icon

Nové centrum Repromedica

petrapet
7. máj 2014

Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉

katkaba1
30. máj 2019

@evaachesa No na to ze mam 29 rokov povedal, ze mam AMH nižšie. Teda mala som 1,34, je to vraj norma 1,5-1, ze az pod 1 je nizke. Tak neviem. Ten kratky protokol je ten "horši"pripad?
Ja ihlu idealne aby som ani nevidela takze to bude na polovičke všetko 😃

katkaba1
30. máj 2019

@123elenita Joj, no snád budete mať pravdu a tie ihly zvládnem 😃 teda - musim takže nejak to dam. Dufam ale, ze bez plaču na hanbu sveta 😃
Inak baby pišu ze im vela injekcii aj ostalo, z niecoho som videla ze aj 2 balenia napisal. Viem si vybrat najprv len jedno a ak budem aj druhe potrebovat tak dovyberiem? Na co mi to bude "zbytocne" v chladnicke stat. Ja som lieky nebrala ani nepamatam, naposledy asi pred 10 rokmi tak ani neviem ako dnes recept funguje.

123elenita
30. máj 2019

@katkaba1 prvá injekcia bola aj u mňa s plačom 🤧 ale teraz sa na tom už len smejem 😃
Nie, injekcie musíš vybrať všetky, recepty platia len 7 dní, pozor na to!

juulaa
30. máj 2019

@katkaba1 aha..ja mam union.tak asi preto..uz som sa zlakla co dalej..v pondelok idem k Dr tak sa pre istotu opýtam na to

juulaa
30. máj 2019

@katkaba1 ja tak isto ...velkaaaaa panika z ihly.... sme na tom rovnako... budeme sa musiet prekonat a povedat si preco to robíme a pojde to ☺

juulaa
30. máj 2019

@sassa15 mozno práve preto hodnotu nepovedala aby si sa nelakla....a bolo to lepsie tym padom ☺

katkaba1
30. máj 2019

@123elenita Fuha, tak to mi pokazilo plany 🙂 budem teda musiet vybrať všetko. A to maju v každej lekarni? Či to si vyberiem v centre?

katkaba1
30. máj 2019

@juulaa To bude preto lebo nepotrebuješ žiadosť. Neboj nič, dobre to bude 🙂 Daj potom určite vedieť ako si dopadla 🙂
Som rada, že nie som sama taký bojko s ihlami😃 sa hanbim že taka stara koza a stale sa bojim ale nepomožem si 😃

123elenita
30. máj 2019

@katkaba1 nie v každej majú, väčšinou musia objednávať a do druhého dňa dodajú. Nám ale z centra odporučili lekáreň , kde ich určite budú mať a aj tak bolo. Nemuseli sme behať kade tade.

evaachesa
30. máj 2019

@katkaba1 kratky nie je horsi ... nemas lepsi a horsi protokol 🙂 ide o to ako zareagujes na hormony. Ja som reagovala lepsie na kratky a mala som viac vajicok pri nom. No mne pri mojom amh povedal ze ho mam uz nizke. To som mala 32 a ze uz si nemam davat dlhe pauzy ale treba ist do toho ivf. Polovicka to isto zvladne, neboj ;)

katkaba1
30. máj 2019

@123elenita Aha, tak super, aspoň že maju taký vymakaný systém a asi spriaznenú lekáreň.
A tie injekcie sa pichaju kam prosim Ťa? Do brucha?

123elenita
30. máj 2019

@katkaba1 áno áno, všetky idú do brucha. Ja som si vždy na YouTube pozrela návod, ako sa to pichá. Skus si pozrieť, mne to pomohlo 🙂

katkaba1
30. máj 2019

@123elenita A to musi ist do brucha alebo je to len tak zauživane? Nemožem napr.do nohy, stehna? Lepše by som to asi znašala. Možno uplne hlupa otazka🙈

123elenita
30. máj 2019

@katkaba1 neviem, mne vyslovene kazali do brucha. Znie to desivo, ale naozaj to nie je také strašné 🙂 skúsiš prvú a uvidíš, že je to ôk

katkaba1
30. máj 2019

@evaachesa Jooj, tak to sme rovanko, aj na mam tým pádom nízke, možno ma len nechcel vystrašiť..Bude to dobree, stále si to hovorim 🙂 Musi to byť dobre. Prežili ine, prežijem aj ja 💪😊

katkaba1
30. máj 2019

@123elenita No, spýtam sa zajtra, snáď ma nevysmeje doktor 😃 ak inak nedá tak jasne, aj keby do oka 😃 musím tak musím..

123elenita
30. máj 2019

@katkaba1 😃😃 do oka.. To hádam ne ;)

evaachesa
30. máj 2019

@katkaba1 presnee, zvladnes to neboj a rycglo to zbehne ;)

katkaba1
30. máj 2019

@123elenita Tak to hádam ne😃 srandujem samozrejme, snažim sa zlahčovať😃

123elenita
30. máj 2019

@katkaba1 ved jasne, s úsmevom to ide určite lepšie a ľahšie 🙂

juulaa
30. máj 2019

@katkaba1 urcite dam vedieť aj ty potom.. ☺ vlastne mi to tu dost pomaha ze sa môžme podelit o skusenosti a nieco sa aj naučím...☺

juulaa
30. máj 2019

Inak baby neviete ci transfer je bolestivý?? Este s toho mam obavy ...ze ako to prebieha

susangha
30. máj 2019

@juulaa transfer ani len necítiš 🙂 je to chvíľková záležitosť. niet sa čoho báť 🙂

juulaa
30. máj 2019

@susangha fuu tak to mi odlahlo ...Ďakujem ☺

katkaba1
31. máj 2019

@juulaa samozrejme, určite dám vedieť 🙂 ani zaspať som večer nemohla, strašný stressman som, hrozné so mnou..
Aj mne to tu velmi pomáha. Priznam sa, že som "koňa" dosť odsudzovala ale vidím, že sem chodi veľa aj normalnych, racionalne zmýšlajúcich žien a je to super.. bez Vás by som bola v celom tom procese úplne stratená.

juulaa
31. máj 2019

@katkaba1 ahoj..tak ako si dnes dopadla? Sme v tomto uplne rovnaké ☺ aj ja som taka a pravda je ze tu mam to šťastie a su tu normalne a ochotne ženy vzdy poradiť . Tym ďakujem

katkaba1
31. máj 2019

@juulaa Ahoj 🙂
Tak, žiadosť som ešte síce schválenú nemala, resp. pozerala som teraz a stále tam je len že evidovaný stav, takže stále neschválené, posielal to až včera poobede. Ale lieky mi už predpísal lebo už mám MS na spadnutie, aby sme neprepásli príležitosť 🙂
Mám Gonal 900UI, mám pichať od 2.dňa MS ráno 150UI. Keď som uvidela ihlu sa mi oči pretočili 🙂 no, nevadí, musím tak musím..ale plač bude, to už viem 😀 😀
Kontrolu mám 7.6. v piatok. lieky mám na 6 dní. AMH mám 3,5 takže rezerva dobrá, pomýlila som si údaje. začneme nízkymi dávkami. Možno mi to jedno pero aj bude stačiť 🙂
jaaaj a samozrejme najdôležitejšie - dúfam, že tá žiadosť bude nakoniec schválená...

katkaba1
31. máj 2019

@juulaa takže - ja vlastne začínam stimulku 🙂 ani si to ešte asi neuvedomujem.. ale velmi sa teším, o krok bližšie znova 🙂

katkaba1
31. máj 2019

Dámy, tak čítam si ten štós papierov čo som dostala.. a píše sa tam aj o liekoch po odbere vajičok a aj lieky po transfere.
Prosim Vás, to sa pichaju injekcie aj po odbere a potom aj po transfere??? Či o ake lieky sa jedna?
Začinam Gonalom 150UI.

juulaa
31. máj 2019

@katkaba1 tak super drzim palce..ani sa nenazdas a bude vsetko za tebou a budes kocikovat ☺ silno drzim palce...ja idem v pondelok po vysledky a ak budu ok tak koncom juna by som mala zacat aj ja stimulovať..ooooo ta ihla 😬😬 ty chodis tiez do RM? Inak.AMH je co vlastne?