Nové centrum Repromedica
Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉
@blue_horsetalk ahoj to ani neviem ze tam bude novy doktor. To ako miesto nej ci ako to bolo myslene? Ked tak chod k dr Drabekovi a dohodni sa s nim. Ja idem zajtra na transfer k dr Petrovej tak dufam ze tam bude.
@blue_horsetalk aha jasne to by sedelo lebo aj nas riesi podla potreby a ked sa dohodneme na termine tak pride. Su tam dve sestricky. Tu tmavovlasku som tam pred tym nevidela zrejme nova a mozno ona ti povedala zlu info.
@blue_horsetalk ahoj tak už máš po vklade?to Vám určite povedala ta blonďavá sestrička ona veľmi lubi bit premúdrela ja som si s ňou už užila ona je zlata len by nemala povadavat informácie ktoré by mal sám dr povedať ...takze všetko čo chcete vedieť volajte dr pýtajte si kontakt na nich..držím Vám palce nech nám ten rok 2018 prinesie to po čom tuzime..
@blue_horsetalk hyfosy bolo aspon u mna uplne bezbolestne, ako bezna gynekologicka prehliadka. Nicoho sa neboj a nestresuj 🙂
@evaachesa a mala si priechodne? Bojim sa, ze ked moje budu nepriechodne, ze to bude bolet fest...
Ahojte damy,
po 3 neuspesnych rokov v Iscare prechadza moje lekarka - Dr. Tazberikova do Repromedicy a ja s nou. Tak som zvedava, co tato zmena prinesie - hadam bude rok 2018 uspesny pre vsetkych.
@blue_horsetalk: ja som bola na tom v iscare a tam sa to robilo pod plnou anestezou.
@blue_horsetalk ano mala som ich priechodne
@cathy16 kvoli comu v anesteze?
Ahojte, tak dnes sme mali vklad 2 embryok. Zial po 5 dnovej predlzenej kultivacii nam z 5 pekne sa deliacich embryi ostali 2 vhodne na vklad. Jedna morula a jedna blastocysta. Trochu ma to zobralo no dufam v stastny koniec.
@blue_horsetalk mne robili prefuky vajcovodov cca 2 roky dozadu ambulantne bez narkozy. Mala som priechodne a vobec nic som necitila
Nemusis sa bat. Pocula som ze akurat zeny co maju nepriechodne citia tlak no ziadnu bolest.
@melmel78 juuuj drzim vam palce🙂 dufam, ze sa drobci uchytia. Kedy skusis testovat?
@melmel78 držím ti silno palce.opatruj sa a netestuj neznervózňuj sa stym..kúp si ananás a chrumkaj ho..
@blue_horsetalk mne to robili pred rokom a nič to nebolo trocha tlak ináč nič čo sa nedá vydrzat..
@cathy16 držím palce ..
Tak nam drzim palce, aby sa nam to v tomto roku podarilo 😍 Aby bola repromedica stastna volba
@jjuulliisskkaa dakujeeem 😊. Neviem ci budem testovat no mozno den pred obetom krvy. Lebo budem zbytocne vystresovna. Uz som bola tehotna tak sa aj tak budem porovnavat testovanie ny mi na nalade nepridalo 😊
@melmel78 ako sa dnes citis? 🙂 brusko po vklade dobre?🙂
Ahojte, pridavam svoju skusenost🙂
Bola som v repromedice na ivf, som 11 dni po vybere a skusila som test. Doky mi predpisal progesterone, takze vsetky priznaky som pripisovala liekom- zvacsene bolave prsia, vytok, vcera extremna unava, nechut ku kave, nonstop aj 3x denne :D
Dnes som skusila testik, co myslite? ❤️
@evaachesa: ja neviem, preco. Nemala som na to ziaden dovod a ani na vyber - v Iscare to jednoducho takto robia.
@melmel78 a @skovarik: dakujem za privitanie do skupiny a povzbudenie.
No moj plan je dalsie IVF - hadam so stastnym koncom 🙂
a
@nadej2018: ja si myslim ze je to TAM 🙂 nebudem gratulovat ale este, kym to neni potvrdene a poriadne usadene 🙂
@jjuulliisskkaa citim sa zatial fajn toto je len 2 den po vklade ale v piatok ma slo roztrhnut. Mala som brucho ako balon. Aj moja chyba lebo na jednej strane som jedla explozivne jedla a na druhej malo pila. Pri vklade dr hovorila ze mam nabeh na hyperstimulacny syndrom. Aj to male mnozstvo vody ma tlacilo. No dnes je brucho uz splostene. Prsia ma bolia ale to je z progesteronu co beriem. Este je veeeelmi skoro hodnotit 😊
@nadej2018 A to si sa len kvoli tomu registrovala na MK teraz len v januari?
@blue_horsetalk nechapem tvoju otazku.
Nepotrebovala som tu byt skor, teraz som chcela zverejnit pozitivnu skusenost s centrom. Vadi ti to snad?