiu moznost v ivf. Injekcie posuniem dalej za sumu ktoru som ja zaplatila v lekarni (mam doklad)!
DECAPEPTYL 2x balenia doba expiracie 05/2017
MENOPUR 4x balenia doba expiracie 04/2017
ORGALUTRAN 4x balenia doba exp.10/2017
UTROGESTAN 3x balenia doba exp. 03/2017
Skladovane v chladnicke, neotvorene!!!
Osobny odber okres Galanta, popripade doveziem DS, GA, SC, BA + dohoda
Ak mate zaujem prosim piste IP!
Dakujem...👍❤

@alexa1983 to chce asi len cas aby sa ta bolest otupila a rany zahojili(a asi aj telo spamatalo z hormonov a hlava dokazala mysliet pozitivne)