Parťačka po vklade
Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️
@jarrys ano rozumiem aj ja som mala pobolievanie po druhom vklade napravo aj pichanie,,,, tak si myslim za mna ze je to normalne,,,,ale vsak uvidis,,, ja mam zas nafuknute brusko a citim sa ako tehotna z krvneho testu vcera mi vysiel asi duch ciarka,,, fizycky ju tam vidiet,,, teraz neviem, zajtra mam volat o vysledky do gyn fiv z kultivacie asi im to poviem,,, ze sme sa aj snazili medzicasom a tak,,, vsak uvdim ci mi dojde za 3 dni menzes cca tak ho mam dostat... 2 dni hore dole... tak uvidim ale poradit sa poradim
@katka06 az 30.8. idem kedze 29.8 l. je pondelok ale sviatok a predtym vikend. takze idem az na 15den. este dlhe cakanie ma caka. aj ked v podstate som uz skoro v polke cakania. od zajtra idem do prace tak mi to ujde lebo urcite nebudem vladat a budem ako vygrcany rezanec 🤣🙈
urcite ste v poriadku 😍
@katka06 ale urcite bude 🙂 no stale rovnako, len vcera a dnes som mala chvilami pobolievanie ako pred MS lebo dnes mam ocakavanu. a od vcera mam naliate prsia, hlavne prave a to je aj bolestive. no tak aom zvedava co z tohto bude. ci len ucinok horm9nov co beriem alebo ci sa to podarilo.
@katka06 no rak vcera som mala 10DPT a poobede som sa otestovala a vysledok bohuzial negativny. zas a znova. takze som sa vcera zrutila a v utorok idem pripravena do CAR len na potvrdenie ze na sone nic a krv a tiez negativna. fakt nechapem ved som mala priznaky a stale mam. asi fakt len efekt progesteronu a estrofenu.
@jarrys tak som verila, že Ti to vide 😟😢 je mi to nesmierne ľúto😟 ani neviem ako Ťa potešiť ❤️
Včera som mala stretko s kamoškami zo strednej, zo 6 len jedna otehotnela prirodzene, 3 sme po úspešnom KET a 2 po troch IVF ani ťuk. Nechápem čo toto žijeme za dobu. Veď to nie je normálne.
@katka06 ano tak super , uteka to velmi rychlo, ja cakam na menzes a ked ho dostanem mam im volat a oni mi daju termin na to vysetrenie hysteroskopiu...inak radsej by som bola kebyze som tehotna a nemusim to vysetrenie riesit pravdu povediac...je to cele narocne , neviem ci si bola na tom vysetreni ale myslis ze sa da vidiet i tehotenstvo pocas tohto vysetrenia? To ma len tak napadlo a zaujima ma to...ja si rada do podrobna o vsetkom citam a som zvedava tym vlastne ak vies daj vediet...inak stale som nafuknuta a to som uz po vklade dlho ved ten neuspesny som mala 7.7. Zasielam svoje foto brucha, som z toho na mraky...
@jzuzka nafuknuta si hlavne z tych hormonov co sa beru a aj z toho ze si bola tehu. Telo potrebuje cas sa dat zase dokopy. po ms by sa to malo upravit.
no ja sa mam ako som hore pisala. Vo stvetok poobede som si urobila test a negativny. tak v utorok pojdem len na potvrdenie z krvi. peiznwky tehotenstva som mala a aj stale mam ale asi ro bohuzial bolo vyvolabe tymi hormonami co uzivam.
@katka06 no ja som tiez myslela ze to vyjde. twrqz som naozaj sla s tym do toho ze to vyjde a tiez som mala a aj stale mam priznaky. nuz ale evidentne su sposobovane tym co beriem. Ja nechapem aj tych idiotov vo vlade. To aby tu bolo dostatok deti chcu riesit zakazom interupcii ale radsej by to mali riesit ze zenam ulahcia ist na IVF a preplati to poistovna uplne alebo vo vacsej miere. ved ked vkrocis na kliniky vsade narvane. to nie je normalne.
@jarrys ano uplne chapem...no ak si mala priznaky tehotenstva o to vacsia pravdepodobnost je ze si tehotna, a nevadi ak ti test bol negativny ak si ti to z krvi potvrdia a test vyjde pozitivny mne sa vyedy zobral az po 10 dnoch cca od vkladu....takze nezufaj...velmi ti drzim palce....u mna kebyze som uz po vklade test robim po 10 dnoch najskor ale je pravda ze u kszdej z nas to vyjde inokrdy....
@jarrys ano no vsak uvidis...drzim palce prosim ta ja mam teraz dilemu mam zvysenu teplotu 37,3 teraz je pravda ze cakam menzes a neviem ci je to v dosledku neho akebo chripky mabzela mam choreho...tak sa bojim aj covidu joj, uz som sa tesla antigenovym som negativna co mi radis prosim...dakujem vopred
@jzuzka ahoj no tak krasa. Ako sa hovori ked sa serie tak sa serie. No ja sa mam dobre aj ked este sa dostavam z toho ze si zajtra pojdem znova po potvrdenie neuspechu. a uz sa aj tesim ze zajtra idem na krv a ked budu volat tak vysadim lieky lebo uz celkom dost citim ze sa mi tlaci menzes.
@jzuzka no vklad daj vtedy ked budes fit. Hlavne zavolaj do CAR a povedz im ze sice si dostala menzes ale mas aj covid. a oni ti povedia ci urobia hysteroskopiu teraz alebo az o mesiac. Ja by som
sa teraz hlavne riadne vyliecila a sla na hysteroskopiu az o mesiac s dalsou MS. A potom vklad.
Ahojte žienky 🙂 ste tu ešte niektorá, ktorá sa chystáte na vklad v októbri?
@jarrys ahoj, dakujem za opytanie ale nie, dala som si odklad hystwroskopie a tretieho vkladu na buduci rok....najskor v januari asi...pretoze chcem pauzu a budeme sa snazit aj prirodzene vies, a ty ako ujalo sa ti embryjko myslim ze naposledy si bola sla na vklad ked sme si pisali uz neviem presne... ako sa citis

@jarrys joj chudiatko moje,, i ja som to tak mala ze po druhom vklade som sa bola rozculila to ako naschval,,, a fakt na nepodstatnzch veciach ked si to tak clovek vezme...ja ti drzim palce aby vysledok bol potesujuci.... neboj