Nové centrum Repromedica
Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉
Ahojte..uz rok chodime do RM..jeden neúspešný Et a jeden neúspešný Ket..Mudr.Hlinstak nám odporučil najbližšie oplodnit vajíčka pol na pol s darcovskymi..máte niekto prosim skúsenosti?
Hi,
Not sure if anyone will be able to understand this but I’m coming over to the clinic in February from Australia for egg donation. I’ve read the whole thread thanks to google translate, seems to be a few ups and downs with the clinic, I was meant to have transfer last October but communication was so shocking that I cancelled, it’s much better now that they have coordinators, my one is wonderful and answers very quickly. I have had successful egg donation in Czech Republic but am too old for there now, I have also had a failed embryo donation in north Cyprus, so decided to give Repromedica a try. Good luck to everyone 🙂
Baby neviete ako je po sviatkoch otvorená Repromedica?
@juulaa aj moja segra bojuje s tymto, tiez tam chodia. Ale oni nemali ziadne spermie a darovane nechceli. Segra by aj ano, ale chlap by to nezniesol. Je to o pristupe, nie kazdy je na to pripraveny. Podla toho kolko mate rokov, tak dr mohol zvazit darovane, aby ste nestracali cas. MACS by malo vyznam, keby ste mali vacsi podiel zdravych spermii si myslim. Ale poradila by som sa na vasom mieste s dr, ci tato metoda by bola pre vas vhodna.

@sagaa ahoj. Áno stále ho mam v chladnicke.