icon

Parťačka po vklade

miskam333
28. máj 2022

Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️

jzuzka
31. júl 2022

@marinecka95 chcem sa ta spytat este,, zatial krvacam velmi slabo a mam dost silne krce,, nechapem tomu,, lebo ked som mavala bolesti silne tak bola vzdy aj silnejsia menstruacia alebo sa spustala abola silnejsia,,, ale teraz tomu nechapem,,,,

katka06
31. júl 2022

Ahojte 😊 tak mňa dnes hospitalizovali 🤦 ráno som balila na dovolenku, a po WC som mala až cierny hlien na toaletaku. Išla som na pohotovosť, keďže poobede sme mali odchádzať, tak si ma tu nechali, aby som si oddýchla. Mám nizsko placentu v zadu. Jeden dr.sa vyjadril pre hospitalizaciu, jeden nie..tak som manžela poslala so synom na dovolenku, a ja si oddýchnem tu, pod drobnohľadom 😊 verím, že všetko bude OK. Malinké má už 8cm ❤️🍀

jzuzka
31. júl 2022

@katka06 katka drzkaj sa radesj tak az ste vporiadku , a zdrave...prajem vsetko dobre ja som dostala menzes aj silny je aj bolesti mam,, po dvoch dnoch od vysadenia liekov...po jeho skonceni mam sa hlasit na gyn fiv som zvedava co bude, ale ti poviem ze brusko mam pod prsiami uz vydute velke ako tehotenske myslim az moc....myslis ze mi sono potom urobia este?

katka06
31. júl 2022

@jzuzka ďakujem 🙏 neviem ako to prebieha..to je skôr otázka na @marinecka95 alebo @miskam333. Ale veľké brucho je podľa mňa normálne. Ja som v 13tt a nosím tehotenské oblečenie, v ktorom išla kamoška rodiť. Ono aj od tých injekcií, hormónov ho máme väčšie. Postupne sa Ti určite stiahne 🍀😊

jarrys
31. júl 2022

@katka06 no tak dufam ze vsetko bude v poriadku a daju ta na tej sice neplanovanej dovolenke, dokopy. Ty si tiez toho 'uzivas'. nie ze mame uz aj tak problemy s otehotnenim ale ked sa to konecne podari tak stale nieco. Dudam ze uz od teraz to bude hladke tehu bez ziadnych problemov. 🤞

marinecka95
31. júl 2022

@jzuzka je to ťažké prijať ale tým, že si to budeš nahovárať už veci nezmeníš.
Ja som mala hcg približne ako ty a taktiež na sone nebolo níč vidno, jednoducho hcg kleslo a je to jasné, že je koniec.
A čo sa týka nafúknutého bruška - neviem posúdiť, keďže som ťa nevidela ako mávaš bežne ale môžem ti povedať, že nafúknutá som bola aj ja. Teraz som už OK a cítim sa ako štíhlik 😂
Musíš byť silná a prijať to všetko, inak sa zblázniš ❤️
Hcg mi klesalo tiež strašne dlho, testy samozrejme tiež dlho pozitívne, no nakoniec kleslo tak že aj test je už snehobiely.
Už som objednaná na doplňujúce vyšetrenia a zatiaľ sa milujeme kedy sa nám ráči, plodného hlienu som mala na rozdávanie tak všetko nechávame na osud ❤️ Na ďalší vklad pojdem až po výsledkoch

marinecka95
31. júl 2022

@katka06 bože to nemyslíš vážne 😰 toto je zlý sen s týmito našimi komplikáciami … inak je všetko OK?
Verím, že v nemocnici na teba dohliadnu a ak ťa aj prepustia domov len vylož nohy a nerob nič.
Opatruj sa, myslím na vás ❤️

jzuzka
31. júl 2022

@marinecka95 dakujem ti dala si mi novy pohlad na vec. Zacalo ma teraz trapit ine a to tucnoba budem musiet zacat urcite nejak cvicit len otazne je ci sa mi bude chciet...je to tazke ale....ale verim ze to dam a schudnem...som pn ..a aj by som sa vratila do prace ale mam zlu kolegynu pri ktorej som doslova pod papucou , neviem co robit pauzu od vkladu uz viem ze dam dlhsiu...a medzitym mozem do prace ale co ked mam problemovu a naladovo neprijemnu kolegynu ...som nestastna na inu pracu sa necitim ,,,joj zivot je niekedy strastiplny..

katka06
31. júl 2022

@jarrys ďakujem ❤️ no ak budem dodržiavať prísny kludovy režim, malo by byť všetko OK 🙏🍀 malinké pomerali z každej strany, že všetko v poriadku 🙏 tak verím, že to zvládneme 😊

katka06
31. júl 2022

@marinecka95 Ďakujem ❤️ no to teda je 🙄 sestrička mi povedala, že by ma aj domov pustili, ale že takto si je doktor istý, že ležím 😁 malinké je nádherné, už má 8cm❤️ pomerali ho z každej strany, že všetko v poriadku 🙏 už určite budem iba ležať, zľakla som sa veľmi 😥

jarrys
31. júl 2022

@katka06 urcite bude vsetko v poriadku a mala fazulka bude krasne rast a silniet 🙂

miskam333
autor
1. aug 2022

Ahojte partáčky ..par dni tu nie som a tolko sa tu toho udialo .
@jzuzka mrzí ma tvoja strata :( je mi to velmi luto že sa toto deje ...ver mi najlahsie je to prijať a ak to nedokažeš sama nehanbi sa niekoho vyhladať ...ja som sa po prvej strate s tym nevedela zmieriť a bolo to velmi tažkéé ..doslova som bola na prášky a to som si bola ista že tam nádej nie je lebo som na toalete videla všetko a ešte som ku tomu bola aj na kyretáži ...ale aj tak som si potom začala nahovarať že čo ak boli dve a odišlo iba jedno atd ...až kym som sa rozhodla že aj cez to všetko si zaslužim byt štastná a išla som na terapiu ..od vtedy su moje problemy tisic krát jednoduchsie zvládatelné ...aj tento potrat som sa s tym zmierila v podstate hned a to stale v sebe to mrtve dietatko mám lebo stale ani len špinenie ...neznamená to že si nepoplačem a nie som smutna ale raz som počula jednu mudru vec a to je že smutok je v poriadku a je dokonca v živote potrebný ale utrpenie si vyberá každý sám. Ja som si povedala že nechcem mat v živote tolko trápenia a že chcem byt štastná aj cez to všetko čo mi život prinesie . Skôr či neskôr pochopim že to všetko malo zmysel .Prajem ti vela vela síl ale ak naozaj to bude stále pre teba velmi bolestivé skus niekoho vyhladať a ver mi je to obrovská ulava ❤ a ešte ku tomu brušku ...som na tom rovnako aj po každej stimulacii,tehotenstve.. dokonca ma nafukovalo tak že sa mi začali robit maličke strie tak je to asi ok aj ked neprijemné
@katka06 juuj držim palčeky nech ste ok 🙏

jzuzka
1. aug 2022

@miskam333 dakujem Miska za krasne a povzbudzujuce slova a verim ze bude uz u nas aj uvsetkych dievcatach vsetko vporiadku tiez,,,,jauz krvacam druhy den sice ale celkom stredne silno a juj krce tie som mala aj vnoci aj vcera riadne,,, mne trva menzes 4 dni najviac tak uvidim ako bude teraz a ci som sa vlastne aj dobre vycistila ,, dufam ze nebude potrebna kyretaz...ja presne sa domnievam a myslim ako pises ty , teda zamyslam sa ci nemala som dve babatka,,a jedno ci neostalo kvoli vyzoru bruska,, ono aj to myli a vzbudzuje ine pocity predstavy o danej situacii,,, urcite ja som za to aby bolo vsetko uplne v pohode a ok aj u mna, takze budem sa snazit dostat do normalu...a terapie su fajn...ono môj otec je z dvojciat a to este jednovajecnych tak preto si myslim ze aj ja by som mohla mat dvojicky a to kludne,,, ze? ked nie teraz neskôr mozno...Miska kolko sanci vkladov este mas? drzim ti palceky az si aj ty ok a az otehotnies a v pohode s laskou a v zdravi vynosis svoje dietatko az si stastna..... chodis prosim ta kde do centra as. repr. ja do Ziliny do gyn fiv,,,,,

miskam333
autor
1. aug 2022

@jzuzka no co sa týka dvojičiek mne potom došlo že aj keby nebolo by to realne :( pretože ak by boli aj jednovaječne tak by odišli spolu ..to mi došlo všaka ž potom :/ ...Verím že ked už to musi byt takto že aspon to samočistenie ti dopadne dobre :/ Nemáme nič zamrazene aj pri rpvom potrate bolo len jedno embryjko a aj pri tomto to bol náš jediný bojovník ...verim že ale 4ivf so sebou prinesie krajšie čísla :P chodim do heliosu BB a som tam velmi spokojna a však ako sa hvoorí 3 krát a dost tak na 4ivf pojdeme inde . Akurat dnes som mala online konzultaciu v reprofite Brno a urobili dojem tak uvidime :P Mám čas na rozmýšlanie 🙂

katka06
1. aug 2022

@miskam333 ešte stále sa ti nezačalo čistenie 😳 teším sa že máš dobrý pocit z nového car🙏 určite sa Vám podarí viacej embryí, a teším sa ako sa pridaš ku mne 😘🍀
Mňa dnes trocha vystrašili, lebo začali riešiť že keď budem rodiť, môže sa stať, že mi budú musieť odobrať aj maternicu..cítim sa super, vôbec nespinim, už mi okrem duphastonu ráno nedali nič, a takto ma tu strašia 😁 jeden lekár mi povedal že má zajtra ráno prepustia, tak zase až tak zle to asi nie je 🙏🍀 verím v to 😁

jarrys
1. aug 2022

@katka06 na to ani teraz nemysli. Lekari toho porozoravaju niekedy az privela a polka nakoniec sa ani nestane. Nestresuj sa zbytocne teraz tym co ani nemusi vobec nastat. S urcite ani nenastane. 🙃

katka06
1. aug 2022

@jarrys tak ako vravíš 😘 však som rozmýšľala, že by sa aspoň mohli dohodnúť čo budú rozprávať 😁 zdá sa mi, že jeden o inom ako druhý 😳😂 ale sestričky sú zlatunke. Som si ich už za tie roky pouplacala sladkým 😊

jarrys
1. aug 2022

@katka06 jj ti su najlepsi. jeden povie A a druhy B a potom pride treti a ten povie uplny opak. A ty si mozes vybrat ze teda vlastne co je z toho pravda a ako to je 🤦‍♀️😀 hlavne je ze sa citis dobre a ze fazulka je v poriadku. 🙂

jarrys
1. aug 2022

@miskam333 s tym terapeutom je to pravda. Ja som sice nebola ale cim dalej tym viac sa pohravam s tou myslienkou. Lebo cely tento proces a neuspechy ma zacinaju nicit. len problem je natrafit na dobreho terapeuta/tku. ty si nasla svojho terapeuta cez net na blink ci cez nejake odporucenie?

miskam333
autor
1. aug 2022

@jarrys vieščo ja som mala psychologičku ktorá sa zaoberá presne takými situáciami v akých sme my ...neplodnosť atď ...bola úžasná ale bolo to na dlho ...ja som celkom tak duchovné založený človek a jedna moja známa mi hovorila o regresnej terapii tak ma to hneď zaujalo že však čo za to dám ...objednala som sa do jedného centra v Dt ale nakoniec milá pani zvolila inú terapiu ako regresnu ...bolo to ťažké celý čas som preplakala lebo sme to rozoberali do detailu ..každý môj pocit,strach,obavy a keďže môj potrat bol taký traumatický zážitok kedy som na toalete videla všetko a skončila som prvý krát v nemocnici atď..to je na dlho no bolo to ako z hororu ...tak aj toto sme prebrali úplne do bodky .A tak som to vďaka tej žene spracovala .Do vtedy som to nedokázala vysloviť čo sa stalo a po terapi sa cítim úplne inak...poslala som tam aj môjho muža aj keď on je veľmi taký že si dokáže spracovať veci dokonale sám ...kľudne by mohol byť on môj psychológ 😂tak keď som taká "duchovná'tak som si hovorila či to nemôže byť niečo karmicke alebo ako sa hovorí že zdedenie hriechu ...v jeho rodine totižto bolo viac tragédii čo sa týka detí ..veľa potratov aj v pozdejsom štádiu,ťažké postihnutia atď ...tak že nech si to prečistí ...on zostal tiež riadne zaujatý a povedal že to bolo super aj keď u neho nebolo nakoniec toľko práce😀nakoniec ani to čo som si myslela potvrdené nebolo ale topiaci sa chytá aj slamky ...zažil tam ale zaujímavé veci ...hneď po Tom som začala terapiu odporúčať známym a všetci zostali z toho hotoví ...ja budem navždy za to vďačná ...viem že sú ešte veci ktoré by som si chcela doriešiť na uľahčenie do budúcna ako napríklad strach a obavu že sa to bude opakovať . Sama som na to až tak neverila kým som nemala vlastný zážitok .

miskam333
autor
1. aug 2022

@katka06 ach jaj nech len nestrasia 😬 ...nie ešte nie ale dnes prvý raz sabucke špinenie po utreti tak dúfam 🙏

jarrys
1. aug 2022

@miskam333 takze si bola na regresnej terapii. No o tom som uz pocula aj to ze je to velmi dobre. Takze v Dt. No skusim popozerat na nete. Musim s tym nieco robit lebo sa mi neda zit v neustalom strachu ze to nevyjde.

jzuzka
1. aug 2022

@miskam333 tak drzim palce Miska az sa to teda v Brne podari,,,,, ja verim ze aj ja raz otehotniem,,, musime verit,,, lebo aj tak nam nic ine nezostava.... vela stastia ti prajem

katka06
1. aug 2022

@miskam333 to je dobrá správa na zaciatok ❤️ veľmi Ti držím prsty, nech sa vyčistiš prirodzene 🙏🍀

miskam333
autor
2. aug 2022

@jarrys bola som v regresnom centre ale nakoniec to nebola regresna terapia ale nejaká iná povedať aká už neviem ...tá pani proste vedela čo robiť

miskam333
autor
2. aug 2022

Dnes sa asi niečo deje ...začala som krvácať aam dosť silné kŕče ako kontrakcie chvíľku sú a odídu a zas prídu

jzuzka
2. aug 2022

@miskam333 ahoj Miska,,,, ano poznam take krce,,, ak to mas po vysadeni liekov po neuspesnom teda predtym vklade,,, tak to môze byt,,, ja som mala predvcerom z nedele na pondelok take krce nastastie v noci ,,,, no nemohla som preto spat,,, a cez den tiez ale nie aztak ako v noci vzdy aj z pondelka na utorok som ich mala aj bolesti aj krce a celkom stredne silnu menstruaciu,,,,,no nemohla som fungovat,,, este som si tak povedala ze kebyze mam ist do prace a vpraci byt v takychto krcoch tak to nedam nastastie ze som pn,,,,, dnes mam vlastne 3 den menstruaciu a este krvacam nie az tak silno ale krce uz nemam je to lepsie,,, uvidim kedy sa mi to zastavi mne trvavava menstruacia tak 4 dni,,,, a tebe? skus si dat nejaky caj na to,,, mne pomahala aj medovka,,,, medovkovy caj.. ale su aj mozno caje priamo na mnestruaciu skludnenie neviem nepoznam ine,,,,dôlezite az sa precistis,,, dufam ze aj ja sa a som sa precistila dobre lebo nie som moc za kyretaz ale co urobim ked by bolo treba... 🙂

katka06
2. aug 2022

@miskam333 pane Bože 🙏🍀 myslím na teba ❤️

katka06
2. aug 2022

@jzuzka Miška malá MA v 10tt, je to trošku rozdiel 😕

miskam333
autor
2. aug 2022

@jzuzka ahooj ďakujem za rady ale som kúsok v inej situácii ..dieťatko prestalo žiť v 10 tt a teraz sa mi spúšťa samocistenie