icon

Parťáčka po ET/KET

janulka1351
20. jún 2022

Ahojte. Dnes som bola na dalsom KET. Boli sme si po surodenca. Ktora z vas bola tiez na vklade alebo s v blizkej dobe chysta? 😉 Podporme sa navzajom 😍

jarrys
23. júl 2022

@lalilla tak drzim paste. Ja tiez cakam na MS a idem na moj 4ty vklqd a dufam ze posledny a teraz to uz vyjde.

jarrys
23. júl 2022

@janulka1351 takych poznam co chcu nieco v hodine 12tej a ked im povies ze sa ti neda tak su este urazeni ze si si nerusila plany a nepreorganizovala cely zivot lebo ved oni potrebuju nieco. 😀

janulka1351
autor
23. júl 2022

@jarrys presne lebo im patri svet a kazdy bude skakat podla nich. A ako sa teraz citis? Ja uz uzivam duphaston a zatial je to taka nuda pre mna ze cas plynie a iba tabletky mam zatial ale uz od utorku zacinam aj s injekciami.

jarrys
23. júl 2022

@janulka1351 no tak predmenstruacne 🙈 dnes vecer posledna tbl. norethisteronu. a uz len cakat ked dojde menzes a volat do CAR a objednat sa na sono a plus dohodnut kedy na prvu infuzku. takze zatial cakajuco. dufam ze pride coskoro lebo citim ze sa telu pyta uz mat menzes. No tak ty uz pomalicky do dalsieho kroku 🙂 a k3dy ides na kontrolu do CAR?

janulka1351
autor
23. júl 2022

@jarrys v utorok zacinam s tym dipherelinom...vo stvrtok mam poslednu tabletku duphastonu. Potom by mi mali dojst kramy a ked mi pridu tak v ten prvy den im mam volat a povedia mi kedy mam prist na sono a najma krv a po vysledkoch z krvi mi povedia kedy pridat meriofert. Cize este sa nacakam...aj ked keby sa dalo to urychlit by som bola rada. Dufam ze tebe pride MS co najskor,nech mozes pokracovat v boji dalej a prajem nech v uspesnom 😉

jarrys
24. júl 2022

@janulka1351 ale ujde nam to obom rychlo. Ja ani neviem ako a zrazu som mala hysteroskopiu, potom vysledkya cakam uz na MS. A ujde to rychlo aj dalej. aj tebe to ujde rychlo. ja som daka prechroreta a tie horucavy mi nepridavaju.

janulka1351
autor
24. júl 2022

@jarrys no tieto horucavy su des a este ked musis vtedy varit...to je zabijak riadny. U nas ide casto ventilator. Inak nevies ako rychlo po odbere vajicok by mala prist MS? Lebo zatial uvazujem tak ze ET nechcem a radsej pockat na MS a potom az KET. To len tak cisto zo zvedavosti

jarrys
24. júl 2022

@janulka1351 to by mala prist MS normalne ako ti chodi. Tam to vplyv nema ziadny odber vajicok na MS. No a navrhli ti ET v CAR? lebo viem ze v heliose BB mne ani ET nenavrhli ale rovno automaticky KET.

janulka1351
autor
24. júl 2022

@jarrys o tom sme sa este v CAR teraz nebavili. Ale viem ze kamoska chcela ET tak jej ho bez problemov spravili...3 tyzdne dozadu a nedavno jej potvrdili tehotenstvo tak sa tesi ze jej to vyslo. Pri prvom cykle v 2020 som mala ET ale som k tomu uz daka skepticka tak radsej by som asi cakala a radsej rovno KET.
Co mam ja info tak viem ze navrhuju rovno KET ale ak chce niekto ET tak viem ze nemaju problem urobit. Jasne je to len info od ludi co ja poznam.

jarrys
24. júl 2022

@janulka1351 uvidis ako sa budes citit. ale urcite ak sa nebudes citit na ET tak xhod na KET. netreba to silit ak sa clovek na to neciti lebo vtedy je na pipinu.

janulka1351
autor
24. júl 2022

@jarrys ano to viem,preto som to aj v maji odlozila ked sme si chceli este po zmrzlinku ist bo bolo toho na mna vela...
A na ET sa necitim...uz teraz to viem jednoznacne...
A malo by to stacit tak pockat ze po odbere pockam na prvu najblizsiu MS a v tom cykle idem na KET?Ci treba dlhsie cakat?

jarrys
25. júl 2022

@janulka1351 nie netreba dlhsie cakat. Dostanes MS, zacinas stimulovat, potom odver vajicok a uz nic. Ziadne hormony iba cakas na MS. Ked ti prise MS tak zavolas do centra a onibti daju termin na kontrolne sono cca 10-14den od zaciatku MS. a ak je vsetko v poriadku tak ti povedia kedy bude KET a od kedy mas zacat brat progesteron. Je to hned po sebe ak chces.

janulka1351
autor
25. júl 2022

@jarrys no u mna kontrola urcite na 10.den cyklu max 11.ty lebo ja mavam kratky cyklus. Ale urcitr ma to potesilo ze po odbere nemusim neviem ako dlho cakat ale mozem s najblizsou MS ist na KET.
A co ty, uz ti prisla MS? Ja mam take zvlastne pocity ze zajtra uz prvu injekciu pichame....aj sa tesim ze postupime dalej aj urcita trochu obava ze ako to pojde,aj take ze nech je to uz za nami...

jarrys
25. júl 2022

@janulka1351 no tomu uplne chapem. ja som mala tiez take pocjty pred stimulaciou, uz som sa aj tesila ale na druhej strane aj bala ako to dopadne. Kolko bude vajicok, ci budu zrele, kolko sa oplodni a kolko blastocyst bude. este som nedostala ale uz by som rada lebo hormony so mnou biju riadne.

janulka1351
autor
25. júl 2022

@jarrys to si viem predstavit ze biju hormony s tebou. Ja by som uz tiez najradsej mala MS,len este si musim pockat. Ja som dnes mala chvilku iba pre seba. Tak som to aj vyuzila ze uzit si vanu (to so uz ani nevedela co je,stale len rychlo sprcha,zmyt vlasy,rychlo oholit a finito) a sadnut si na balkon a iba si uzivat sama v tichu fajn vzduch a pokoj a vylozene nohy. Chlapi isli von (najvacsi partaci 😁🥰),upratane je a navarene tiez tak si mozem kusok oddychnut 😊

janulka1351
autor
25. júl 2022

@jarrys pecivo co sa v sobotu kupilo a mysleli sme ze bude aj na nedelu sa stihlo zjest skorej. Tak vcera rano ze muz pojde teda pecivo kupit. A ja s malym pockame doma. 🤣🤣🤣 Maly,ked videl,ze ocko sa oblieka tak vzal svoje topanocky a postavil sa pred vchodove dvere a proste bud ocko beries aj mna alebo nejdes nikam. Tak som maleho obliekla (usmev ala hollywood),do kociara si uz aj sam vylezie a ked sa usadil tak mi maly zacal hned kyvat,vraviet papa. Cely nateseny mi takto kyval az kym sa nezavreli dvere na vytahu.
Vravim oni dvaja su partaci. 🥰😊😁😆

jarrys
25. júl 2022

@janulka1351 no tak super tak zasluseny kusok oddychu a relaxu 🙂 no mne este nedosla MS a podla toho ako sa citim ani to neviem odhadnut. ale ide mi uz brucho akoby vybuchnut. no tak maly je riadny partak s tatom :D ale to je dobre aspon si budes moct castejsie zrelaxovat 🙂

janulka1351
autor
27. júl 2022

@jarrys tak vies muz je v praci cely den odchadza 5.40 a prichadza cca okolo 17.10 tak ocko je potom vzacny a maly s nim hned aj do sprchy aj na wc 🤣 ja som uz vcera zacala s injekciami s tym dipherelinom. Uprimne pri miesani sa mi ruky klepali jak keby som abstak mala 🤦‍♀️😆🤦‍♀️🤷‍♀️ pichal muz a tieto ihli su tak hnusne mega ostre ze ma to az zabolelo a potom chvilku stipalo. Pri decapeptyle pri predoslom cykle som to ani necitila. Ale som rada ze sa to uz konecne trosicku pohlo. A ty ako? Este stale nic? Ja som tu mala sesternice na 2 noci tak som nestihala odpisovat ale reku aspon rozptylenie trosku a maly sa vysantil s nimi

jarrys
27. júl 2022

@janulka1351 v pohodicke aspon si mala rozptylenie 🙂 ja dbes k9necne MS aj ked slabsia ako mavam. Ale som sa pytala v cAR tak ze po hysteroskopii moze byt MS slabsia alebo silnejsia. Tak od zajtra estrofen a v piatok do CAR-u na intralipidovu infuzku.

janulka1351
autor
27. júl 2022

@jarrys no tak super uz sa to aj tebe kusok pohlo. Velmi ti drzim palce. Tak hlavne ze MS prisla,ale jasne chapem ze to zneisti ked je inej sily na aku si zvyknuta. Dolezite ze ta uistili ze je to v poriadku a mozes sa pohnut dalej. Mne uz dnes islo miesanie kusok lepsie ako vcera ale picha stale manzel

jarrys
28. júl 2022

@janulka1351 vecer sa to riadne rozjelo. A take bolesti co som mala som nyslela ze umriem. ja mam vzdy bol3stivu MS ale vcera mi nezabralo qni 4tbl ibalginu 600 vramci 2hod. a ja som plakala a zvijala sa od bolesti. dufam ze dnes to uz nebude az take.

janulka1351
autor
28. júl 2022

@jarrys uff tak to si musela mat riadne bolesti. Ako sa teraz citis? Je ti uz lepsie?

jarrys
28. júl 2022

@janulka1351 ako tak. rano som vzala 1tbl ibalginu600 a bola som v pohode ale teraz zacinaju riadne bolesti zase. uz som si vzala 20min.dozadu znova ibalgin ale uz nemozem viac lebo budem soferovat. tak zatial len pretrpiet musim.

janulka1351
autor
28. júl 2022

@jarrys no ako si dnes zvladla cely den? Ja som mala dnes poslednu tabletku duphastonu a uprimne dufam,ze MS mi pride cim skor bo uz som nafuknuta a prehana ma,presne tak ako to mavam pred MS ked mi ma prist na cas. Tak sama som zvedava.

jarrys
29. júl 2022

@janulka1351 no potom som to uz 6vladla dako. dnes ale zase ibalgin600 lebo citim bolesti. a za polhodku vyrazam do ZA na infuzku. tato MS je ako horor pre mna. akoby sa to telo vzburilo prori mne a nandalo mi to vsetko 🙈 idem dat od dnes 2-3tyzdne ocistny. detox a dieta kusok lebo sa citim ak9by moje telo bol kontajner z tych vsetkych liekov, hormon9v, transferov, vysetreni a neviem co este.

janulka1351
autor
29. júl 2022

@jarrys ja som sa takto citila po porode ked som dostala prvu MS...to bol horor...som si bola kupit vtedy tie velke nocne vlozky a vydrzala mi ledva 1 a pol hodky. Tak dufam ze sa po detoxe budes citit lepsie 😉 ja cakam na MS a najradsej by som ju dostala cim skor... viem ze to moze trochu urychlit cervene vino ale ine nic nepoznam 😆 uz nech konecne pride

jarrys
29. júl 2022

@janulka1351 no verim ti. ja som ju tiez tak privolavala nech uz pride 🤣🤣a teraz pindam nech uz skonci lebo mam velke bolesti a krce 🙈ja uz po infuzke fachcim domov. teraz 8.8. sono a infuzka.

janulka1351
autor
29. júl 2022

@jarrys mne dnes tak sibalo...od rana podrazdena na vsetko som bola...normalne som sama seba nespoznavala...ale moj maly poklad ma tak stiskal take usmevy hadzal ze hned mi bolo lepsie kusocek. Neboj MS skonci a bude lepsie.😉
Uz som ti skoro pisala ze ci ti dali termin na nedelu,ale potom mi doplo ze to je pondelok 🤣 uplne daka pomylena som...

jarrys
29. júl 2022

@janulka1351 no uu pomalicky k9nci MS 🙂 ja som tiez uz cela dopletena zo vsetkeho. sa mi tonuz zlieva vsetko a prestavam si pamatat co ked ako. a ty si uz dostala? ci este cakas? no ja za chvilu budem nervna lebo estrofen co beriem vo mne vyvolava take pocity akoby aom bola pred Ms.

janulka1351
autor
30. júl 2022

@jarrys nie edte som nedostala....este len cakam a modlim sa aby to bolo cim skor...ked som brala estrofem tak mne to nerobilo nic a citila som sa uplne v pohode,takze za mna ja by som sa riadenemu cyklu pred KET s estrofemom aj potesila veru. Ale jasne kazda vnimame a reagujeme na ten isty liek inak.
My sme teraz este zacali skusat odplienkovavat tak o zabavu mam fakt postarane