Parťačka po vklade
Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️
@katka06 no ja som mala cely zivot bolestivu menstruaciu. Problem ale je ze tu mam dostat az 28.7. a ja uz mam dva dni take bolesti ako ked ju dostanem. teda ked mi zacne. a to asi nie je normalny jav lebo po hysteroskopii by som nemala mat take bolesti.
cakanie je najhorsie. a mylsim si ze nevadi ved si sa im snazila dovolat ale ked neberu taknco mas robit..
@katka06 ahooooj ... vieščo stale čakam kym niečo začne ...ale nič ..v piatok do centra a uvidime ...dufame v to samočistenie ale najhorešie je že v takomto vyššom štadiu tehu je to 50/50 že aj ked sa mi to spusti že sa vyčistim uplne . Tak uvidime no . Najhorešie je pre mna čakanie ..najradšej by som už niečo riešila,konzultovala,zistovala
@katka06 nič ma nebolí, nič mi nie je len hcg sa stále drží, v piatok mi berú krv - som zvedavá na to číslo a čo nás vlastne čaká ďalej. Verím, že sa čisteniu vyhnem 🥵
Som rada, že aspoň ty si OK ❤️
Ahojte dievcata, ako sa dnes citite kazda...ak mate chut napiste rada si precotam vase komentare, ja som nedockava zajtra mam hcg krv a sono kontrolu uvidim co povie lekar....strasne sa vnutorne aj trochu tesim a verim....
@miskam333 @marimecka95 asi to bude aj tým HCG, keď neklesá 🙄 Puškvorec obecný a palina obyčajná vyvolávajú menštruáciu..sú prísne zakázané v tehotenstve, tak by som vyskúšala čaje, ak Ti nepomohla alchemilka. Ja sa topim v tomto teple. Minulý týždeň som si kúpila šaty na promócie, do ktorých dnes kôli prsiam nevojdem 😂😁 idem sa zblázniť, čo si zajtra oblečiem 😂😂 asi nejaké vrece 🙄
@katka06 vraj tie tabletky co mu doktor predpisal - norethisteron je na to a tiez estrogen. ale zajtra volam do centra lebo moj doktor ma tento tyzden dovcu a volala mi doktorka ktora ale mi dala uplny iny postup ako mi spominal moj doktor. tak si to radsej idem overit do centra.
a ani super spravy len dzfam ze sa im to podari zjednotit. uz sa idem prioravovat na vklad s MS co mi pride. tak dufam ze teraz to sk9nci pozitivne.
@katka06 ano tak to si mala perny den... drzim palce az zvladas zajtra promocie az si fit , gratulujem inak...a chcem sa ta spytat v kolkom tyzdni mozem byt ja ked 18.6. Som maka menzes a 7.7. Vklad, neviem ako sa to pocita....dnes bol 14.den od vkladu...a hcg mi vyslo teda 832,93 a teraz neviem ci je vysoke na zaciatku tehotenstva tak ze by nasvedcovalo ze cakam napr. Dvojicky, alebo ci je to ok pre jedno babatko. Vies mi poradit , vysvetlit? Dakujem vopred
@jzuzka ked mi pri 1.IVF z KET vyslo tehotenstvo z ktoreho mam doma synceka tak mi na 14DPT vysla hodnota HCG 2130 a vlozene bolo jedno 5 dnove embryo
@janulka1351 dakujem ja praveze po 2 . Ket a po 14 dnoch som mala 832,93 tak to nam nizke ze ?
@katka06
@miskam333
Baby tak ja som bola dnes ráno na kontorle - na sone bolo ešte vidno niečo vo veľkosti 4mm čo zostalo v maternici - vraj to môže byť polyp po embryu alebo ešte pozostatok tkaniva z tehotenstva 🥵 vraj muselo byť riadne zavŕtané v hĺbke sliznice keď tam ešte niečo zostalo - dnes sliznica len 3mm a napriek tomu ten 4mm útvar tam 🥵
Dostala som výmenný lístok na opätovné vyšetrenie na hemato + reproimuno. Verím, že prídeme na to čo spôsobilo štyri doterajšie potraty 🙏 a aspoň jeden krát mi bude dopriate dostať titul MAMA ❤️
@marinecka95 ach do prčic no nemože ist niečo normalne ..ja som dnes mala tiež sono a nič sa nepohlo . Opätovne ? čiže si už mala tieto vyšetrenia porobene ?
@miskam333 hemato sme mali, nie ale všetky parametre - chýbajú lepivé doštičky a také špeci veci, pre ktoré ma tam poslali znova. V rodine máme totiž poruchy zrážanlivosti krvi atď.
Repro-imuno sme nemali. Ideme prvý krát.
A či môže ísť niečo jednoducho? V mojom prípade isto nie 🥵
Ale ja to dám 💪🙏🫶 a verím, že raz ma bude mať kto mať oslovovať mama ❤️❤️❤️
Nič sa nepohlo? Nekrvácaš?
Ja som tomu riadne pomohla bylinkami - litrami čaju, horúcou sprchou 1000 krát do dňa 🫣
Pila som najmä mätu - silný odvar niekoľko šálok denne, potom ženské čaje, ktoré obsahujú alchemilku, puškvorec, atď.
@marinecka95 jaj takto chápem .Lebo som rozmýšľala či nepôjdeme na Repro aj my po roku ale asi to nemá zmysel keď už sme tam boli a dali si robiť všetko 😬
Nie nepohlo doktorka hovorí že stále dúfa ale že je to už vysoká tehotnost😕a aj keď sa rozprávam je veľmi pravdepodobné že sa sama nevyciatim úplne ale chcem tomu dať šancu lebo druhá kyretaz už nie je sranda a my už tých problémov máme dosť tak nepotrebujem ďalší na zoznam ale ak bude nutná pôjdem 😕 tiež skúšam kadečo ale no to ako naschvál keď ma krvácať tak nič a keď nemá tak vtedy áno🤦 Ale zvládneme ....pre mňa je psychicky najnáročnejšie to čakanie a zas tak cesta ku tehu ...som nedockava no najradšej by som už riešila ako čo ďalej ...aj idem zajednat už nejaké konzultácie v centrách nech vyplním čas a vypočujem si viac názorov .Našla som aj vyšetrenie pre muža a to meranie oxidacneho stresu tak ho idem objednať .Celé dni len študujem rôzne články a štúdie 😂 Už si prídem ako odborník na ivf (žartujem)😂

@marinecka95 no to nemôže ísť nič jednoduchšie? 🙄 A nič Tá neboli 🙏 Ja dobre. Mám také krémové špinenie, bolí ma hlava už aj v noci, snažim sa tešiť a byť kľudná. Malujem keď mám chuť, a inak iba ležím.