icon

Nové centrum Repromedica

petrapet
7. máj 2014

Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉

emma85
30. jan 2019

@sassa15 ahoj, len ta chcem upokojit ze pri dlhom protokole sa to stava. Mne sa to stalo zakazdym, proste tie injekcie mi uplne blokovali MS, pichli mi vyvolavacku a nabehla. Bohuzial, v takomto pripade sa ti predlzuje protokol a musis pichat viac injekcii, teda viac dni. U mna ten dlhy protokol bol nekonecnyyyy protokol. 😬

sassa15
31. jan 2019

@emma85 ďakujem za odpoveď 🙂 . Dnes mi zázrakom dorazila ms. Po veeeeeelmi dlhom case som bola fakt strasne rada ze prisla. Zajtra este idem na kontrolu, snad aj tam povedia ze je vsetko v poriadku. No a hlavne som rada, ze uz sa mi to zbytocne nepredlzuje kvoli meskajucemu ms. To si musela mat velmi narocne. Znie to uchylne, ale uz sa normalne tesim na 3dc ked zacnem pichat uz dalsiu injekciu k tomu terajsiemu. Hlavne nech som blizsie k cielu 🙂

lilina22
1. feb 2019

Ahojte dievcata, mate niekto prosim skusenost s nativom v RM? Dakujem!

evaachesa
18. feb 2019

@melmel78 @skovarik ahojte dievcata, tak sa hlasim 🙂 hcg 1578 😍 az som ostala zaskocena z takeho cisla...ultrazvuk o 2 tyzdne tak dufam ze vsetko pojde hladko 🙏 vy sa pochvalte ako ste na tom? Ste este 2v1? ☺

melmel78
18. feb 2019

@evaachesa ahojceeek tak ta vitam medzi nami tehulkami 😘😍😀. Uzasna sprava a to hcg ozaj vysoke nebudu dvojicky? Ja som 30tt a pomaly ale isto sa valim do ciela. Vsetko ok z mojej strany

skovarik
19. feb 2019

@evaachesa gratulujem tfuj tfuj tfuj vidis jedna pôrodi a ďalšie ide nato🙏🏻😇
@melmel78
10.2.2019 som sa stala mamou..Júlia 3360g a 50cm..ešte sme v nemocnici ale dnes ideme domov..

evaachesa
19. feb 2019

@melmel78 dakujsm pekneee 😊 nooo trochu sa toho obavam :D jedno bude tak akurat na zaciatok 😂 a ty sa pekne drz a oddychuj 🙂 na kedy ti vychadza termin?

evaachesa
19. feb 2019

@skovarik jeej dakujeem 🙂 wooow tak to srdecne blahozelaaam, malinka je nadherna 😍 tak si to uzivaj a rychle zotavenie prajem 🙂

melmel78
19. feb 2019

@skovarik nunuu krasne 😘😍a to vam ju takto pekne odfotili v porodke? Kde si rodila? Aky bol porod? Nadherna je aj ja sa uz tesim na nasho.

melmel78
19. feb 2019

@evaachesa ja mam ofic 28.4 no jeden nikdy nevie kedy sa vypyta 😊. Aj keby si mala dve tak to je super ja som vzdy chcela dvojicky 😍

nadej2018
19. feb 2019

@skovarik gratulujem velmi z celeho srdca, malinka je krasna❤️ Pre o ste tak dlho v nemocke?

skovarik
20. feb 2019

@melmel78
@nadej2018
@evaachesa Dakujem
Porod nechcem komentovať bol veľmi dlhy a ťažký ..rodila som v Ružinove bola som spokojna len to trvalo ale chceli aby som prirodzene dala som to ale spomienka nič moc🙈..mala dostala infekciu lebo bola veľmi dlho bez plodovej vody tak sme brali antibiotiká a veľmi si toho veľa pretrpela kým vyšla museli nám pomoct vakuovou pumpou a bola cela omotana pupočnou šnúrou ..ale hlavne že je Ok hlavička sa jej zahojí a na ostatne zabudneme..za odmenu máme spokojne bábätko klop klop..a to v nemocnici fotia ..tak sa drzte baby a pekne tehulkovanie ja som rada že som už potom brusko mi nechýba 😂👶🏻

melmel78
21. feb 2019

@skovarik ved raz o porode porozoravas az budes mat chut....muselo to byt pre vas obe tazke. Ale som rada ze ste v poriadku 😘. Ja planujem na Antolskej rodit ale dufam ze ma daju sekciou. Pravdepodobnost tu je no ci naozaj neviem. Drzte sa babulky a uzivajte jedna druhu ❤

alexa1983
10. mar 2019

@skovarik @melmel78 ahojte dievcence , chvilu som sa odmlcala, potrebovala som si to v hlave urobnat 🙏🏼 A zrazu citam ake krasne novinky ❤️ Skovarik velmi z celeho srdca gratulujem, mala princezna je prekrasna ❤️ No ake je to byt mamou? A co porod? Dalo sa to zvladnut?
A ty MelMel kedy mas termin?
Ja som sa rozhodla opät bojovat🙏🏼 Po kyretazi vsetko ok , tak sme si boli 8.3. pre nase babätko 🙏🏼❤️ Drzte silno palce nech je tentokrat zdrave 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

melmel78
10. mar 2019

@alexa1983 ahojcek termin ofic 28.4 ale ci vydrzim neviem 😊. No drzim palce a bola si na transfere teda? Hlas sa nam castejsie aby sme vedeli ako pokracujes 😘❤

tinni
10. mar 2019

@melmel78 ahoj, ako sa ti darí? Už sa citis lepšie? 😉 zachvíľku ste v cieli 😍

melmel78
11. mar 2019

@tinni ahojky nemozem spavat budim sa na tvrdnutie a bolest uponov ale inak sa to da 😊. Teraz by mal krpec najviac pribrat takze je to s tym spojene. Po kontrole v poradni to vyzeralo ok som zatvorena akurat maly sa este neotocil je zadockom tak som nervozna ze ci sa otoci 🤔. A ty ako? Co nove?

alexa1983
11. mar 2019

@melmel78 ano bola ❤️ Musela som po kyrete pockat 3 mes., preto som sa odmlcala :(
Tak to uz mas za chvilocku 👍🏽🙏🏼

melmel78
11. mar 2019

@alexa1983 verim, ze uz to klapne neboj....kolko ste si dali zaviest? Jedno, dve embryjka? Citis nieco? Aj ked je to este kratko na 3 den, no ak to klaplo, tak by malo byt babatko uz zahniezdene 🙂 .

skovarik
11. mar 2019

@alexa1983
@melmel78 ahojte
No ty si sa riadne odmlčala alexa😀..a Dakujem je to super bit mamou ale je to aj náročné nebudem klamať ..ale mám doma poklad veľmi dobre dievčatko iba papa spi a kaka place iba večer keď už rodicia chcú spat asi brusko ju boli vtedy..zvykame si na celu tuto situáciu..ale nevymenila by som to za nič..keď sa mi pozerá do oci a vidis na nej ,že ona presne vie ,že ja som mama to je ten najkrajší pocit až mi slzy vybehnú 😌🥰..ináč pekne rastieme ..včera sme mali mesiac..
Juj a porod ani neviem ci to chcete vediet🙉..je to pekne s epi sa to da vydrzat kým je všetko Ok..no mne odtiekla voda a porodila som až za 46hodin bolo to dlho ale v pohode dalo sa to celé vydrzat len som sa neotvárala a neklesala mala tak som veľmi dlho tlačila dve a pól hodiny a stále nič tak nakoniec sa rozhodli mi pomoct tak mi dve sestri skočili na brucho a použili vakuovy extraktor to je ten zvon 22minut mi dolovali malú myslela som že tam zdochnem 😢😩 strašne to bolelo ale strašne ..keby som nemala epi asi tam umriem ..veľmi sme si vytrpeli obidve ale pochválili nás bola sol hrdinka dňa za taký ťažký porod..mala bola cela omotana pupočnou šnúrou preto to nešlo a bola aj veľká namna ja mam 155cm výšku ..takze asi tak 🙈 no a potom to hojenie tam dole kastrofa a kojenie druhý porod kým sa to rozbehlo preplakala som celé dni v nemocnici,porod ma veľmi veľmi vyčerpal ..takze môj záver da sa to vydrzat mala som pri sebe muža to bolo super veľká opora len u mna to celé pokazilo tých posledných 22minut to bol masaker..
Ale oplatilo sa!!!len neviem ci ešte chcem ďalšie dieta🤣..
A alexa držím palce aby to už bolo všetko ok..😇🙏🏻

melmel78
11. mar 2019

@skovarik jezkovi oci moja a preco ta nedali na akutnu sekciu ked porod nepostupoval? Naco cakali? Az mi beha mraz po chrbte 😣🙁. Ja som pripravena na to ze pojdem sekciou kvoli veku hlavne a krpec sedi ritkou na otvore. No ale vzdy je to rozhodnutie lekara akurat sa na to opytam v poradni. Drzkajte sa obe hlavne ze ste v poriadku a uzivaj krasne chvile. A to kojenie aky bol problem?

alexa1983
11. mar 2019

@skovarik boze moj 😪 tak to klobuk dole pred tebou . Nechapem preco takto riskovali a nespravili ti sekciu 🤷🏽‍♀️ moja kamaratka mala presne tento problem , neotvarala sa a bola v bolestiach viac nez 24 hod ale ona striktne odmietala akekolvek tlacenie na brucho a cokolvek ine, aj sekciu, no ked uz doktor aj muz po nej skrikli ze ako chce taka vycerpana porodit normalne tak uz v poslednej chvili pristupila na sekciu , no kedze uz maternica bola taka oslabena, tak sa jej nezacala stahovat a skoro vykrvacala.. verdikt - 3 dni v umelom spanku ... Ja som rozhodnuta pre sekciu, ja si normalny porod nechcem vyslusat 😂😂😂 By som umrela keby mam zazit to co ty 😪 si pre mna velkou hrdinkou a verim ze malinka ti to oplati velkou laskou ❤️

alexa1983
11. mar 2019

@melmel78 jedno sme vkladali, necitim nic, vcera bolo trosicku pichanie jemne chvilkocku, embrio sa ma do 72 hod po vklade uhniezdit, tak snad vcera uz bolo zakusnute, lebo som strasne spadla , tak teraz sa bojim ci to mohlo ublizit 😪😪😪

melmel78
12. mar 2019

@alexa1983 neboj padom embryjku neublizis je chranene a dufam ze si si ty moc neublizila tym padom. Tak uz ti budem drzat len palce aby bolo zakusnute a hlavne aby si bola tehu ❤

alexa1983
12. mar 2019

@melmel78 dakujem ❤️😘

katkaba1
12. mar 2019

Ahojte baby 🙂
Prosím, ak Vám to nebude niektorej zaťažko, nenapísali by ste mi niektorá ako presne postupovať, resp. ako začať? Ja som OK, partner azoospermia, aktuálne po liečbe nejaké spermie máme. Chceme preto využiť ´´rýchlo´´čas, kým máme potvorky. Pred mesiacom sme skúsili 1.IUI..neúspešne.
Nemáme na čo čakať, po 3 rokoch bez 1 spermijky zrazu máme aspoň niečo.. preto chceme ísť na naše 1. IVF.
ISCARE u nás skončil na plnej čiare, ostatné CAR sa mi nepáčili... našla som Repromedica.. síce nie je až tak známa ako ostatné..ale možno práve preto prekvapí.. dúfam..
Ako vôbec začať s celým procesom? Objednať sa...platí sa aj za to..? Vaše skúsenosti z posledného obdobia...?
Ďakujem, budem Vám vďačná.

sassa15
12. mar 2019

@katkaba1 ahoj. Ja som začala stimulovat koncom januara, a pred tyzdnom som mala pozitivny test z krvi, takže mam relativne cerstve skusenosti. 1. krok je objednat sa na konzultaciu. Za konzultaciu sa neplati. Co sa tyka ukonov v centre, tak my sme platili az den transferu embrya. Inac ti vsetko vysvetlia na konzultacii, aj povedia ake vysetrenie budete potrebovat. Pre mna ist do Repromedici bola jednoznacne dobra volba, ja som chodila k dr. Petrovej, a uplna spokojnost.

katkaba1
12. mar 2019

@sassa15 Ahoj, ďakujem za Tvoju reakciu. My už máme milión vyšetrení za sebou, ja idem ešte tento mesiac na 22DC ku gynekologovi na hormon.profil aby mi s istotou potvrdil, že u mňa nie je na 100% problém.
Partner bol už na genetike, hormonálnych profilov má spravených niekoľko, lieči sa u endokrinologa, on nám vlastne pomohol.. Ja som chodila na folikulometriu, folikul vždy pekne narastie, praskne.. ešte čakám na krv či aj správne ovulujem. Ale s veľkou pravdepodobnosťou áno.
Kam by nás ešte mohli poslať? Vyšetrení sa strašne bojím.. som čo sa tohoto týka neskutočný strachopud..
Koľko Vás v repromedica vyšlo IVF?
Ešte dodám - aktuálne som 14DC, ovulku mávam 16.-18. DC, kedy je najvhodnejšie sa objednať? Pred či po MS?
Ďakujem.

katkaba1
12. mar 2019

@sassa15 a samozrejme, aby som nezabudla - gratulujem k pozitívnemu výsledku 🙂 Prajem aby všetko dobre dopadlo 🙂

sassa15
12. mar 2019

@katkaba1 ahoj, takže ja som mala konkretne dlhy protokol, a zacinala som pichat injekcie 22. den cyklu (pichala som aj pocas menzesu, az do stredu nasledujuceho cyklu). O tom ci budes mat dlhy alebo kratky protokol rozhodne lekar. Ked sa rozhodne pre kraty, tak potom zacnes pichat niekedy na zaciatku cyklu, takze podla mna je jedno nakedy sa objednas 🙂 . Lekarka ti spravi ultrazvuk, a potom sa dohodnete ze ako dalej, kedy zacnes pichat injekcie. Podla mna ked mate takto cerstve vysledky, tak by vam ich ani nemuseli zopakovat v centre, len vsetky papiere zoberte zo sebou. V najhorsom pripade ti zoberu krv. Lieky nas vysli cca 300€, a ukony v centre okolo 900€ (ISCI 18× , predlzena kultivacia, zamrazenie embryi 5× na rok). Ohladom platenych ukonov ti poradi embryologicka. Pride za tebou po odberu vajicok, a zhodnoti kvalitu, mnozsto spermii aj vajicok, podla toho ti navrhne co by bolo vhodne, ale konecne rozhodnutie je na tebe. Nas do nicoho netlacila