icon

Parťačka po vklade

miskam333
28. máj 2022

Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️

katka06
20. júl 2022

@marinecka95 no to nemôže ísť nič jednoduchšie? 🙄 A nič Tá neboli 🙏 Ja dobre. Mám také krémové špinenie, bolí ma hlava už aj v noci, snažim sa tešiť a byť kľudná. Malujem keď mám chuť, a inak iba ležím.

katka06
20. júl 2022

@jarrys to čakanie je najhoršie 🤦 stále máš tak bolestivú menštruáciu? ja som mala ísť v piatok na kontrolu ku gynekológovi, zabudla som že som odcestovana 😁, neviem sa tam 3 dni dovolať, dúfam, že navarí keď prídem v pondelok. Tak ale verím, že je všetko OK.

jarrys
20. júl 2022

@katka06 no ja som mala cely zivot bolestivu menstruaciu. Problem ale je ze tu mam dostat az 28.7. a ja uz mam dva dni take bolesti ako ked ju dostanem. teda ked mi zacne. a to asi nie je normalny jav lebo po hysteroskopii by som nemala mat take bolesti.
cakanie je najhorsie. a mylsim si ze nevadi ved si sa im snazila dovolat ale ked neberu taknco mas robit..

miskam333
autor
20. júl 2022

@katka06 ahooooj ... vieščo stale čakam kym niečo začne ...ale nič ..v piatok do centra a uvidime ...dufame v to samočistenie ale najhorešie je že v takomto vyššom štadiu tehu je to 50/50 že aj ked sa mi to spusti že sa vyčistim uplne . Tak uvidime no . Najhorešie je pre mna čakanie ..najradšej by som už niečo riešila,konzultovala,zistovala

marinecka95
20. júl 2022

@katka06 nič ma nebolí, nič mi nie je len hcg sa stále drží, v piatok mi berú krv - som zvedavá na to číslo a čo nás vlastne čaká ďalej. Verím, že sa čisteniu vyhnem 🥵
Som rada, že aspoň ty si OK ❤️

jzuzka
20. júl 2022

Ahojte dievcata, ako sa dnes citite kazda...ak mate chut napiste rada si precotam vase komentare, ja som nedockava zajtra mam hcg krv a sono kontrolu uvidim co povie lekar....strasne sa vnutorne aj trochu tesim a verim....

jarrys
20. júl 2022

@katka06 tak mi volali s vysledkami. S9m ostala prekvapena. ze sa len potvrdilo co videli a to ze sluznica nedorasta rovnomerne a potrebuju ju zjednotit. Ale ze histologia neukazala ziadnu abnormalitu. takze super len dufam ze sa im podari zjednotit sliznicu.

katka06
21. júl 2022

@miskam333 @marimecka95 asi to bude aj tým HCG, keď neklesá 🙄 Puškvorec obecný a palina obyčajná vyvolávajú menštruáciu..sú prísne zakázané v tehotenstve, tak by som vyskúšala čaje, ak Ti nepomohla alchemilka. Ja sa topim v tomto teple. Minulý týždeň som si kúpila šaty na promócie, do ktorých dnes kôli prsiam nevojdem 😂😁 idem sa zblázniť, čo si zajtra oblečiem 😂😂 asi nejaké vrece 🙄

katka06
21. júl 2022

@jzuzka ahoj, no ako si dopadla 😊 už sa neviem dočkať novej parťačky 😁

katka06
21. júl 2022

@jarrys no tak to sú super správy 😍🍀 teda budeš musieť podstúpiť laparoskopiu, alebo ako sa to zjednotí?

jzuzka
21. júl 2022

@katka06 prepác ze som sa neozvala ale kazdy odo mna teraz cerpa tuto informaciu ja sa ale tesim lebo som tehotna, hcg som mala 832,93 co sa velmi velmi tesim,,,,

katka06
21. júl 2022

@jzuzka no to je krásna správa 😍😁 blahozelaaaam 😘 prajem krásne bezproblémové tehulkovanie 🙏🍀

jarrys
21. júl 2022

@katka06 vraj tie tabletky co mu doktor predpisal - norethisteron je na to a tiez estrogen. ale zajtra volam do centra lebo moj doktor ma tento tyzden dovcu a volala mi doktorka ktora ale mi dala uplny iny postup ako mi spominal moj doktor. tak si to radsej idem overit do centra.
a ani super spravy len dzfam ze sa im to podari zjednotit. uz sa idem prioravovat na vklad s MS co mi pride. tak dufam ze teraz to sk9nci pozitivne.

jzuzka
21. júl 2022

@katka06 dakujem velmi sa tesim a musim si to vychutnat

jzuzka
21. júl 2022

@katka06 katka a ty si v ktorom tyzdni, mesiaci tehitenstva, kde chodis k lekarovi myslim tym odkial si

katka06
21. júl 2022

@jzuzka dnes som 10tt+5, k dr.chodim do Košíc. Dnes som si riadne zamakala, od rána od 8 doteraz som na nohách, zase som sa nechala presvedčiť na catering pre 75 ľudí 🤦 teraz sa dať do kopy, ráno o 5 na promócie

jzuzka
21. júl 2022

@katka06 ano tak to si mala perny den... drzim palce az zvladas zajtra promocie az si fit , gratulujem inak...a chcem sa ta spytat v kolkom tyzdni mozem byt ja ked 18.6. Som maka menzes a 7.7. Vklad, neviem ako sa to pocita....dnes bol 14.den od vkladu...a hcg mi vyslo teda 832,93 a teraz neviem ci je vysoke na zaciatku tehotenstva tak ze by nasvedcovalo ze cakam napr. Dvojicky, alebo ci je to ok pre jedno babatko. Vies mi poradit , vysvetlit? Dakujem vopred

jarrys
21. júl 2022

@jzuzka vkladali ti kolko embryjii? opytaj sa v CAR a tam ti budu vediet presne povedat v kolkom tyzdni si.

janulka1351
21. júl 2022

@jzuzka ked mi pri 1.IVF z KET vyslo tehotenstvo z ktoreho mam doma synceka tak mi na 14DPT vysla hodnota HCG 2130 a vlozene bolo jedno 5 dnove embryo

jzuzka
22. júl 2022

@janulka1351 dakujem ja praveze po 2 . Ket a po 14 dnoch som mala 832,93 tak to nam nizke ze ?

jzuzka
22. júl 2022

@jarrys ano spytam sa dnes nam infuziu....a vlozili mi 1 embryo...

jarrys
22. júl 2022

@jzuzka tak dvojicky z jedneho embryjka nikdy nemozes cakat. 1vajicko1spermia1embryjko1dieta

jzuzka
22. júl 2022

@jarrys tak povedali mi ze som tak 4 az 5 tyzden ale obavam sa aby bolo vsetko vporiadku

marinecka95
22. júl 2022

@katka06
@miskam333
Baby tak ja som bola dnes ráno na kontorle - na sone bolo ešte vidno niečo vo veľkosti 4mm čo zostalo v maternici - vraj to môže byť polyp po embryu alebo ešte pozostatok tkaniva z tehotenstva 🥵 vraj muselo byť riadne zavŕtané v hĺbke sliznice keď tam ešte niečo zostalo - dnes sliznica len 3mm a napriek tomu ten 4mm útvar tam 🥵
Dostala som výmenný lístok na opätovné vyšetrenie na hemato + reproimuno. Verím, že prídeme na to čo spôsobilo štyri doterajšie potraty 🙏 a aspoň jeden krát mi bude dopriate dostať titul MAMA ❤️

miskam333
autor
22. júl 2022

@jarrys samozrejme že može :P jednovačné dvojičky su z jedneho vajička a jednej spermie 🙂 dvjvaječne pri ejdnom embryjku čakat nemože ...ale ked sa embryjko v maternici rozdvojí tak šup su jednovaječne dvojičky 🙂

miskam333
autor
22. júl 2022

@marinecka95 ach do prčic no nemože ist niečo normalne ..ja som dnes mala tiež sono a nič sa nepohlo . Opätovne ? čiže si už mala tieto vyšetrenia porobene ?

marinecka95
22. júl 2022

@miskam333 hemato sme mali, nie ale všetky parametre - chýbajú lepivé doštičky a také špeci veci, pre ktoré ma tam poslali znova. V rodine máme totiž poruchy zrážanlivosti krvi atď.
Repro-imuno sme nemali. Ideme prvý krát.
A či môže ísť niečo jednoducho? V mojom prípade isto nie 🥵
Ale ja to dám 💪🙏🫶 a verím, že raz ma bude mať kto mať oslovovať mama ❤️❤️❤️

Nič sa nepohlo? Nekrvácaš?
Ja som tomu riadne pomohla bylinkami - litrami čaju, horúcou sprchou 1000 krát do dňa 🫣
Pila som najmä mätu - silný odvar niekoľko šálok denne, potom ženské čaje, ktoré obsahujú alchemilku, puškvorec, atď.

miskam333
autor
22. júl 2022

@marinecka95 jaj takto chápem .Lebo som rozmýšľala či nepôjdeme na Repro aj my po roku ale asi to nemá zmysel keď už sme tam boli a dali si robiť všetko 😬

Nie nepohlo doktorka hovorí že stále dúfa ale že je to už vysoká tehotnost😕a aj keď sa rozprávam je veľmi pravdepodobné že sa sama nevyciatim úplne ale chcem tomu dať šancu lebo druhá kyretaz už nie je sranda a my už tých problémov máme dosť tak nepotrebujem ďalší na zoznam ale ak bude nutná pôjdem 😕 tiež skúšam kadečo ale no to ako naschvál keď ma krvácať tak nič a keď nemá tak vtedy áno🤦 Ale zvládneme ....pre mňa je psychicky najnáročnejšie to čakanie a zas tak cesta ku tehu ...som nedockava no najradšej by som už riešila ako čo ďalej ...aj idem zajednat už nejaké konzultácie v centrách nech vyplním čas a vypočujem si viac názorov .Našla som aj vyšetrenie pre muža a to meranie oxidacneho stresu tak ho idem objednať .Celé dni len študujem rôzne články a štúdie 😂 Už si prídem ako odborník na ivf (žartujem)😂

jarrys
22. júl 2022

@miskam333 no neviem lebo na toto som sa pytala v CAR a doktor mi povedal ze dvojicky pri jednom ebryjku ee. Tak neviem.

marinecka95
22. júl 2022

@jarrys
@miskam333
Baby votriem sa vám tu do diskusie.
Dvojičky je možné mať aj po vklade len jedného embrya - tak ako píše Miška. Embryo sa rozdelí a hľa dvojičky 🙂