icon

Nové centrum Repromedica

petrapet
7. máj 2014

Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉

123elenita
26. nov 2019

@sagaa ahoj. Áno stále ho mam v chladnicke.

zuzanag09
26. nov 2019

@sagaa je mi to ľúto :( poznám ten pocit....KET stíhaš ešte tento rok, či? drž sa

sagaa
26. nov 2019

@zuzanag09 no Drabek mi povedal že stíham tak dúfam že stihnem a že bude všetko ok..na druhý týždeň v štvrtok idem na kontrolu takže budem múdrejšia

zuzanag09
26. nov 2019

@sagaa to je super správa,aspoň voľačo...ja zajtra idem k nemu na kontrolu pred KET

sagaa
26. nov 2019

@zuzanag09 super tak daj vedieť ako si dopadla 🙂

zuzanag09
27. nov 2019

@sagaa všetko ak má byť, dokonca mám aj dva folikuly, ale to je teraz nepodstatné. večer si pichám Ovitrelle a od piatku prolutex. + zajtra idem na intralipidy a budúci týždeň KET

sagaa
27. nov 2019

@zuzanag09 a prolutex je načo?

zuzanag09
27. nov 2019

@sagaa prolutex je to isté ako progesteron, len je to injekcia - picha sa raz denne

sagaa
27. nov 2019

@zuzanag09 to si bola u Drabeka? super ja by som tiež chcela vyskúšať injekcie namiesto progesterónu tabletiek lebo som mávala veľké bolesti hlavy a zavrate

zuzanag09
27. nov 2019

@sagaa áno, dnes u Drábeka...tie injekcie mi ostali z augusta, tak som sa pýtala, či by som nemohla užiť najprv tie a on že jasné môžem, veď to je o isté.... sú o niečo drahšie ako tabletky to je fakt...

sagaa
27. nov 2019

@zuzanag09 tak držím palce aby sa ti to podarilo 🙂

zuzanag09
27. nov 2019

@sagaa dakujem, podobne 🙂

sagaa
27. nov 2019

@zuzanag09 ďakujem... a potom sa ozvi.. budem čakať

lucyjka6
27. nov 2019

@sagaa zaujimave,mne prolutex nasadila doktorka a po kete mi Drabek povedal ze si to nemam davat radsej estrimax (po kt.mi bolo zle)

juulaa
5. dec 2019

Ahojte..uz rok chodime do RM..jeden neúspešný Et a jeden neúspešný Ket..Mudr.Hlinstak nám odporučil najbližšie oplodnit vajíčka pol na pol s darcovskymi..máte niekto prosim skúsenosti?

katkaba1
5. dec 2019

@juulaa Ahoj. Po 2 neuspešnych vkladoch už odporučili pol na pol?? Aky mate problem? Len spermie?

juulaa
5. dec 2019

@katkaba1 áno len spermie..deformovane hlavicky maju a,zvyšky cytoplazmy

katkaba1
5. dec 2019

@juulaa A mali ste MACS alebo PICSI? Koľko percent spermii je dobrých?

juulaa
5. dec 2019

@katkaba1 nie nemali sme..az na genetickom vysetreni zistili zle spermie..dobre su 4%

stacey10
6. dec 2019

Hi,
Not sure if anyone will be able to understand this but I’m coming over to the clinic in February from Australia for egg donation. I’ve read the whole thread thanks to google translate, seems to be a few ups and downs with the clinic, I was meant to have transfer last October but communication was so shocking that I cancelled, it’s much better now that they have coordinators, my one is wonderful and answers very quickly. I have had successful egg donation in Czech Republic but am too old for there now, I have also had a failed embryo donation in north Cyprus, so decided to give Repromedica a try. Good luck to everyone 🙂

sagaa
12. dec 2019

Baby neviete ako je po sviatkoch otvorená Repromedica?

sagaa
12. dec 2019

@zuzanag09 ahoj...no ako?? máš už ket za sebou?

zuzanag09
12. dec 2019

@sagaa ahoj, mám už ket za sebou - zase som začala špiniť ôsmy deň po ket ako vždy večer už aj krvácať -volala som do centra ráno čo mám robiť, tak ma poslali svojej gyn.na krv, výsledok som už vedela, takže to nevyšlo... :(

zuzanag09
12. dec 2019

@sagaa inak pýtala som sa sestričky dnes ako budú robiť, hovorila mi, že 27.-ešte nevie, ale 30.určite potom od 2.1 už normálne....ty sa máš ako?

melmel78
12. dec 2019

@juulaa aj moja segra bojuje s tymto, tiez tam chodia. Ale oni nemali ziadne spermie a darovane nechceli. Segra by aj ano, ale chlap by to nezniesol. Je to o pristupe, nie kazdy je na to pripraveny. Podla toho kolko mate rokov, tak dr mohol zvazit darovane, aby ste nestracali cas. MACS by malo vyznam, keby ste mali vacsi podiel zdravych spermii si myslim. Ale poradila by som sa na vasom mieste s dr, ci tato metoda by bola pre vas vhodna.

sagaa
13. dec 2019

@zuzanag09 ja by som mala ísť začiatkom januára na ket ale doktor mi povedal že keď dostanem menzes tak mám mu zavolať lebo že nevie ako budú robiť v Repromedice.

sagaa
13. dec 2019

@zuzanag09 to mi je ľúto že to nevyšlo.. máme to trápenie...😢

stacey10
13. dec 2019

@zuzanag09 if your bleeding before your test date with a ket, your not on enough progesterone, you should be on 1000mg a day.

zuzanag09
13. dec 2019

@stacey10 možno máš pravdu, ďakujem za radu. tentokrát som mala 3x1 progesteron 200 mg takže dokopy 600 mg + injekciu Prolutex a ôsmy deň po ket sa to skončilo :( hcg len 2,

lucyjka6
13. dec 2019

@zuzanag09 prolutex ze sa nema kombinovat s progesteronom