icon

Parťačka po vklade

miskam333
28. máj 2022

Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️

marinecka95
12. júl 2022

@katka06 ja už neviem, nerozumiem čo sa mi to deje, na sone nič nevidia, žiadny zdroj krvácania a ja stále špinenie alebo toto krvácanie po wc (len na utretie potom je to hnedé špinenie) nechápem 🫣

janulka1351
12. júl 2022

@jarrys pri bemfole som mala len obcas vykyv nalady,takze pre mna nic hrozne zvladala som to celkom fajn.
@marinecka95 som zvedava ako ja budem ten meriofert zvladat ked zacinam hned na 225iu

Inak neviem baby ako vy ale ja si to sama sebe nedokazem pichut. Pre mna je to taky strasny pud sebazachovy ze az. Mne to musel moj chlap pichat,aj to kym to bol tie prve razy schopny pichnut tak si musel dat 3 velke piva po sebe kym sa osmelil 🤣 potom mu to uz islo v pohode a zvladal pichnut aj bez piva

marinecka95
12. júl 2022

@janulka1351 o jooooj ja sa pichám sama celý čas, mne to problém nerobí 🙂
Môj práveže odchádza z miestnosti keď to idem vykonať 😂

jarrys
12. júl 2022

@janulka1351 ja uz som v tom odbornik 🤣 prvu stimulacku som sa bala a pri xruhej ked y9m si musela este aj hormony spravne nariedit lebo boli v prasku v ampulkqch tak uz som to ani nevnimala. a plus prolutex injekcie lebo utrogestan mi nerobi dobre 🙈 teraz liecim modriny a stvrdnute pod kozou co mam na bruchu z tolkeho pichania 😁
ja som mala bemfolu najvyssiu davku ale.

katka06
12. júl 2022

@marinecka95 veď toto je najhoršie, spravili by sme aj nemožné aby bolo všetko OK, len nevieme čo 🍀

marinecka95
12. júl 2022

@katka06 veď to 🙉 mne už volala Dr z centra, že liečbu mám nasadenú a nastavenú dobre, že krvácanie takej intenzity ako mávam ja (len na utretie) je “bežné” a netreba sa neznepokojovať. Hcg mi vraj rastie krásne tak mám sa upokojiť a v piatok prísť na kontrolu. Verím, že bude všetko OK ❤️

katka06
12. júl 2022

@marinecka95 no áno HCG máš nádherné 🙏🍀 tak ak je to podľa nich normálne, nemala by si to vôbec riešiť 😊 len keby nám dali návod na to, ako sa to dá 😂 mali by sme sa asi úplne odosobniť, lebo ani ten stres bambulkam neprospieva. Aká som múdra, nie 😂😂

marinecka95
12. júl 2022

@katka06 veď hej tak to je ako píšeš ale keď si predstavim tie krásne testy, hcg nádherne stúpa a naraz bach krv na wc - nech mi nikto nehovorí, že sa netreba znepokojovať 😂 to sa nedá

katka06
12. júl 2022

@marinecka95 nie, nedá...

marinecka95
12. júl 2022

@katka06 no takže tak 🙉 verím, že v piatok bude všetko okey ❤️

marinecka95
12. júl 2022

@katka06
Pani Katarínka, čakáme na krásne správy 🥰

katka06
12. júl 2022

@marinecka95 mám tie najkrajšie 😘🙏 všetko na 1*🍀 malinké si akurát cmulalo prštek ❤️ žiaden hematóm, že už má na klinike nepotrebujú vidieť 🙏 popriala mi krásne tehotenstvo, zrušili kludovy režim..ja som hotová 😂❤️❤️❤️

marinecka95
12. júl 2022

@katka06 Ježin to je super správa ❤️ Teším sa s tebou. Fotečku nemáš?

katka06
12. júl 2022

@marinecka95 nemám, mám sa hlásiť u svojho gynekológa, tak to bude prvá vec čo si budem pýtať 😂

marinecka95
12. júl 2022

@katka06 oj škoda, aj tehu knižku ti dá asi on však?

katka06
12. júl 2022

@marinecka95 áno, už budem chodiť iba k nemu. Docentke môžem zavolať kedykoľvek, aj na testy môžem chodiť tam, ale nevidí dôvod 🙏🍀

marinecka95
12. júl 2022

@katka06 perfektné ❤️ Veľmi sa teším. Na to špinenie si sa nepýtala ?
Ja verím, že ťa čoskoro nasledujem 🙂
Ja oddnes beriem aj Kanavit 🙉

katka06
12. júl 2022

@marinecka95 jasné že pýtala 😁 diagnózu si mi napísala cca 2 dní dozadu 😁 keďže nikde nie je hematóm, predpokladá, že je to väčším prekrvenie, a tvorbou prepojení. Mne nasadila 2x1 ascorutin a už neberiem nič 🙏

marinecka95
12. júl 2022

@katka06 mne už chýba k pedagogickej už len tá lekárska atestácia 😂😂😂
Som veľmi rada, že ste v poriadku ❤️ Ku svojmu GYN ideš kedy?

katka06
12. júl 2022

@marinecka95 rozmýšľam nad tým..chcela som zajtra zavolať a dohodnúť sa, ale asi pôjdem buď zajtra, alebo v piatok. Viem že ma zoberie aj bez objednania
Myslím, že si vieš predstaviť, aká som hotová ja 😁❤️ to bol tak dokonalí pohľad 😍

marinecka95
13. júl 2022

@katka06 no to si teda viem predstaviť 🙂 teším sa s tebou veľmi.

marinecka95
13. júl 2022

@jzuzka ahoj, testovala si?

jzuzka
13. júl 2022

@marinecka95 ahoj Marina...ano rano som sa testovala a vysiel mi velmi slaby duch na teste...zaslem ti foto pozri , vidim to nadejne ...co povies

marinecka95
13. júl 2022

@jzuzka
Čosi sa tam črtá 🙂 je to prepino?
Ak áno, vyskúšaj aj inú značku.

katka06
13. júl 2022

@jzuzka aj ja tam niečo vidím 😍

katka06
13. júl 2022

@miskam333 ahoj 😊 ako sa máš? Nejak Ťa tu pochybilo 😁

miskam333
autor
13. júl 2022

@katka06 ahooj vieščo stahujeme tak nemam kedy nič :D ale čitam čitam :D .. gratulujem velmisa s tebou tešim z krásnych správ ❤
@marinecka95 och no nemožeme to mat normalne čo ? :D maš to velmi podobne ako ja špinenie a krv tak verim že aj u teba to dopadne dobre❤

jzuzka
13. júl 2022

@marinecka95 ano je, ok vyskusam

jzuzka
13. júl 2022

@katka06 jeee tak to sa tesim

jzuzka
13. júl 2022

Dievcata tak teraz pocas dna som urobila znova test a vidiet myslim tu ciarku viac...tak sa tesim, myslite ze nam volat do gyn fiv co a ako dalej i ked zajtra tam idem ale na infuziu?