icon

Nové centrum Repromedica

petrapet
7. máj 2014

Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉

evaachesa
23. máj 2018

@skovarik siiiilno drzim palce nech sa to podari .. teraz to musi vyjst 😊😍

melmel78
24. máj 2018

@skovarik jeeej drzim palce 😘. Super ze v prirodzenom cykle aspon nebudes nadopovana. Hlas sa nam potom. Ja sa zatial navsteve vyhybam este nie som pripravena. Bola som na gynde na hormonalnom profile. Vysledky ok nic nie je mimo normu len ich chcem doniest Petrovej lebo amh mam 0.40 😣. Pred pol rokom som mala 0.70. To tak rychlo kleslo? Nerozumiem tomu

skovarik
24. máj 2018

@evaachesa
@melmel78 dakujem..jasne dam vediet..no dufam ,ze to dobre dopadne..a uz mi nic do toho nepride..ja som mala pred pol rokom amh 5,2 a teraz 4,5 vraj je to super na moj vek ale vidis tiez to klesa..

evaachesa
24. máj 2018

@skovarik to amh vysetruju automaticky? Ja teda netusim ake mam hodnoty..musim sa najblizsie opytat .. a urcite to dopadne na 1* 🙂

melmel78
24. máj 2018

@evaachesa ano automaticky z hormonalneho profilu 😉. Opytaj sa na to ze ake si mala naposledy na gynde.

skovarik
24. máj 2018

@evaachesa amh je velmi dolezite to je vlastne produkcia vajecnikov..

blue_horsetalk
Autor odpoveď zmazal
nadej2018
25. máj 2018

@skovarik ❤️❤️❤️ Drzim palce, velmi, aby si o par dni uz mala zabku v brusku. Kedy ta caka vklad?

evaachesa
25. máj 2018

@skovarik @melmel78 dakujem baby 🙂

skovarik
25. máj 2018

@nadej2018 dakujem..neviem v pondelok idem na ultrazvuk a povedia mi ale zatial je vsetko ok ovulacia prebieha😆..

skovarik
4. jún 2018

@evaachesa
@nadej2018
@melmel78 ahojte tak mam to za sebou dnes ket aj s lepidlom..😇👶🏻

evaachesa
4. jún 2018

@skovarik waaau parada tak drzim siiiilno silno palce 😚 tak teraz uz len vyloz nohy a oddychuj 🙂 ja sa chystam v stredu na kontrolu a ak pojde vsetko dobre tak asi v pondelok tiez native ket s poslednym embryjkom

melmel78
4. jún 2018

@skovarik super moja vsetky prsty mam zauzlovane 😊. Kto ti robil ket? A prve 3 dni oddychovat poriadne

skovarik
4. jún 2018

@evaachesa tak super budeme spolu čakať..držím palce ..a Dakujem
@melmel78 Dakujem ti..robil mi drabek ..no tento krát som sa rozhodla bit doma iba dnes a zajtra a stredu idem do prace ..potom mám 5dni dovolenky ideme si užiť trocha..predtým som bola doma a nič..tak som si povedala tentokrát ,že sa nebudem obmedzovať a budem robiť len sa budem šetriť..pýtala som sa dr čo mi odporúča povedal režim ako doteraz tak som sa pýtala ci môžem aj bicyklovat a povedal že kludne😆🤣..

melmel78
5. jún 2018

@skovarik jasne dobre robis aj ja poznam kopec takych co to takto robili a vtedy vyslo 😉. Drzim palceky a hlas sa nam ako pokracujes ake mas pocity a ci budes testovat 😊

skovarik
5. jún 2018

@melmel78 jasne ohlasim ..testy doma nemam a asi ani nekupim mna to iba stresuje ..ked tak mozno den predtym ale aj to si este dobre premyslim..

melmel78
6. jún 2018

@skovarik ja som tak isto nemala doma nech ma nelaka testovat. Az 2 dno pred odberom krvi som si robila test nech viem na co sa pripravit.

melmel78
8. jún 2018

@skovarik ahoj, tak ako? Nejake pocity atd? 🙂 Myslim na teba

skovarik
8. jún 2018

@melmel78 ahoj ..dakujem😇😃😉..citim sa v pohode prve dva dni ma pichalo kade tade ale uz teraz je vsetko ok..citim sa super ,sme na dovolenke v Čr tak nam je super..snazim sa ani nesledovat ,iba sa prihovarame s muzom k nasej bodke❤️😆..

nadej2018
9. jún 2018

@skovarik drzim palce😘 Dufam, ze mala bodka bude krasne rast❤️
@melmel78 velmi ma zaujima ako pokracujete obe, dufam, ze sa pridate k tehulkam velmi skoro a potom sem budete hadzat fotky a prispevky ako rastiete❤️
Ja uz zacinam poriadne priberat, zavodnujem sa a takto v teple mi opuchaju nohy ruky kolena, ale stoji to za to😀

alexa1983
13. jún 2018

@blue_horsetalk ahoj, aj ja som zdrhla po roku v Repromedike do Brna a tiež si neviem vynachváliť hlavne odbornosť lekárov a ich prístup. A ľutujem že som Brno neriešila hneď v prvom IVF. Tak držím palce 🙂

skovarik
13. jún 2018

@alexa1983 ahoj a uz si tehu??aj si nieco podstupila v brne??ako sa mas?

blue_horsetalk
Autor odpoveď zmazal
blue_horsetalk
16. jún 2018

@alexa1983 Ktore centrum si si vybrala?

blue_horsetalk
Autor odpoveď zmazal
skovarik
17. jún 2018

@nadej2018
@melmel78
@blue_horsetalk Caute dievcata ešte stále tomu nemôžem uveriť ale test ukazal//❤️😇😃👶🏻..na krv idem zajtra..

blue_horsetalk
17. jún 2018

@skovarik Ale ta je paradna! Gratulujem! Kolko dni si po transfere?

evaachesa
17. jún 2018

@skovarik waaaau nadheraaa tak konecneeeesu tam // 😍😍😍 blahozelaaaam 😘😘😘

evaachesa
17. jún 2018

@blue_horsetalk tipujem ze bude 13den kedze zajtra ide na krv 🙂 a tebe sa ako dari v brne? Absolvovala si tam uz nieco?

skovarik
17. jún 2018

@blue_horsetalk 13den a Dakujem 😘
@evaachesa Dakujem ti pekne hrozne sa tešíme..som zvedavá na zajtra..😘