icon

Otehotneli sme pomocou asistovanej reprodukcie - júl, august 2014

denulka85
23. nov 2013

Babenky tuto diskusiu som vytvorila všetkym babam co pomocou asistovanej reprodukcii otehotneli.... 🙂

vojackova
2. jan 2014

@gaga83 ahoj ja som objednana na 7.1 tak uvidim ako bude.podla vypoctu od poslednej mrchy som v 8tyz.aj tebe to tak rataju ?drzim ti palceky budes mat veselo doma super budem informovat

gaga83
2. jan 2014

@vojackova ano rata sa to tak. Ja som podla ms10+4 a podla ulz 11tt. To uz mas za chvilku 😀 bude vsetko ok drzkaj sa

bradik
2. jan 2014

@zelenagw Ahoj, tak vraj jedno i ked chvilku to doky studoval ale je to jedno mimi 😉 . Inak sa citim vyborne akoby som ani tehu nebola, sem tam citim podrusko a ked som hladna tak mam zaludok na vode sle inak nic. Kedy mas poradnu najblizsie? Ja az 17.1

bradik
2. jan 2014

@gaga83 Ty budes chodit asi trosku castejsie ked cakas dve nie? Hlavne ich pekne u seba opatruj bambulky dve

gaga83
3. jan 2014

@bradik zatial chodim mormalne po 4 tyzdnoch pojdem teraz najblizsie. 🙂 . To mas super ze ani nevies ze si tehu, ja tiez mam niekedy take dni a potom ma vsetko na dalsi boli. 😝

zelenagw
3. jan 2014

@bradik ja tiez neviem ze by som bola tehotna ziadny priznak sem tam som hladna... a do poradne ku svojej doktorke idem 9.1 mozno uz dostanem aj tehotensku knizku aspon dufam 🙂

adulka1979
3. jan 2014

Ahojte dievčatá, tiež patrím k Vám. 🙂 Nečítala som všetky príspevky, ale tiež ste tu všetky tehu, tak by som sa vás rada spýtala, či tiež nemáte taký problém ako ja. Už druhý deň ma bolí hlava. Nemáte na to nejaké osvedčené rady? Spánok mi nepomohol ☹ Vopred ďakujem.

kklaudia
4. jan 2014

Nesmejte sa mi za to čo sem teraz napíšem, mam silné nutkanie ísť si kúpiť další teh. test, posledné dva dni žiadne pocity, žiadne bolesti, schudla som... Ja viem že by som mala byt rada, že je všetko ok , ale ... Do toho 14.1 sa to nedá vydržať!

trulinka
4. jan 2014

@adulka1979
ahoj, ja tiez mavam sem tam bolesti hlavy. Snazim sa najprv odstranit priciny, ktore by mi tu bolest mohli sposobobat - cize najem sa, poriadne napijem, idem kus na vzduch, lahnem si, a vacsinou mi ta bolest potom prejde, resp. uz nie je taka silna a da sa vydrzat aj bez tabletky. Zatial som vzdy vydrzala bez tabletky, aj ked viem, ze paralen by som si mohla dat, pokial to nie je na nevydrzanie, tak ostavam bez tabletky 🙂 .

kklaudia
4. jan 2014

Klaudika bola na pohotovosti... Zrazu strašné neutichajuce bolesti v podbrušku a hustý hnedo biely vytok, tak som sa strašne zlakla, doktor mi nepovedal ani že je to dobre, ani že zlé, keď som sa ho opytala, ci sa mam báť, ci sa môže niečo stať, jeho odpoveď bola že ani ani, lebo tam žiadne embryjko nevidel, vidí len že som tehotná ale nič viac :( mam ležať, že nemám ísť ani len do obchodu..

kklaudia
6. jan 2014

Ahojte, odchadzam odtiaľto, o bublinky som prišla, o pol noci mi robili kyretáž, moc Vám všetkým držím palceky, ja idem na KET znova ihneď ako to bude možné...

denulka85
autor
6. jan 2014

@kklaudia moja je mi to strašne ľúto viem co prežívas musis byt silná

gaga83
6. jan 2014

@kklaudia drzkaj sa a hlavne sa neopustaj ja som to tri krat prezila. Daj sa do poriadku a sup do Ket. Daj potom vediet ako pokracujes.

kklaudia
6. jan 2014

@gaga83 som veľmi nahnevaná na prístup lekarky, ktorá ma kvôli ,, planému a zbytočnému poplachu'' poslala domov... A o hodinu som letela naspäť čo zo mňa doslova vypadávali kusy krvi... A tá veta: ,, ukludnite sa, ked to ma odísť tak to odíde " ... Vedela som že sa to už asi nezvratne blíži , ale človek vtedy čaká aspoň pochopenie a milý prístup...

vojackova
7. jan 2014

@gaga83 ahoj tak mame 2cm srdiecko byje vsetko mame super akurat pojdem na rizikove lebo nemozem robit v mojej praci tym ze robim 12h denne v piatok idem na krv a za dva tyzdne mam ist na dajake tunelove vysetrenie neviem co ma tam caka 🙂

katulka25
7. jan 2014

@kklaudia ahoj mrzi ma co sa ti stalo :( drzim prsty na rychle zotavenie

katulka25
7. jan 2014

@vojackova gratulujem 🙂 len tak dalej

gaga83
7. jan 2014

@vojackova super ze ste v poriadku. Ja som bola dnes na internom mam problem z vysokym tlakom a zvysenym tepom tak ma este poslala na dalsie vysetrenia.

vojackova
7. jan 2014

@katulka25 dakujem pekne 🙂

vojackova
7. jan 2014

@gaga83 tak dufam ze to bude vsetko v poriadku 🙂 drzim palceky daj potom vediet

katulka25
7. jan 2014

@vojackova a ako sa citis?

gaga83
7. jan 2014

@kklaudia sucitu sa v nasom zdravotnictve nedockas, ked oni to beru ako rutinu bohuzial je to tak. A ako sa citis?

bradik
7. jan 2014

@vojackova Super, gratulujem k srdiecku. Bude lepsie ked radsej ostanes doma ako riskovat v praci. Drzim palce dalej

vojackova
7. jan 2014

@katulka25 citim sa super inac ako keby som nebola ani teh nemam nevolnosti ani nic takze super 🙂

katulka25
7. jan 2014

@vojackova tak to je super. Tesim sa 🙂

trulinka
7. jan 2014

@kklaudia
ahoj, velmi ma mrzi co sa ti stalo ☹ . Prajem ti skore uzdravenie a vela, vela stastia v dalsom tehotenstve. Inak s takym pristupom lekara ako si pisala sa zial stretavam aj ja. Ked som prisla ku nemu na sono, tak ma uplne bral ako keby tam len brucho prislo, proste vobec ziadny ludsky pristup a najhorsie, ze ked som prisla na pohotovost teraz 1.1. s mykozou, tak ma aj vysmial, ze co tam s niecim takym chodim a kedze nam zakazal s muzom pohl. styk, tak mojho muza posielal zatial do bordelu! Toto ma tak urazilo, akoze nech sa nehneva, ale co si o sebe mysli 😒 .

katulka25
8. jan 2014

@trulinka tak ya taketo spravanie by som na neho podala staznost. akym pravom on posiela niekoho do bordelu. ked tam chce chodit on nech sa paci, ale toto. ja by som to naozaj nenechala len tak ale riesila to. lebo potom su okolo nas sami takyto debili a ublizuju nam

trulinka
8. jan 2014

@katulka25
Tak ozaj nas to poburilo, ale nejdem to este nejako riesit. Zial k tomuto lekarovi chodim aj na sono, ale ak sa este nieco taketo zopakuje, upozornim ho, ze niektore poznamky nech si necha pre seba.... 😒

katulka25
8. jan 2014

@trulinka no podla mna je to debil a nenechala by som to len tak

denulka85
autor
8. jan 2014

@trulinka na tvojom mieste by som zmenila lekára