icon

Parťačka po vklade

miskam333
28. máj 2022

Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️

marinecka95
22. júl 2022

@miskam333 No najlepšie by bolo keby si nemusela podstúpiť zákrok 😰 nepichli ti injekciu? Verím, že je to ťažké, je “jednoduchšie” sa s tým vysporiadať keď je už po krvácaní a keď vieš, že už je všetko preč.
Verím, že sa to rozbehne samé. Aj keď lekár má pravdu, že je to už vysoký týždeň tehotenstva na samočistenie. Si silná, zvládneš to ❤️

Mňa objednali na hematológiu na 7.11 🫣🥵 myslím, že je čas osloviť priateľov a známych z kruhoch lekárov a nemocníc, využiť protekciu a zabojovať o skorší termín 🫢

jarrys
22. júl 2022

@marinecka95 tak to stastie ze o ziadnych dvojickach v nasej rodine neviem, 🤣 takze pravdepodobnost mala.

marinecka95
22. júl 2022

@jarrys ja by som prijala aj trojičky 🫢 bola by to skvelá “náplasť” na tú bolesť po predošlých úspešných- neúspešných tehotenstvách

miskam333
autor
22. júl 2022

@jarrys
@marinecka95 už som sa stretla s tým že v centre povedali že nie jednej mojej známej ale každý rozumný doktor a hlavne embryolog vie že áno ...vraj sú štatistiky pri ivf menšie ako pri prirodzenom len nejaké 1 %tusim ale to si nie som istá..to by som klamala 😬 Ale som aj v jednej skupine na FB je taká celosvetová a viac krát som si tam takýto príbeh čítala 😍 Najlepšie je keď vkladali dve embryjka a uchytili sa obe a ešte sa jedno rozdelilo a boli trojičky 😂😂To je už prekvapko.😂

jzuzka
22. júl 2022

@marinecka95 TAK TO TA CHAPEM, JA BY SOM PRIJALA AJ TIEZ DVOJICKY

miskam333
autor
22. júl 2022

@marinecka95 par prispevkov mi prekočilo ked som kukala an mobile teraz už vidim ..veru tak no uvidime ako bude som nahnevana no že nemože ist aspon toto normalne ale nevadí nejak bude ....určite ked je možnost tak riešit cez známosti ...to ešte kým prídu vysledky atd ..Snad ti daju termin skor ❤ a veru prijala by soma j ja viac babatiek naraz a keby mame viac embryí veru dám vložiť dve ..jedine čo by ma odstrašovalo že riziko je ešte vačšie :/

jzuzka
23. júl 2022

@marinecka95 dakujem, ja som si to aj myslela, bo moj otec je z jedno jednovajecne dvojca a krsny otec jeho brat druhe... takze uvidim kolko mam ja v brusku babätiek...1.8. Na kontrolu v gyn fiv sono...zevraj som len v 6.tyzdni som sa pytala cca....tak uvidim.. v kolkom tyzdni mi inak vie uz lejarka povedat kolko babätiek mam ci jedno ...velmi sa tesim len to teplo je hrozne nemozem sa ist cez den prehst az vecer ale aspon tak. . Mam totizto rada prechadzky...a vy ?

jarrys
23. júl 2022

@marinecka95
@miskam333
no moje telo s tymi mojimi diagnozami bude mat zaberak aj s jednym babom. ak sa vobec podari aspon to. uz ma opusta nadej.

miskam333
autor
24. júl 2022

@jzuzka to by bola riadna pecka keby boli dve 😍 niekedy píšu dievčatá už pri srdiečko väčšinou že vidia búchať dve a niekedy sa jedno schová za druhé a zistia až pozdejsie 😋

miskam333
autor
24. júl 2022

@jarrys chápem ťa 😥ja už tiež prestávam veriť ale stále si nahovaram že čomu verím to si pritiahnem tak normálne si niekedy svoj mozog musím prehovat a opakovať si nahlas že je všetko v poriadku a určite budeme mať dieťatko a budem mama . Niekedy mi prišlo neuveriteľné si predstaviť že raz uvidím pozitívny test a vidíš už sa to podarilo dva krát ....ďalší level je dieťatko donosit ale musíme veriť že sa podarí aj to aj tebe aj mne ❤️aj všetkým ktoré za to tak silno bojujú

jzuzka
24. júl 2022

@miskam333 no to ano, ja verim ze to bude velmi prekvapujuce ked zistim kolko srdiecok v mojom brusku bije...joj ako sa tesim....a ty ako

katka06
24. júl 2022

@miskam333 @jarrys určite sa Vám to podarí. Tak ako píše Miška, treba myslieť pozitívne 🍀 aj ja si stále hovorím, že myšlienka je veľmi silná. Mala som ťažké dva dni, dospávať budem ešte týždeň 😁 zajtra idem na kontrolu, verím, že je všetko OK. Nejak som sa tak nastavila, dúfam, že mi tento stav vydrží 🙏😂

jarrys
24. júl 2022

@katka06
@miskam333 asi som precitlivela viac lebi som pred menzesom a aj z tych hormonov vsetkych. tak som taka daka depresivna. a posledne dva dni iba plakat sa mi chcem. nech sa mi uz spusti MS a kusok sa mi hormony a nalada vyrovna.

katka06
24. júl 2022

@jarrys to poznám 😁 niekedy neviem so sebou ani sama vydržať 😂

jarrys
24. júl 2022

@katka06 asi tak. najradsej by som bola sama ale bez seba. lebo aj sama sebe leziem na nervy. a uz zacinam mat vo vlnach prichadzajuce predmenstruacne bolesti tak z toho som nervozna este viac. uz nech mi zacne MS.

katka06
25. júl 2022

Tak ja som po kontrole v 12tt. CRL 54,3 takže všetko ako má byť 🙏 len ma prekvapilo, že ešte stále som nedostala tehotenskú knižku. Keď bude všetko v poriadku tak v 16tt.. 8.8. si mám zavolať za výsledky, tak verím, že malinké bude OK ❤️🍀

miskam333
autor
25. júl 2022

@katka06 to su krásne spravičky ❤ velmi sa tešim že vám to takto krásne ide

jzuzka
25. júl 2022

Ahojte dievcata, ja mam zlu spravu dnes rano som zacala krvacat tak som volala na gyn fiv.. tam ked som bola na sone nebolo nic vidiet a uz mohlo byt vidiet plodovy vacok hovorila lekarka, sliznica maternice bola vysoka dala mi lieky dicynone ba zastavenie krvacania, zvysila mi estrofem 4 tbl rano a vecer, amelgen 1 rano a vecer tiez ako som mala, pichli mi injekciu progesteron , a vzali krv na hcg zajtra mam volat tak uvidim ze co bude, ale som z toho nestastna normalne , asi som si moc robila nadej...prosim vas myslite ze hcg pojde dole? Akebo islo? Ked krvacam a navyse mam aj bolesti ako pri menstruacii, prosim poradte svoj nazor

jarrys
25. júl 2022

@jzuzka zavisi ako krvacas. zqcala si krvacat ako pri MS? teda intenzivne? alebo len trochu a prestalo?

jzuzka
25. júl 2022

@jarrys viesco ako pri menstruacii...ked som teraz cez obed uzila dicynone tak krvacam troska ako ked vidis kvapku a viac trocha na vlozke tak uvidim vecer mam dalsiu tuto tbl...uvidim ako do rana....co si myslis...ja som mala inak este v stvrtok hcg 832,93 tak neviem

jarrys
25. júl 2022

@jzuzka no tazko povedat co to je. Asi najlepsie pockat na vysledky. u mna to pri prvom KET bolo zlym znamenim. ale pockaj na vysledky HCG a tie ukazu na isto. Mozno len nejaky hematom alebo prilisne prekrvenie a proste ya kusok pustilo.

jzuzka
25. júl 2022

@jarrys ano , dakujem aj tak za utesenie...uvidim zajtra budem vediet viac

marinecka95
25. júl 2022

@katka06 paráda, teším sa s vami ❤️

marinecka95
25. júl 2022

@jarrys och to ma mrzí, že nastali komplikácie 😯 drž sa, mysli pozitívne.
Mne to presne takto začalo a … 🙄
To ale nemusí byť tvoj prípad 🙏 držkaj sa

jarrys
25. júl 2022

@marinecka95 to malo byt asi Zuzke a nie mne. Ja som prisla o babatko v marci po prvom transfere a potom dalsie dva neuspesne.

marinecka95
25. júl 2022

@jarrys áno, pardon

miskam333
autor
25. júl 2022

@jzuzka stále je nadej že to bude dobre ❤ ja som pri oboch krvacala naozaj dost a aj prvy krta bolo vela krat všetko v poriadku len krvacanie sposoboval hematom ...pri tomto druhom som krvacala tiež často a potom som mesiac v podstate stale mala prisny kludovy režim a aj ked to sice nedopadlo dobre nebolo to sposobene krvacaniim tak verím že aj u teba je to len z toho že si moc prekrvana a že sa maličke chce zavrtať hlbšie 🙏 daj vedieť ako krv

marinecka95
25. júl 2022

@jzuzka och to ma mrzí, že nastali komplikácie 😯 drž sa, mysli pozitívne.
Mne to presne takto začalo a … 🙄
To ale nemusí byť tvoj prípad 🙏 držkaj sa
Ešte stále to môže byť v poriadku ❤️ Myslím na teba

katka06
25. júl 2022

@jzuzka myslí pozitívne 😊 ja som síce krvácala malo, ale pozri, všetko je v poriadku 🍀silno držím prsty, nech máš krásne HCG 🙏🍀

jarrys
25. júl 2022

@marinecka95 v pohodicke 🙂 myslela som si. mna este len vklad caka ak mi pride MS vobec