icon

Nové centrum Repromedica

petrapet
7. máj 2014

Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉

melmel78
23. sep 2017

Ahoj kocky ja sa chystam do tohto centra a citala som si par informacii o nom. No moc ste ma nepotesili 🙂 Odchadzam z Iscare tam sme sice boli uspesni ale potratila som a teraz sa nejako nedari. Navyse odtial odisla moja lekarka a tiez je tam fluktuacia takze zrejme je toto problem v kazdom centre. Oni si pretahuju navzajom lekarov podla toho kto da viac penazi. Uz sa podarilo niektorej otehotniet? Ake maju vybavenie v porovnani s Iscare? My budeme uz samoplatcovia vsetky 3 cykly su uz vycerpane. Dufam teda ze pridem z dobrymi spravami 🙏 A ktory lekar je naj?

skovarik
24. sep 2017

@melmel78 ja chodím tam začala som tam chodiť na odporúčanie mojej známej boli veľmi spokojný aj úspešne ivf ale bohužiaľ ten lekár tam už nieje ale ostala som tam u dr.drabek malo by to tam fungovať že niesi len číslo a je to take mensie..myslím že vybavenie majú špičkové aj niečo iné tam robia ako v iných centrách ale už si nepamätám co😂..ja tam chodím 10 mesiacov..nemôžem povedať ,že som nespokojná len mám občas zmiešané pocity 😣..je to všetko o ľuďoch a o prachoch..ale vraj vo veľkých centrách je to ešte horšie tak asi tak..určite tam chod na konzultáciu a uvidis posudis sama..ja som raz tam vyskúšala aj dr.petrovu no ta nam vôbec nesadla ani mne ani mužovi..a ináč ich stránka čo sa týka ich týmu je úplne neaktuálna je tam z nich už iba drabek ..tak neviem či som ti pomohla ale prajem ti veľa šťastia //🙏

melmel78
6. okt 2017

@skovarik dakujem pekne za infosky ja sa tam chystam za Petrovou prave tak som zvedava. Tiez som pocula ze je to tam kludnejsie a ludskejsie ako v tych velkych centrach kde si len cislo. Koncom novembra tam ideme. Len mam strach ze je tam fluktuacia a toto je na dlhe lakte. Dam urcite vediet ako som dospadla. Drzim aj tebe palceky

blue_horsetalk
23. okt 2017

otehotnela uz nektora vdaka tejto klinike?

melmel78
23. okt 2017

@blue_horsetalk ja tam idem koncom novembra tak dam vediet svoje pocity 😉. Ty ides prvy krat ci uz niekde chodis?

skovarik
23. okt 2017

@blue_horsetalk moja známa áno ale bol tam iný team.uz iba drabek ostal.uz ma ročnú dcéru na prvý sup sa podarilo..

skovarik
23. okt 2017

@blue_horsetalk ja už stimulujem v týchto dňoch ma čaká moje prvé ivf..

kukies
24. okt 2017

Ahojte baby, idem vas trosku podporit. Do Repromedica sme chodili s muzom dlho, mozem to asi ratat na roky. Presli sme vsetkymi moznymi vysetreniami aj jednym neuspesnym iui. Nakoniec sme este skusili reprdukcnu imunologiu a tam mi zistili problem, preco sa nedari otehotniet a hlavne donosit. Riesili sme to dlho, mali sme uz schvalenu ziadost na ivf, nakoniec som pred 3 mesiacmi zistila, ze som tehotna prirodzene 🙂 Predpokladam, ze mi pomohlo zacat riesit moju silnu alergiu a protilatky. Nevzdavajte sa a rieste aj problemy, ktore sa vam zdaju, ze s tym vobec nesuvisia 🙂

melmel78
24. okt 2017

@kukies super hned sa mi zlepsil den tak som rada ze sa ti podarilo prirodzene 😊. Ja som chodila pred tym do Iscare hadam aj 4 roky. Tiez sme si presli IUI, 3xIVF, 1xKET a tiez bohuzial potratom v 20tt. U mna dovodom neuspechu je sliznica. Je nizka nerastie dobre. Hormony zaberali a teraz z nejakeho dovodu nezaberaju uz. Nemam dokonca ani menzes bez liekov od augusta. Dr sa ho snazila vyvolat aj dvojitymi injekciami ale stale nic. Tak nasadila hormonalnu antinu vraj ta upravi tak cakame...Na imuno som bola mam protilatky voci embryam a beriem na to lieky. Len si hovorim ci tie lieky neblokuju menzes. Koncom novembra idem do noveho centra tak vkladam vsetky nadeje ze uz....

skovarik
24. okt 2017

@melmel78 uvidis sama po konzultácii ,keď ti nesadne Petrová chod k drabkovi..vzdy máš na vyber ..mna štvrtok čaká odber vajíčok u drabka..veľa šťastia

kukies
25. okt 2017

@melmel78 ono je tazko povedat, co tie lieky narobia, hlavne vsetky maju nejake vedlajsie ucinky, vidim to teraz sama na sebe. Ale neboj, ono to raz pride 🙂 ci uz prirodzene alebo cez ivf.

bosorka32
Autor odpoveď zmazal
skovarik
25. okt 2017

@bosorka32 gratulujem ti tak super ,že sa ti to takto podarilo..držím palce nech je všetko o.k

bosorka32
25. okt 2017

@skovarik Dakujem 🙂

melmel78
26. okt 2017

@skovarik drzim palceky, daj vediet, kolko vajok odobrali a co ta caka dalej 🙂

melmel78
26. okt 2017

@kukies ano tazko to povedat, ale vidim tiez na sebe, ze som v nejakom zacarovanom kruhu a neviem z toho von. Navyse proti mne pracuje aj psychika, lebo mam vyssi vek a bojim sa, aby som nesla do prechodu. Hormonalny profil mam v poriadku zatial, tak to ma ukludnuje. A ty co konkretne riesis?

blue_horsetalk
3. nov 2017

@skovarik ahoj, prepac ze som zvedava, ale ake mas dojmy z prveho IVF? Ako sa citis?

skovarik
3. nov 2017

@melmel78
@blue_horsetalk ahojte..tak myslím že moje ivf dopadlo celkom dobre no výsledok ešte sa uvidi😄❤️😇..odobrali mi 13vajicok a 8 sa oplodnilo a po Pk sme mali 4blastocisty a jedno sme vložili a 3zamrazili..takze tak bolo to celé zaujímavé ale zvládla som to a verim,že sa oplatilo som tri dni po vklade a pocity zatiaľ žiadne už aj bruško boli menej akurát prsia mi idu prasknúť ale to všetko od hormónov pichala som si mesiac hormóny 😉😃

melmel78
4. nov 2017

@skovarik jej no vyborny vysledok tak uz len nech sa to chyti 😊👏 Vela vajok ti odobrali to mne max 5 sa vzdy podari a po PK ostanu tak tri. Aspon mas zasobu. Ku komu tam chodis? A to si pekne dlho pichala hormony....kolkate ivf si absolvovala? Urcite daj vediet ako to pokracuje horim nedockavostou 🙏

skovarik
4. nov 2017

@melmel78 no spokojný sme aj my so všetkým ..trvalo to trocha dlhšie stou stimulkou ale dr vravel oplatilo sa ..tak uvidim..chodím dr Drabek ..a to bolo moje prvé ivf..😉

melmel78
4. nov 2017

@skovarik jasne ak ti dobre nastavia stimulku tak to ide 😉. Potom nam sem napis ake mas pocity a kedy planujes testovat ci to vyslo. Ozaj a cim si stimulovala? Mna to caka asi v decembri ak vsetko pojde ako ma. Moc ti drzim palce aby to vyslo.

skovarik
4. nov 2017

@melmel78 mala som dlhy protokol ešte pred ms som začala pichat decapeptyl a po ms 2 dc menopur začala som 115,5jednotiek a končila som 265,5 a 300 jednotiek,to záviselo vždy od kontroly ..našťastie to somnou nič take neurobilo ..akurát že to namna neako pomali pôsobilo nato aké mám dobre výsledky ale ako dr vravel telo nieje stroj..odber som mala 22dc a vklad 27dc..a testovať neviem či budem zatiaľ to neriešim lebo sa bojím ..uvidim ako sa vyvinie situácia ..a ty ku komu chodíš?

bosorka32
5. nov 2017

@skovarik drzim palce 😉

skovarik
5. nov 2017

@bosorka32 Dakujem

melmel78
5. nov 2017

@skovarik pekne ja som pri dlhom stimulovala tiez rovnakymi injekciami 🙂 a mala som tak dopichane brucho s modrinami , hrckami ze az. Mne dali modifikovany protokol cize mi to nastavila na mieru podla predosleho ivf ako som reagovala. Aj teraz ma to zrejme caka. Ja som tiez pri druhom netestovala , az den pred odberom krvy a vysli // tak som to brala len tak na lahku vahu, ze mozno zly test. No ale krv potvrdila tehu 😊. Nemala som ziadne speci priznaky len sa mi motala hlava horuco mi bolo. Ostatne priznaky prisli neskor. Budem chodit k dr Petrovej. Uz som u nej bola tak ju poznam.

skovarik
5. nov 2017

@melmel78 mne pichal manžel tak som nemala nič bol taký opatrný 😍...ja by som to sama nedala..😉..takze už máš bábätko z ivf??

melmel78
6. nov 2017

@skovarik aj mne pichal muz 😝 Tiez by som to sama nezvladla....ale aj tak som mala modrinky a hrcky sem tam. Nie nemam babo snazime. Minuly rok som potratila takze bojujeme 😊. Toto bude moje 4 IVF

skovarik
6. nov 2017

@melmel78 tak to mi je ľúto..verim ,že ti to vide čoskoro ..snáď sa už usmeje šťastie aj na nás čakateľky ..držím ti palce

1nikuska9
7. nov 2017

Ahojte, chystame sa s manzelom do tohto centra, sme objednani na konzultaciu. Z coho bude pozostavat? Budu robit aj nejake vysetrenia alebo zatial len pohovor?

skovarik
7. nov 2017

@1nikuska9 tak hlavne sa budete rozprávať a predpokladam ,že ta vyšetria a urobia ti neake steri..a ak ste ráno tak aj krv obidvom a manžel spermiogram ale na to sa chodí ráno na tieto odbery..aspoň u nás to tak bolo a mne ako prvé urobili priechodnosť vajcovodov kontrastnou latkou..ale to sa priplaca..a potom následne kopec vyšetrení ..3xiui a až po 10mesiacoch prvé ivf..ja chodím dr drabkovi a som spokojná len sa ho treba veľa pýtať..neviem či Petrová ma rovnaký postup ako on..veľa šťastia prajem