icon

Nové centrum Repromedica

petrapet
7. máj 2014

Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉

skovarik
28. sep 2018

@alexa1983 neboj sa aj u mna to tak bolo ver mi furt som mala bolesti a pocit ,že krvacam..fakt cely mesiac ...ale progesteron vkladáš?lebo ak hej ms by fakt nemala prísť..viem sa v citit do tvojej situácie 😆👶🏻🙏🏻😇 ale daj pán boh..

alexa1983
28. sep 2018

@skovarik utrogestan. Merala si si aj bazalnu teplotu? Som dnes citala ze ak je 37 a viac tak je tena tehu. Chcem skusit zmerat 😂

skovarik
28. sep 2018

@alexa1983 tak ms nedostaneš keď berieš to..nie nemerala som si nič mna to nebavilo sa stym stresovať..pri poslednom v klade som fakt sa snazila bit v pohode a verila som botke😉

melmel78
28. sep 2018

@alexa1983 klidek nechaj to plynut, lebo sa z toho zblaznis 🙂😘 Ano ak je bazalna stabilna a nemeni sa par dni, cize zvysena 37, tak by to malo byt tehu. Zmeraj, ak budes kludnejsia, ale tiez som sa na to z vysoka....Lebo to len zbytocne stresovalo. Najlepsie je zamerat sa na nieco ine, neries stale tehu, ono to pride ke ma prist neboj ❤ A presne ako pise Skovarik, ak beries utrogestan, alebo iny progesteron, ms nepride, no su zeny, ktorym sa aj napriek davkam progesteronu spusti. Vsetko je individualne, kolkaty den mas po vklade uz?

alexa1983
28. sep 2018

@skovarik @melmel baby dnes som 7.den a mam na teste slabeho dušika ❤️🙏🏼 Ja som to uz krava nevydrzala 😂 uz sa len modlit aby silnel 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Lebo dusika som uz raz mala a bolo z toho biochemicke 😩 prosim drzte mi vsetky palce ak mozte ❤️❤️❤️Potrebujem vas 🙏🏼

melmel78
28. sep 2018

@alexa1983 wow ty nezbednica jedna ❤👏👍😍 Veeelmi drzi palce aby to silnelo, tak ked si zacala, ob den si sprav zasa a porovnaj ci silneju ciarky. Myslim na teba a posielam pozitivnu energiu 😇👶

alexa1983
28. sep 2018

@melmel78 ❤️

skovarik
29. sep 2018

@alexa1983 Jaj ty zvedavec tak je to super novina len necikaj každý deň až obden verim ,že tam budú krásne //..👶🏻😇🙏🏻..a už žiadny stres..pekný víkend dievcata..
@melmel78 a ty sa ako máš?citis sa už trocha lepšie?nebola si u dr kuk čo robi fazulka?

melmel78
29. sep 2018

@skovarik bola bola v utorok 😊. Krpec otoceny ritkou len sa trochu pohol a srdiecko bilo. Pre mna je teraz naj aby zil a o 3 tyzdne ked budem cez 12tt ma caka uzv a dalsie vysetrenia. Cakam aj na vysledky z imuno ze ci brat dalej lieky a v utorok idem na endokrinologiu pre vysledky. Furt nieco okolo lekarov riesim a chcem si dat zpravit zasa stery ze ci nie je nejaky bacil. Aby som nic nezanedbala. A ty ako moja? Uz si uzivas tehu predpokladam ked vsetky vysetrenia dopadli na vybornu 😍😊

skovarik
29. sep 2018

@melmel78 tak treba všetko dať skontrolovať aby si bola v pohode ale ja verim ,že budes mat krásne zdravé babo ..a ešte ti je zle??
Ja si to teraz už užívam všetko odznelo a už v tom 5mesiaci je to pohoda vrátila sa mi energia už som schopná všetkého nielen do roboty chodiť..už som aj okna poumyvala aj si veľké upratovanie v skryniach porobila aby som mala kde dať veci pre bábätko 😂😀..vlastne ja som dnes 20tt ty koky ma polovicu zasebou 😳😂

alexa1983
29. sep 2018

@skovarik strasne rychlo to leti, este nedavno si sa chystala na ET a tot uz pojdes za chvilku rodit 🙈 Super ze mas taky skvely priebeh tehu 🙏🏼 Ja jovorim ze otehotniet je pre nas zazrak velky, ale iba mala cast uspechu 🙏🏼 Ja ked to vyjde , tak si vydychnem asi az po porode a kazdu chviku budem robit testy ci tam je stale 😂🙈 sa poznam 😮🙄

santine
Autor odpoveď zmazal
melmel78
30. sep 2018

@skovarik no ty si v polovici tak pomaly treba pripravovat vsetko pre babatko 😊. A tooolko energie ze aj okna umyvas? 😀. Dojdi aj ku mne. Ja mam zakaz domacich prac aj od dr ani moj muz nechce aby sa nieco nestalo a navyse by som furt spala. Chvilu mam energiu a zachvilu pride strasna unava. Uz nemam celodennu nevolnost ale pol dennu 😃. No da sa to nezvraciam len ma napina a tazko je od zaludka.

melmel78
1. okt 2018

@alexa1983 akooo? Testovala si zasa? 😊

skovarik
1. okt 2018

@melmel78
@alexa1983 no to aj mna zaujíma ??🙏🏻

alexa1983
1. okt 2018

@skovarik @melmel78 dnes takto

melmel78
1. okt 2018

@alexa1983 je to taaaaam 😍😘😊😀👏👌👍. Kolkaty den po vklade?

alexa1983
1. okt 2018

@melmel78 ak sa rata aj den vkladu tak 10. ale stale to mize byt este biochemicke :( tak sa este bojime tesit :(

melmel78
2. okt 2018

@alexa1983 na to ze si 10den po vklade mas pekne kolajnicky. Podla mna biochemicke to nebude 😉. Aj si brala Pregnyl pred vkladom ci nie? A vlastne aj keby toto uz neni Pregnyl. Kedy ides na krv?

skovarik
2. okt 2018

@alexa1983 juhuuuu tesim saaaaa 😀😀🥂🍾..ničoho sa neboj toto už vide citim to v kostiach😊..teraz si to už len uzivaj a už sa netestuj tie čiarky už nevymažete 🤣..a krv to už len potvrdí..kedy ideš na krv??

alexa1983
2. okt 2018

@skovarik v piatok. Len ma desia tie bolesti co stale mam :( hrozne krce, hlavne v noci :(

melmel78
2. okt 2018

@alexa1983 bolesti ako na menzes? Tie su ok uplne v pohode 😊. To musi byt zahniezduje sa

skovarik
2. okt 2018

@alexa1983 už som ti pisala ,že ja som cely mesiac po vklade mala bolesti na ms aj v podbrušku aj v krížoch a vajecniky som citila ešte aj dva mesiace..ale vraj to tak môže bit netráp sa sj tak ten progesteron budes dávať ešte niekoľko týždňov..

alexa1983
2. okt 2018

@skovarik take uplne uplne hnusne silne ? Ze az do placu ti bolo? Ja sa strasne bojim 🙏🏼

rada2002
2. okt 2018

@melmel78 ahoj my sa asi ešte nepoznáme ale mám na Teba otázku. Písala si že si bola v repromedice a potom v Brne. Ako si sa nakoniec rozhodla? My chodíme do Brna reprofitu už 3 roky a nič. Podstúpila som darované vajíčka, mám 42 rokov, na ktoré ma nahovorili. Zobrali jej 11 z ktorých boli dobre 9 a nakoniec na vklad ostalo iba 1. Mne sa už nenormálne lepí smola na päty. Včera mi to 1 vložili nechali sme tam 2500 euro a modlím sa aby to vyšlo. Predtým som 3 x potratila a nikto nevie prečo. Všetko Ok aj hemato, imunity aj štítna. Teraz mi dr.povedala že ak to nevyjde pôjdeme ďalej na darované a urobia Písací. No nemohli to urobiť už dávno? Už mám na nich nervy. Len pýtajú peniaze. Ďalší darovaný by nás zasa vyšiel od 2500 -4200 . Čo som banka? Viem že veľa dievčat si ich chváli ale ja už neviem. Preto rozmýšľam o Repromedice, pretože na SK to vychádza lacnejšie. Aké to tam je?

skovarik
2. okt 2018

@alexa1983 tak zas do placu mi nebolo ale klasické bolesti pri ms..ale keď sa necitis dobre volaj na kliniku tak zas bolesti brutálne nieje dobre mat..skús sa s nimi spojiť a informuj sa..

alexa1983
2. okt 2018

@skovarik uz som, ze mam ist zajtra hned na ultrazvuk :( ze bolesti by nemali byt silne. Tak sa bojim :( ale tak ked sme aj lepidlo davali tak by to aj tak mihlo byt mimomaternicove ? :( a je po radosti :(

evaachesa
2. okt 2018

@rada2002 ahoj, na Reprofit som citala uz vela negativ ... ja som bola v Repromedike ale ak bude treba tak dalsie ivf podstupim v Reprogenesis v Brne...maju vyborne ohlasy 🙂 skusila by som to radsej tam ... drzim palce nech to vyjde a nemusis podstupovat dalsie ;)

alexa1983
2. okt 2018

@evaachesa ja chodim do Reprofitu a nemozem na nich jedno krive slovo povedat 🙏🏼 Neskutocne mili vsetci, od recepcie, sestricky, lekari vsetci, pristup neopisatelny a naozaj velka spokojnost so vsetkym 👍🏽

evaachesa
2. okt 2018

@alexa1983 aj moja kamoska je s nimi velmi spokojna a ma 2 deticky ...no tiez vravela ze sa to tam akosi zmenilo ked tam poslala 2 kamosky ze neboli spokojne ... ja som sa len na zaklade toho a recenzii co som citala rozhodla do buducnosti pre Reprogenesis 🙂 v kazdom pripade Brno vedie 🙂