Parťáčka po ET/KET
Ahojte. Dnes som bola na dalsom KET. Boli sme si po surodenca. Ktora z vas bola tiez na vklade alebo s v blizkej dobe chysta? 😉 Podporme sa navzajom 😍
Dievčatá, ako ste na tom? Testovala už niektorá? Ako sa máte? Mne to špinenie prestalo a ms sa chvalabohu nerozbehla.
@zanajana ja sa citim zatial uplne v pohode, este som netestovala kedze len v pondelok som mala KET tak mi to pride skoro 😊 mna sa len muz vcera pytal ze ci sa aspon aj citim ako tehotna? 🤣 nedockavejsi je viac ako ja
@zanajana a spinenie zatial nemam tak som spokojna
@zanajana ďakujem 💗, manžel stojí pri mne, sme si oporou, mám skvelé aj zázemie, zvládneme to a pôjdeme aj do ďalšieho pokusu, ale už chceme do BRNA, na slovensku nám asi nepomôžu, aj keď som bola spokojná všade, no nevychádza to 😢 nezanevrem, mám 30 rokov, verím, že budem držať babetko v náručí a prajem aj Vám všetkým len to najlepšie a to najdoležitejšie uzlíčka v náručí 🤱 všetky budeme raz MATKY 💗👶💗
@janulka1351 Tak to je ozaj ešte skoro 🙂
@linda279 Jasné, ak na to máte finančné prostriedky a máš ešte silu skúsiť to, tak určite vyskúšajte. Veľa šťastia do ďalšieho boja, nech sa Ti splní sen ❤
@jana_435 ahoj no co ako si zvladla dnesny vklad? 😉
@janulka1351 uz sa radim k vam cakatelkam 🙂 Vklad super, rychle, bezbolestne, len ten mocak som musela ist trochu vypustit, lebo som uz nevedela vydrzat 🙃😂 taaak som zvedava velmi, najradsej by som uz testovala hned 🙈 ale vydrzim aspon do 10teho dna. A teraz neviem co, ci lezat, ci chodit, ci kukat netflix, ci varit. Ale tak snazim sa fungovat tak normalne ako keby nic. Len clovek na to nejako stale mysli, ze uz to je v brusku 🙂
@jana_435 no vidis 😉 super 😊 uz len vydrzat cakanie,to je ale najhorsie bo cakas ,rozmyslas a mas pocit ze ten cas ide strasne pomaly a sledujes vsetko 😆 ja som v den vkladu len oddychovala...navarila som si den dopredu,riady sa dali do umyvacky a to bolo vsetko...prvy den po vklade to som v 90% oddychovala a spravila len uplne minimum...a dalsi den to uz som tak kusok viac ale muz mi stale nedovolil tazke dvihat a aby maly po mne neskakal a neliepal sa mi na brucho (chlap sa viacej boji)...vcera som robila uz vsetko...
Maly jedine nechapal preco ho viac ked treba prenesie ocko a nie ja ale to len jeden den a na dalsi den uz mu to bolo jedno,hlavne ze sa mohol prist ku mne postiskat 🥰
Nooo, tak toto bude naozaj dlhe cakanie. Strasne da to vlecie. Vy ste este netestovali? Kedy mate mat krv?
@jana_435 ja idem na krv a sono 4.7 a aeste som netestovala aj ked priznam sa ze ma to dost laka ale stale si hovorim ze od pondelku je este kratko
Idem v pondelok na krv. Už vydržím dovtedy bez testovania🙂
@zanajana to budes kolky den po KET?
@janulka1351 11 DPO.
@zanajana drzim ti palce 🍀🙏 a preco ides skor a nie az na 14den?
@janulka1351 V Gyncare dávajú termíny vždy skôr než inde. Po ET 11 DPO, po KET 9DPO. Pôvodne som mala ísť už dnes, ale nemohla som, tak až v pondelok.
@zanajana jaj tak no ja som v Heliose a tam ked sa da tak davaju na 14den,dolezite je aby to vyslo a vsetko dopadlo tak ako si prajeme
@zanajana ahoj ako si dnes dopadla?
@janulka1351 Je to tam 😊. Uvidíme ako ďalej, dúfam, že bude bojovať a udrží sa.
@zanajana super gratulujem 😊😊😊😊🍀🍀🍀🍀👏👏👏👏 vela stastia ti prajem a nech pekne vydrzi celych 9 mesiacov 💗💗💗 aj vies aku si mala hodnotu hcg?
Ďakujem, dievčatá 😊 Dúfam, že vy všetky budete mať rovnako dobré správy ❤. HcG 140 na 11 DPO. Nie nejako extra veľa, ale pri dcére som mala na 11 DPO len 86 a dopadlo to dobre 🙂. Ja mám evidentne pomalé začiatky 🙂
@jarrys este treba verit, ze tam malinke je a zabojuje. Niektore baby mali slabulinkeho ducha az neskor. Velmi drzim palce, aby bola krv pozitivna 🍀 Ale rozumiem aj tej priprave na najhorsie, ja to tiez mam tak radsej, ze radsej byt pripravena na najhorsie ako byt potom o to viac sklamana. Ale este treba verit a zabojovat ❤️
@jarrys a mate spravene aj vsetky tie vysetrenia? Hemsto, genetiku a reproimunologiu? My sme mali minuly mesiac biochemicke a tento sme skusili ket, no ak sa nepodari, tak sme rozhodnuti ist si dat porobit vysetrenia a potom az ist dalej vkladat. Lebo ak sa prvykrat uchytilo, tak minimalne viete, ze sa vie uchytit. Co je tiez dobra sprava.
@jarrys To ma veľmi mrzí 😔. Ja som asi už aj tušila, že to nebudú dobré správy, keďže si sa odmlčala posledné dni. Nechcem Ti dávať falošnú nádej, keď sama tušíš, že to asi nebude dobré. Ja len toľko, že počkaj definitívne na krv, určite na ňu choď. Tiež som mala pri dcére HcG len 86 v 11ty deň a keď som si následne robila na druhý deň ráno test, lebo už opadlo napätie a chcela som aspoň raz v živote vidieť dve čiarky na vlastnom teste, bol tam sotva viditeľný duch. Taká viditeľnejšia čiarka až tuším 13ty deň... Je to ťažké čítať tu toľko príbehov žien, ktorým nevychádza jeden vklad za druhým... Ak by to nevyšlo, tie čierne myšlienky sú pochopiteľné. Ale keď to prebolí, možno sa o pár týždňov, mesiacov jedného rána zobudíš s tým, že áno, chcem to ešte skúsiť. A dúfam, že sa vo vašom prípade príde na to, kde je problém a nakoniec sa to podarí ❤❤❤.

@linda279 😒 Verím, že to teraz veľmi bolí. A tiež verím, že máš pri sebe partnera, ktorý keď tými niekoľkými IVF prešiel s Tebou, podrží Ťa aj teraz. Poplačte spolu ak treba, predýchajte to a časom uvidíš čo ďalej. Ak sa rozhodnete íšť do toho opäť, dúfam, že sa vám to podarí. Veľmi držím prsty do budúcna! ❤