Nové centrum Repromedica
Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉
@susinka2901 daju ti ho tam, ako pisu baby, ale kolko bude trvat schvalenie zalezi od poistovne.Vraj Vseobecnej to trva najdlhsie. My sme predchadzajuce cykly boli cez Doveru a bolo to vzdy do tyzdna aj skor.
@susinka2901 len dodatok - Vseobecna poistovna uz neschvaluje pred. Ziada sa to ako nahrada po vykone. Takze tam sa necaka vobec 🙂
@cathy16 ja mam aj tak doveru. No dakujem za info 😉
@susinka2901 nie ,Petrenko s tym nic nema, to riesis len s centrom a v poho pytaj sa ak vieme odpovieme 😉. Jedine ak sa jedna o starostlivost mimo SR to musi on riesit
@melmel78 ok dakujem. To je dobre. Tym padom by som mozno uz tento cyklus mohla stihnut prve ivf. 23ho mi ma prist mrcha. 18.1 tam idem na prvu konzultaciu. Tak uvidim ako mi nabehne kedze som tento cyklus po laparke.😉
@susinka2901ja som mala schvalenie do hodiny 🙂 najprv mi prisla sms ze lekar podal ziadost a asi 40 min na to ze liecba bola schvalena : )
@susinka2901 drzim palce a za ktorym lekarom ides?
caute baby, dnes som mala nutkanie spravit si test rano....ale nakoniec som to vzdala. Urobila som si ho az teraz teda nie z ranneho mocu a je tam prd :( 😢 Prsia ma bolia po bokoch stale, brucho uz nemam take nafuknute ako som mala a tiez ma sem tam boli ako na menzes. Asi sa budem musiet vyrovnat s prehrou, co uz ☹ . Tak strasne som chcela byt pozitivna v tomto smere ze uz to vyjde, aj som si to pomaly zacala mysliet ze budem. Vcera mi rano bolo divne ako keby som mala teplotu a dnes vobec nic. Je to 12 dni po ET
@nadej2018 testik nemam vyhodila som ho. Nechcela som sa na to pozerat. Nebol tam duch obzerala som to z kazdej strany. Este testnem vo stvrtok rano a v piatok pojdem na krv. To ze ma prsia este trochu bolia moze byt aj z progesteronu co si davam od spodu. Neviem si to vysvetlit lebo pred tym neboleli ked mi to nevyslo. No ved uvidime 😊
Baby uzivali ste niektora Crinone gel po odbere vajicok? Sestricka mi vravela ze si ho mam davat vecer aj ked v letaku je ze rano. No a v papieroch co som dostala je info ze si mam tento gel aplikovat rano pred transferom. Trosku som zmatena ci je to tak v poriadku ze si ho dam vecer a potom aj rano pred ET. Vopred dakujem za info : )
Drzim vam palce devcence!

@susinka2901 my sme mali žiadosť schválenú už v ten deň, ráno bola podaná a večer mi už prišiel mail, že mi ju schválili 😉, poisťovňa Dôvera