icon

Nové centrum Repromedica

petrapet
7. máj 2014

Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉

sagaa
8. nov 2019

@zuzanag09 aha no dobre vedieť.. Ďakujeeem🙂

sagaa
8. nov 2019

@katkaba1 no tak teraz som sa dobre zľakla.Ved ma porazí keď mi zrušia ET...idem teda piť 😮

katkaba1
8. nov 2019

@sagaa Nechcela som Ťa vylakat ale treba vediet aj o možnych komplikaciach.
Ak budeš dosť piť tak sa nemaš čoho bať 🙂 Držim silno palce 🙂

sinduss
8. nov 2019

@katkaba1 aj si brala nejake vitaminy?

sinduss
8. nov 2019

@sagaa aj mne dali infuzku

lucyjka6
8. nov 2019

@zuzanag09 presne prava ruka nievie co robi lava, Drabek skoncil,Petrova skoncila....no maju to tam nejake komplikovane,..a ja si trieskam jlavu naco som presla do toho centra

katkaba1
8. nov 2019

@sinduss Ja jedine kyselinu listou ale uz taku vo forme folatu lebo mam trombofilnu mutaciu a tu klasicku mi telo nevie spracovať.
Teraz beriem tiež len tú listovku a musim pichať Clexan - modlim sa aby mi to na hematologii zrušili 🙏

lucyjka6
8. nov 2019

@sagaa pokial je len trochu naznak ohhs vzdy zrusia ET,...poznam jedneho lekara z fertinectu a ten mi povedal ze su zastancovia Ket ze je ovela uspesnejsi ako ET

sagaa
8. nov 2019

@lucyjka6 a s čoho zisťujú ohss?

lucyjka6
8. nov 2019

@sagaa podla priznakov,a sona,pritomnost volnej tekutiny v bruchu

sagaa
8. nov 2019

@lucyjka6 ďakujem..no keď to neprejde tak zavolám do repromedici

sagaa
9. nov 2019

@zuzanag09 Ráno mi volala embryologicka takže 12 vajíčok mi odobrali a 12 sa ich podarilo aj oplodniť.Vsetky vajíčka som mala zrelé 🙂 takže uvidíme ako sa budú vyvíjať ďalšie dni

lucyjka6
9. nov 2019

@sagaa tak to klubuk dole,treba dufat,lebo ako poznam ebryologicku 0bodov,dovrze co moze

katkaba1
9. nov 2019

@lucyjka6 Len tá mladá embryologicka dovrze, tá staršia je fajn. My sme mali smolu a mali tú mladšiu...tak sme aj dopadli.

sagaa
9. nov 2019

@lucyjka6 oni sa tam aj tak striedajú..Odber robila staršia a dnes mi volala tá mladá

lucyjka6
9. nov 2019

@katkaba1 tak to sa nehadam,ja som mala tu staru,este na sale sme sa spolu rozpravali ze co a ako ,mame ich 10 cize malo ostat 9,v Akvalite,a po navrate domov mi vola ze mi zabudli povedat ze 2 sa nerozmrazili,cize ostalo7

sinduss
9. nov 2019

@katkaba1 my sme mali tiez tu mladu a tiez sme tak dopadli :(((((

katya151
9. nov 2019

@lucyjka6 nevies kam odisiel Drabek?

sagaa
9. nov 2019

@katya151 ešte neodišiel.. Stále tam ešte je

katya151
9. nov 2019

@sagaa dakujem

sinduss
9. nov 2019

@katya151 do konca roka

lucyjka6
9. nov 2019

@sagaa uz nie je

sagaa
9. nov 2019

@lucyjka6 je.lebo v piatok mi robil odber a v stredu mi vychádza vklad.A chcela som aby mi robil vklad on a povedal že v stredu nemôže ale v štvrtok že môže

zuzanag09
9. nov 2019

@sagaa ako sa cítiš je ti už dnes lepšie???

zuzanag09
9. nov 2019

@lucyjka6 odchádza aj Petrová???? to som ani nevedela...práveže Drábek mi hovoril, že odchádza kvôli nej....tak neviem....pomaly všetci odídu :/

sagaa
9. nov 2019

@zuzanag09 ahoj.. ďakujem.. áno už je mi oveľa lepšie ako včera.este troška pobolieva brucho ale dá sa to zvládnuť

lucyjka6
9. nov 2019

@zuzanag09 do konca roka ma dovolenku,takze isto sa uz neukaze

melmel78
9. nov 2019

@sinduss ja som take nikdy nedostala to citam prvy krat a ani neviem ze take existuje 🤔. Nikdy som to nepotrebovala ved dr musi odsledovat aby ti nadavkoval spravne hormony a aby nepraskli. Ako keby tych hormonov nebolo az az....

melmel78
9. nov 2019

@zuzanag09 Petrova ide prec z Repromediky? A Drabek preco ze kvoli nej chce odist??? Nechapem

sinduss
10. nov 2019

@melmel78 no som priklad toho, ze to nenastavili dobre... 2 vajka zovulovali skor