icon

Parťačka po vklade

miskam333
28. máj 2022

Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️

marinecka95
7. júl 2022

@jarrys Helios 🙂

jarrys
7. júl 2022

@marinecka95 uz som si precitala v inej skupine. Si pisala ze Helios BB, na ten ja nemam dobre spomienky.

marinecka95
7. júl 2022

@jarrys smiem sa opýtať prečo?

miskam333
autor
7. júl 2022

@marinecka95 ach toto nepodarene špinenie ..po tak naročnej ceste už by sme si zasluži bezproblemove tehu 😒 daj vediet ako zajtra 🙂
@katka06 jasne chapem no ceny su masaker vždy :D my cestujeme tak že si v jednej skupine na fb najdeme letenku lacnu a cez aplikaciu airbnb nejaky byt alebo domček :P My radi papame ale vačšinou si chceme varit čiže musi byt kuchyna :D naposledy sme boli takto v Ríme tam som leneku kupila za nejakych 35 eur a boli sme v krasnom byte (kuchyna s ostrovčekom,2 izby,2kupelne,blizko do centra ) mali sme byt štyria a vyslo nas to 180 eur na tyžden na hlavu . Tento rok sme tak planovali ist do grécka :P Je to lacne cestovanie a však chapem niekto ma rad fakt dovolenku že dovolenku 🙂 all inclusive a oddychovat 🙂 asi keby mam narocnu pracu tiež volim tuto variantu .Tak snád nájdete :P

miskam333
autor
7. júl 2022

@jarrys ahoojky :P ja chodim tiež do helios BB už som u nich dva roky a podstupila som 3IVF .Dávno by som bola odišla ale drží ma u nich ten paradny pristup že sa naozaj zaujimaju v tom podla mna nemaju konkurenciu ...Aj teraz ked som tehu a mohli ma poslat kade lahsie stale ma chcu vidiet a vediet či je všetko ok 🙂 Mrzí ma ak si bola nespokojná :/ Koho si mala doktora ?

marinecka95
7. júl 2022

@miskam333 veru nepodarené špinenie, počas dňa úplne minimálne a ráno je toho viac - nie však krv a z toho sa teším ❤️ Potešilo ma včerajšie hcg a verím, že zajtra bude číslo také aké má byť 🙏🥰
Ozvem sa áno.
Ty sa ako máš ?

miskam333
autor
7. júl 2022

@marinecka95 no hcg bolo nadherne :P kiež by to bolo len to uhniezdovacie špinenie a že by si mala už potom pokoj ❤ ...Ja neznasam cakat :D sono až buduci piatok ..ale zatial dobre musim poklopat..no nekrvacam 🙂 nevolnosti by sa dali zvladnut keby ku nim nemam aj nechuť ...ked sa zajedia nevolnosti prejdu ale ja niekedy realne nemam chut na nič a všetko mi pride nechutne ...alebo si moje telo vyberie jednu vec a kym ju nema nic ine nezje :D včera som takto predýchavala na okne 20 minut kým muž doniesol melon :D a to som si pokupila veci čo mam rada ale vobec nič aj tie mi pridu nechutne . ...Viac ma ale straši to že tie bolesti su niekedy veelmi silne ale tak verim že je to ok .

marinecka95
7. júl 2022

@miskam333 uvidíme, Dr povedala že predpokladá nejaký hematóm alebo niečo podobné, ale že bude jasnejšie keď ma skontroluje a lieky a injekcie na krvácanie nasadí až po sone.
Čakanie neznášam ani ja :D už by som najradšej ležala na sone 😂
Posielam dnešné testy ❤️ Som 9DPT
Tie nevoľnosti no 🤷‍♀️ Pretrpíš a bude lepšie veď pre tie naše bábätká urobíme a vytrpíme čokoľvek nie? ❤️

jarrys
7. júl 2022

@marinecka95 no toho je vela uplne pokaslali co mohli. co je partacka po ET/KET si tqm aj pisala tak tam som to pisala ze preco. Rosova ma zbytocne posielala na operaciu vyber praveho vaj3cnika lebo tam videla vodu a nakoniec to bola hlavna tepna. Nikdy nevedeli na nic odppvedat, stale len uvidime, mozno, nevieme. Oznamenie koordinatorky ze som potratila uplne necitlive a toto je len par veci.

marinecka95
7. júl 2022

@jarrys áno spomínam si, no ja mám len pozitívne skúsenosti s centrom. A máš nejako potvrdené, že oni to pokašľali? Alebo je to len tvoj pocit ?

jarrys
7. júl 2022

@miskam333 Rosovu ta robila aj vsetky sona do odberu oocytov a aj ten robila ona. Krajkovic len raz sono ale ma dorazil tym co mi povedal. Vklad robila Svacova a tu som mala s Krajkovicom potom aj na sonach kontrolnych. Pokaslali tam velm8 vela veci co sa tyka postupu a zaverov a aj pristup koordinatorky ked som prisla o babo ma dost nemilo prekvapil. urobili velmi vela chyb. Presla som Gynfiv ZA a tam len otvaram usta aky su tam vsetxi super, pristup, profesionalita, ochota a vedia co robia. A maju aj vacsi vyber doplnkovych metod co sa tyka IVF.Helios BB terwz v januari bolo 3oplodnene vajicka a len 1blastocysta a v maji v Gynfiv 4oplodnene vajicka a 4blastocysty. Plus v Ziline doktor len krutil hlavou ake obrovske davky mali dali na protokol ze s mojim nizskym AMH mohlo dojst k tomu ze by mi po stimulacke vybuchali vsetky vajicka.

marinecka95
7. júl 2022

@jarrys no vidíš 🤷‍♀️ My sme zase boli nespokojní v ZA. Boli sme na spermiogram a na konzultacii a .. hneď sme si povedali - preč odtiaľto.
A vždy je to tak - keď niečo nevyjde bude krútiť hlavou jeden doktor nad druhým a nikde nie je záruka, že by si mala vtedy viac vajíčok keby ti nedali také dávky .. veď predsa dávky sa určujú po odberoch krvi, podľa hladiny hormónov .. no už nech každý robí ako chce, každému vyhovuje niečo iné 🤷‍♀️ 100 ľudí 100 chutí

jarrys
7. júl 2022

@marinecka95 v podstate mam. Stimulacku ktoru mi dali pri mojom AMH doktor v novom centre len krutil hlavou ci chceli vybuchat zo mna vsetko ze uplne zle zvolena davka a aj benfola. Vysledok blastocyst tiez svedci o tom. No a Rosova na sone ze mam vajecnik naplneny tekutinou a musim na operaciu a sla som na druhy den k mojmu gynekologovi a on vravi ze to nie je naplneny vajecnik ale hlavna tepna a smial sa ze tu nech mi tam necha. doniesla som jej aj potvrdenie zo sona od mojho a ona sa ma o 2tyzdne na to pred vkladom opytala ci teda nechcem ist na vyber toho vajecnika. ako zdraveho vajecnika v ktorom tekutina nebola? takze aj povtrdene. tiez nevedela a stale menila nazor aj co sa tyka dalsieho mojho problemu.

jarrys
7. júl 2022

@marinecka95 v ZA som u GAla. Ano je svojsky a ma humor ktory nie kazdemu sedi ale je super odbornik. Na vsetko hned odpoved. Mam vzdy vsetko zodpovedane. v ZA som sa stretla s jednou babou co bola tiez v heliose BB mesiac predomnou a cele zle. Ta si odniesla psychicku traumu z tade. mozno sa zmenili od vtedy a zlepsili pristup. ale mam viacere co boli v rovnakom obdobi a cele zle.

marinecka95
7. júl 2022

@jarrys ja si už ani meno nepamätám ale … ten ich prístup sa mi vôbec nepáčil, tisíc telefonátov z našej strany, aby sa im človek ešte doprosoval, termín sa dohodnúť nedal, vysvetlenie spermiogramu celé zle - žiadne ťažkosti, len nás lámali na darovanie spermii dookola. Takže ja na ZA nespomínam vôbec dobre.
To bolo nejako koniec roka 2020-začiatok 2021

miskam333
autor
7. júl 2022

@jarrys Mrzí ma že máš tuto skúsenost a až takuto čitam prvy krat . Posielam do BB aj známe z mojho okolia a všetky mali štastie že sa im podarilo v 1.IVF a nejdu si centrum vynachvalit .Ist do 3IVF ku nim mna presvedčil naopak pristup doktorky po mojom potrate . Odbornička ktorá sa s tým stretáva asi aj na dennej báze a aj tak ked som jej to oznamila som počula ako sa jej chveje hlas a je jej do plaču .Bola mi väčšou podporou ako kamaratky .Dokonca mi povedala že ked sa budem chciet len vyrozpravat nech jej hocikedy zavolám.Na kontrole po potrate mala zaslzené oči. Dlho hovorim že je môj anjel ..Je to pani doktorka šváčová....Ano aj u nas bol problem docielit embryjka ..V prvom ivf sme mali 3 a ani tuk,v druhom len 1 a podarilo sa aj ked som potratila a v tretom tiež jedno a to je v brušku . Nemožu za vysledný počet však oni ale to v akom stave su daný mesiac vajíčka a spermie .V prvom aj druhom ivf som mala taku istu stimulaciu v takých istých dávkach a pri tom uplne odlišnu reakciu ...telo može každy mesiac zareagovat uplne inak . Viem že robia maximum a narozdiel od iných centier ma oni sami psosielali na vyšetrenie reproimuno,gentika,hematologia . Niekedy som im volala aj 3 krat za tyžden lebo ja mam vela otazok a zaujima ma to a vždy si na mna našli čas a krásne všetko odpovedali . Neviem no prečo to ma niekto inak :/ Vravim ako ja tak aj všetci čo poznam osobne boli spokojní no ja vždy odporučam na pani doktorku šváčovú 🙂 Aj ked Rossova mi robila posledna dva vklady ktore sa podarili a tiež je velmi milá :P

miskam333
autor
7. júl 2022

@jarrys Každopadne ak to bolo takto tak uplne chapem že si spokoná nebola :/ neviem či som vždy za dva roky trafila dobre dni ale ja ani jeden krat nemožem povedat že by mi niečo nesadlo .Ktovie prečo pri tebe to bolo inak :(

miskam333
autor
7. júl 2022

@marinecka95 krásne testíky júúj tešíím sa ❤

marinecka95
7. júl 2022

@miskam333 aj ja sa veľmi teším 🥰 tmavnú podstatne rýchlejšie ako pri vklade minule … ale naozaj sa teším veľmi opatrne, keďže to špinenie. Ale ak hCG rastie, budem najšťastnejšia na svete. Keď tú radosť z // som si predstavovala úplne inak, zatiaľ prevláda len strach a neistota 😏 ale už teraz je bábätko milované a urobím čokoľvek aby zostalo s nami ❤️

jarrys
7. júl 2022

@miskam333 sama neviem. Ked mi volala koordinatorka tak mi len oznamila ze hcg kleslo, prisla ste o babtko, vysadte lieky aby ste dostali menzes, vyplacte sa a dovidenia. Nic viac. Cakala som ze navrhnu konzultaciu kde prejdu so mnou co sa stalo resp. aky dalsi postup by navrhovali. Ale vobec nic. a to asi bola taka posledna kvapka. Tiez ked volali s vysledkami tak nic k9nkretne bikdy nepovedali iba navyste alebo pokracujte. v ziline hned po nevydarenom ET konzultacia, po nevydarenom KET zase hned konzultacia a co dalej. Dnes ked som bola tu v BB na predoperacnom sa ma pytala na co idem a ku komu. Aked som povedala ze doktor Galo tak hned ze dobre ze on je naozaj velky odbornik. vlastne do Ziliny ku Galovi ma poslal moj gynekolog ze z tade ma najlepsie vysledky. vzdy je to samozrejme o pocit3 a 100ludi 100chuti. Ja som so Zilinou spokojnejsia. Mozno mali len v Heliose zle obdobie na ktore som natrafila. Ale po tej skusenosti som uz nechcela tam ist znova. ako doktorky boli mile obe vzdy len vravim Rosova urobila par kixov z medicinskeho hladiska.

miskam333
autor
7. júl 2022

@marinecka95 ano su krásne a aj to hcg bolo fakt paradne tak ja verim že sa riadne zahryzlo už ked je take 😍

miskam333
autor
7. júl 2022

@jarrys ktovie možno je to centrum kde treba sa asi vela pytat neviem ..može byt lebo ja to roboim automaticky že ich bombardujem otazkami možno aj preto som to tak mala . Ale tak určite lepšie ked je to automaticke ale možno pre to to mam inaka lebo čo . Ano tak z toho medicinskeho hladiska keby som mala rovnaku skusenost asi by som rozmyslala 🙂 ... Tak držím palce nech ti to tam dobre dopadne :P ako si na tom ?

marinecka95
7. júl 2022

@miskam333 ďakujem za podporu, verím aj ja ❤️

jarrys
7. júl 2022

@miskam333 v maji som bola na stimulacke, 4blastocysty tak aj mratacikov mam. Ale ET v maji a nasledne v juni KET nevysiel. Akurat minuly stvrok som si zase sklamane vypocula ze HCG negativne. Uz treti neuspech. Teraz buducu stredu idem na hysteroskopiu ktoru mi odporucili a nasledne s dalsou MS na KET s tym ze mi daju naviac intralipidove infuzie a este neviem ake ine lieky.

katka06
7. júl 2022

@marinecka95 tak len oddychuj, budeš mať kludnejsi víkend, keď sa Ti zajtra zdvojnásobí HCG 🙏🍀

marinecka95
7. júl 2022

@katka06 snažím sa 🙏 ďakujem

miskam333
autor
7. júl 2022

@jarrys maš urobene aj vyšetrenia na reproimuno a genetike a hematologii ? ..ked chcu podat intralipidy ...mrzí ma že ti to nevyšlo a verím že nabuduce sa podarí

jarrys
7. júl 2022

@miskam333 nemam. Nechcu stracat cas lebo mam velmi nizske AMH a ide mi o cas. A na repr. imunologiu by som musela byt min. 8 tyzdnov po IVF a na vysledky sa caka dlho. Co som citala skusenosti bab tak ak nepotretili vo vyssom stadiu tak ze ich z hematologie vyhodili.

miskam333
autor
8. júl 2022

@jarrys no ja som išla dokonca tušim v stimulacii na reproimuno alebo čerstvo po lebo ešte som ich koli tomu kontaktovala a bolo to okey ...tam može byt toho pomerne dost zisteneho . Ano s hemato mam tiež skkusenost že ma najskor pres potratom nevysetrili a až ked som potratila ale to už nepovedali ani pol slova a potratila som 7+3. No uvidíš .

katka06
8. júl 2022

@miskam333 včera som nehľadala strašne ma bolel zub, chvála Bohu, dnes už OK 🙏. Des idem na nákupy, zajtra mám trocha roboty, tak v nedeľu pokračujem 😁 nejak ste to tu zahltili správami, tak idem čítať čo riešite 😁