Nové centrum Repromedica
Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉
@zuzanag09 presne moja skusenost Petrova naordinovala lieky ako mam brat a Drabek mi zmenil a povedal ze som to uzivala zbytocne,modla mna doktorka vie co robi,kazdy ma ine skusenosti s kombinaciou liekov,ostala som v rozpakoch co robit,ostala som aj tak pri liekoch od Petrovej,...prislo mi to vsetko ako keby si robili naschval...ale pokial by odisli obidvaja nemaju este novu nahradu preto este robi nadramec Drabek
Baby prosím vás čo to znamená keď mám tretí deň po odobratí vajíčok a mám 1 pätbunkove,4 sestbunkove a 7 osembunkovych?
Hotovooo...vklad mám za sebou..teraz len čakať 😍😍😍
Ahojte baby, hladam dake dobre centrum. Objednali sme sa do brna, citala som dobre recenzie, ale hladam aj nieco blizsie. Ako ste spokojne s pristupom a lekarmi na tejto klinike prosim? Nelutujete ze ste si vybrali tuto resp ak mate viac skusenosti ste spokojne? Dakujem velmi pekne
@lalilla ja chodím tiež do Repromedici od júna...kým som chodila ku dr. Drábekovi-všetko bolo ok. Super prístup, vysvetlil aj viackrát keď trebalo-mala som proste dobrý pocit. Odkedy robí len sem-tam je to oveľa ťažšie. Napr. KET som mala 5.11.- predtým som mala kontrolu u Hlinšťáka - dohodli sme sa kedy bude KET určil to na stredu 6.11 aj som sa tešila, lebo predtým som mala dostať intralipidy, potom som mala ešte jednu kontrolu u dr. Tazberíkovej a tá mi hovorí, že vklad bude už v utorok 5.11. Kvôli tomu som nestihla infúzie a keď som jej hovorila, že ich potrebujem, vravela, že môžme mesiac počkať ....ja že prosíííím???? to v žiadnom prípade... jeden videl tak-druhý inak... sestričky za mňa v pohode a mala som pocit ako bolo vyššie napísané, že pravá ruka nevie čo robí ľavá.....
@lucyjka6
@zuzanag09 diky baby uvidime. Jedna znama tam chodila nedarilo sa im, ona nemala menzes ani ovulku a teraz maju doma rocneho chlapca. Preto som skusila zavolat ci nemaju skorsi termin. Do brna nas dali az na konci januara, ale o to by neslo skor ak bude treba viacero vysetreni je rozdiel ist 15 km a 160. Verim ze nam pomozu, uvidom pristup aky bude a ked tak to brno, tam som citala same dobre recenzie no. Bodaj by sa nam vsetkym zadarilo 🙏
Ahojte takze boli sme u mudr drabeka. Bol mily vsetko povedal, zobrali nam krv, mne urobili sono a stery, muz pojde na spermiogram a mne budu robit to s tou kontrast.latkou ci mam priechodne vajcovody. Boli to baby? Pocula som ze suˇi mozem dat ibalgin predtym kvoli bolestiam. A asi do roboty nie potom ci?
Po vysledkoch nam povie aku liecbu navrhuje. Mne po vysadeny duphastonu uz meska menzes sest dni, takze uvidime ze co, povedal ze mozem pockat kym pride sam alebo na vyvolavacku.
@lalilla hovorím, že dr. Drábek je super, ale boh vie dokedy tam bude :/ budú ti robiť asi Hyfosy či máš priechodné vajcovody - mne to robili tiež v júli - je to nepríjemné, nemala som žiadne tabletky od bolesti predtým, dalo sa to vydržať, ale bolelo to. Ale išlo to rýchlo, čakala som, že bude horšie...tak ostávate na tejto klinike?
@zuzanag09 no som zvedava. Zatial ano, ako uvidime ked nam soravia tie vysetrenia, ja verim a dufam ze nam odporucia najprv to inseminaciu alebo ako to je, prepac este to nemam preskumane a verim ze sa podari. Prestupit sa da vzdy, alr napr aj teraz keby ideme do brna tak uz druhy krat tam cestovat, potom zas treti kvoli tomu hyfosy a znova na zakrok a kontrolu, ako urobime vsetko, len predsa je to narocnejsie aj z prace na cely den aj muz to brno. Uvidim co povedia, skusime a dufam ze do brna nebudeme musiet ist 🙏
@123elenita ovitrell je ešte aktuálny?

@melmel78 ako vidíš lucyjka6 napísala, že do konca roka má dovolenku - tiež som nevedela, že odchádza....vklad mi robila v auguste dr.Petrová, naordinovala mi po vklade aj injekcie Prolutex aj tabletky progestanelle 3x1 -a keď som išla na konzultáciu pred KET Drábekovi pýtal sa ma, čo som brala po vklade-hovorím, že čo mi naordinovala pani doktorka - vtedy sa tak čudne zatváril, že to bolo úplne zbytočné toľko hormónov naraz - hovoril, že doktorka vie všetko lepšie, ale už to len tak ironicky...že bude lepšie keď už nebudú na jednej klinike...