Parťačka po vklade
Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️
hCG 391 na 10DPT ❤️
@marinecka95 jéééééééééééj to je megaa číísielkooo 😍 cítim v kostiach že je to ono 😍
@miskam333 ja sa tak strašne teším, ale mám aj obrovský strach 🙏🙏
Ahojte, náhodou som natrafila na diskusiu. Tak vás len trošku povzbudim. Ja som po KET krvácala a spinila do 19tt. Stále som si polezala v nemocnici, dostala infúziu a prešlo. Vysetrovalo má milión doktorov od CAR až po nemocnice a nikto neprišiel nato prečo. V 19tt som skončila v nemocnici s obrovskými bolesťami brucha, 4dni na infúziách. Nikto nevedel z coho, prečo. Malý mal teraz v júni rok 😍😉 Treba veriť, že bude všetko ok! Držím palce ☺️
@miskam333 no tak aj ja sa vela pytam. Len problem skor bol ze aj ked som sa opytala nedali mi odpoved.
Minuly stvrtok negativny vysledok HCG, co bol moj treti vklad. Buducu stredu idem na hysteroskopiu. a s naslesujucou MS ideme dalsi vklad, v poradi 4ty. A dufam ze ten uz vyjde a bude posledny. Lebo uz nejako to zacinam vzdavat.
@marinecka95 tak to je úžasné ❤️ teším sa s tebou 😘 mňa nejako menej bolia prsia, tak samozrejme stresujem 🤦 išla som na nákupy, tak dopadli asi tak, že som sa hneď po ceste pohádala so synom, odniesla som ho do nákupného centra, ja som išla do kaufu na potraviny, práve obedujeme a ideme domov 😂 muž bude prekvapený aká som šetrná 😁 nemám vôbec náladu.
@katka06 ďakujem 🙂
Neboj, všetko je Ok, za tie bolesti aj nervozitu a náladovosť môžu hormóny 🙂 nie ty 😋
@marinecka95 rozmýšľam, že k IVF by malo byť automaticky nejaké sedenie u psychológa 😂😂 ja som rozklepana od včera, keďže mi ustála bolesť prsníkov, ale aspoň hlava má strašne bolí 😂😂😂 a zle mi je ako vždy, teda kým sa nenajem. Čítam, že bolesť pŕs ústava v 2 trimestri, tak sa ukludnujem, že už som prebiehajúci 10, tak že to už je v poriadku, ale moc to nepomáha 🤦
Testik nádherný 😍😍
@katka06 veru, psychológ a ešte niekto na telefóne 24 hodín denne 😂
Ja sa ukľudňujem tým, že hcg rastie, testy sú deň čo deň silnejšie a silnejú oveľa rýchlejšie ako pri KET predtým 🙏
@katka06 joj neboj 🙂 u teba je všetko v poriadku ❤️
@marinecka95 😘 verím, že sa do utorka nezbláznim 😁😂 zajtra čakáme kamarátov na obed, tak hádam mi zmenia náladu 🙏❤️dnes mám trocha roboty, tak aj to mi pomôže myslieť trocha inam 🙏 ale hlava má boli že dovi. Za ostatný život ma bolela asi 2x a teraz zaspávam a budím sa s bolesťou
@katka06 budeš mať rozptýlenie 🙂 prídeš na iné myšlienky.
Bolesť hlavy je nepríjemná.
Baby ja som inak prišla na to, že narodiť sa ešte raz tak určite chlapom 😂
@marinecka95 jeeej to ma teši test je náádherný 😍
@katka06 no ako dievčata ja vam možem dat kontakt na moju psychologičku ako teraz nemam potrebu ale pred rokom velmi pomohla a venuje sa práve takýmto párom :P ak by ste chceli je super ja som s nou volavala cez skype 🙂 no bolo by ich treba to je fakt a aj v zahraničí je v centre bežná vec že majú svojho psychologa :P
určite to je u oboch v proiadku :P mat obavy je normalne ja ich mám každý den stále tiež koli tým bolestiam :/ ale verím že je fakt už náš čas 😝
@miskam333 ďakujem, zatiaľ som to myslela v rámci srandy 🙂 ešte to zvládam spracovávať sama 🙂
@katka06 skús si nasadiť magnezium, mohlo by pomôcť, veľa vody s citrónom 🙂
@marinecka95 @miskam333 no aby mi malo nebolo, po malej potrebe, hnedý hlien na toaletaku 🤦😢 tak len sa modlím, aby to nebolo nič vážne, tak ako naposledy 🙏🍀🍀🍀
@katka06 och nemôžeme mať už s týmito špineniami už pokoj? 🙉
Neboj, všetko dobre dopadne - bábätko už máš dobre zavŕtané a je to tam všetko prekrvené, vytvárajú sa prepojenia, neboj 🙂
@marinecka95 no verím že áno ❤️ rozmýšľam, čo si nedať večer 2x200 uteogestan. Keď budem špiniť, zavolám asi na kliniku.
@katka06 progesterónom nič nepokazíš ale radšej konzultuj s centrom. Sama si nenasadzuj radšej.
Ja ráno krv po wc keď som sa utrela, tak sa tiež kontrolujem so strachom 🙉 odvtedy len špinenie 🙏
@marinecka95 jasné, zavolám do centra ak bude špinenie, sama by som sa neodvážila 😁 ale verím, že to bude OK 🍀
@katka06 bude, určite ❤️
@katka06 ja tiež silno verím, že bude OK 🙏 do piatku ma nervy zožerú 🫣
@marinecka95 😘 strašne je to čakanie, bolesti, špinenie, obavy, neistota... No musíme nabrať silu, a veriť že naše vytúžené bábätka sú pripravené vstúpiť do našich životov ❤️🙏🍀🍀🍀 my po toľkých potratoch veríme, že už to dobojujeme do radostného konca 🍀 muž si inú možnosť ani nepripúšťa 😁 on má strašne pohoda povahu.
@katka06 sme na tom rovnako ❤️ Mňa až znervózňuje aký je manžel pozitívny, on si absolútne nepripúšťa čo sa môže stať 🙏kiež by som mala jeho zmýšľanie
@katka06 mojaa určite bude dobree ..zavolaj do car alebo gyndošovi .
@marinecka95 och dievčata tak mame všetko podobneee :/ ja sice teraz nešpinim ale tak ma zabolelo v bruchu ako keby ma don niekto dokopal ..naštastie to netrvalo dlho ale až ma zalialo teplo ....tiež je do piatku daleko ...keby mam nejake sono doma :D :D

@marinecka95 ako?? Myslím na teba od prebudenia 😁🙏🍀🍀🍀