Nové centrum Repromedica
Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉
@melmel78 jeeeej to je kraaasne 😍 teeda uz 5 mesiacov bude mat, no uzasne nieco ked si spomebiem co vsetko si riesila. Sledovala som vas aj so skovarik a drzala palce 🙂 a hla, obe uz mate deticky 😊😍 a my budeme mat cochvilku chlapceka 😍 termin mam 19.10. takze uz sa len tak gulam, no podla mojho gyn to pride skor 😀 tak drz palceky..uz na mna trochu idu strachy 😏
A tie kontrolky odignoruj a nechaj to plynut, ved aj teraz sa podarilo nakoniec prirodzene ☺
@evaachesa fuuuha no tak prajem uspesne dogulanie sa do ciela a tiez chlapciatko to bude, no krasne a drzim palce, aby porod bol v pohode, rychly ako ten moj a co najmenej bolestivy ❤🙏🙂😉 a ako sa pytala skovarik, napis meno a tesim sa na skore spravy o vas. Ja som sem chcela zavesti fotku, no vsetko mam v mobile a tu vacsinou pisem ked som na pc, tak sa mi to nechce ani preklapat, ale zavesim tiez 🙂
@skovarik @melmel78 dakujem dievcataaa 😊 v ten rychly porod dufam a verim ze bude 🙂
Rozhodli sme sa pre Maťka - Martina 🙂 teda mna uz chyta panika ale skor ako z porodu z toho, ci to zvladnem 😁 a ze zrazu sa vseeeetko zmeni ... uff tak nejak teraz mi to vsetko dochadza 😆 mam pocit zs mi trochu prepina 😏
A fotecky vasich detureniec veru potesia ;) tak potom podam spraavy 😊😃 aj vy sa drzte a nech vam drobci daju aspon trochu vydychnut 😁
Ahojte..prosím vas viete mi pomoct? Odporucili mi v Car genetiku u Mudr.Ondrejcaka.. len neviem ako to prebieha..ci je potrebne ist do RM alebo rovno do nemocnice.. a kolko to stoji ?? Lebo niečo mi spominali ze cez poisťovňu je to lacnejšie len som trochu pomýlena teraz.dakujem
Ahojte.. Chcela by som sa opýtať koľko kontrol treba absolvovať pri IVF.Beriem Decapeptyl a už aj siedmy deň Gonal.Dnes som bola na 3 kontrole, zobrala mi krv sestrička a poobede mi volala že mám znížiť dávku Decapeptylu a v pondelok mám prísť na kontrolu to už na štvrtú.Mozete mi povedať koľko ešte kontrol do odberu ma ešte čaká? Ďakujem krásne 🙂
@sagaa ahoj, ďakujem za info - už v júli mi hovoril, že končí na klinike...v auguste mala som to presne tak ako ty - odber mi ešte spravil on a vklad už pani doktorka... teraz čo som bola na KET dr. Hlinšťák tam bol a spravil mi to on.... myslím si, že je to jedno - čo sa má stať to sa stane.... zajtra držím palce 🙂
@sagaa bola som v utorok, celkom fain...netušila som aký doktor tam bude, nechala som sa prekvapiť 🙂 potom som uvidela Hlinšťáka, najprv spravil ultrazvuk , podľa jeho slov bolo všetko super pripravené -začal mi hovoriť o lyžovačke, že aj tam prvé kolo je najlepšie 🙂 nechápala som, tak sme sa zasmiali a už to tam aj bolo, všetko bezbolestne, potom som ešte 20 min.poležala na izbe a išla...

@kofeinka v pohodee, rado sa stalo ;) hlavne drzim palceky .. napiste potom ake terminy ste dostali..som zvedava ako dlho sa teraz caka...dufam ze je to uz lepsie
@juulaa