Parťačka po vklade
Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️
@evinku a kam chodíš ? Je to KET alebo ET? Už máš aj presný termín?
@22stanka22 ahoj... Chodím ISCAR v Martine... Termín nemám... V utorok ideme a kontrolu, kde nám dajú liečbu a pri MS začneme stimulovať... Ty si ako na tom?
@evinku my tiež chodíme do Iscare v MT a tiež idem utorok na kontrolný ultrazvuk 😁 ja už beriem estrofem ako prípravu pred KET takze už by mi mali určiť presný termín vkladu niekedy na další týždeň 🙂 toto bude tvoja prvá stimulka? Ja už mám toto 3. IVF 😕 predtým sme chodili do KE do dvoch rôznych kliník a na 3. krát sme skúsili MT a myslíme že je to tam najlepšie 🙂
@22stanka22 áno.... Toto je moje prvé Ivf, tak som sama v očakávaní, ako to bude prebiehať... Spermiogram vysiel skvelé, moje výsledky z krvy tiež v norme mi dr. vravela, tak uvidíme... Mala som cystu na vaječníku, a moja gynekologická ju už tento týždeň nevidela, tak kázala dr. v ISCAR aby sme prišli, a nasadia liečbu a pri najbližšej ms by sme mohli ísť do toho... Sama som zvedavá, Ak protokol nám vyjde... Ako to zvládate? Myslím psychiku
@evinku jasne chápem, čiže to este nemáte iste či bude vklad v októbri, v utorok by vám mali určiť či to bude krátky alebo dlhy protokol ak som to správne pochopila? Tak držím palce ✊ a ako dlho sa snažíte?
No na psychiku je to obrovská záťaž, 2 neúspešne Inseminácie a prvé dve IVF dopadli katastrofálne, vždy sme mali len 1 embryo 😕 v prvom sa na chvilku ujalo, ale nakoniec z toho bolo biochemické teh. a pri druhom vôbec nič. Ako kebyže mame na začiatku všetky vyšetrenia spravené tak sme sa tomu mohli vyhnúť. Teraz tretie IVF v MT 5 embryi, poslali sme ich aj na genetiku do Prahy a vrátili sa nám 2 zdravé, 2 patologické a 1 take na hrane, že skôr nie ako ano. A keď budem mat teraz v utorok na kontrole všetko ok, tak jedno z nich budeme vkladať tak už sa teším 😊
@22stanka22 držím moc palce nech Vám to dopadne dobre... Určite napíš... Iste to nemáme, ale ak všetko dopadne ako ma tak, od soboty by som mala začať stimulovať a potom celý ten proces odber, a vklad... Verím, že sa to podarí... Musí... Myslím stále pozitívne, i keď myšlienky mam všelijaké
@evinku ano pozitívne myslenie je samozrejme veľmi dôležité 🙂 jasne napíšem. Tak tympadom kebyže ti dajú krátky protokol a šla by si na ET, tak by sa to dalo tiež stihnúť v októbri 🙂
@22stanka22 myslím si aj Ket by sa dal stihnúť ešte v októbri... Ale tak, uvidím ako to dopadne v utorok všetko...
@evinku KET sa robí najskôr v ďalšom cykle medzi 19.-21. dnom. Tak to asi nie, ale čerstvý transfer ano 🙂 no tak píš potom tiež že čo ti povedia v utorok.
@22stanka22 určite áno... Dam vediet ako sme dopadli...
@22stanka22 ahoj... Ako si dopadla? Kedy si bola na kontrolnom Sone? Ja mam nastavenú liečbu... Od prvej ms začínam stimulovať.. Mame krátky protokol, čiže ET... Aké lieky máš? Ja na začiatok Menopur a po týždni Cetrotide...
@evinku ahoj 🙂 boli sme objednaní na 10tu ale zobrali nás až o nejakej pól 12tej ani už presne neviem 🤔
Tak fajne že už máš stimulačný protokol. A kedy cca ti začína MS? Krátky protokol, tak to máš aspoň menšiu záťaž pre telo 🙂 ja som pri druhom IVF mala tiež krátky a brala som Bemfolu a tiež cetrotide. Pri prvom IVF som mala dlhy a to som brala diphereline a meriofert. Pri tomto treťom IVF tiež dlhy a to som mala Gonal a diphereline a dopadlo to najlepšie. Teraz mám prípravu na KET a beriem estrofem a od zajtra aj progesteron. Len mám trosku komplikáciu lebo mám nejaký problém odspodu nejaká infekcia z prechladnutia/oslabenej imunity a výsledky budem mat až zajtra. Beriem na to už aj tabletky, ale pokial by to bolo niečo vážnejšie, nemohla by som ísť teraz na vklad, ktorý mám plánovaný na budúci utorok. Tak verim, že to bude v poriadku 😕🙂
@22stanka22 mrzí ma čakanie... My sme boli na 12:00 objednaný a hneď nás aj vzali ( možno sme sa stretli 🤗)... Dúfam, že infekcia ti ustúpi a vklad prebehne presne podľa inštrukcií, držím palce... Môžem sa ta spýtať, že tie injekcie si si kedy pichala? Myslím čas... Lebo nám povedali, že v rovnakú hodinu( to chápem) a odporučili poobede až k večeru...
@evinku vraj mali nejaké komplikácie na sále…no je to možné že sme sa stretli 🙂
Dúfam aj ja keďže už 2 mesiace čakám na vklad a teraz takáto komplikácia 😕 stále niečo.
Jasne. Tak mne pichal injekcie priatel večer okolo 20:30-21:00. Led niečo kľudne sa pýtaj 🙂 zajtra dám vedieť, že ako dopadli výsledky.
@22stanka22 ďakujem za odpoveď... Aj mne by mal tak priateľ, keďže skôr ako okolo 20:00 hod. sa s práce nevrari... Ako si znášala liečbu? Mam strach, že mi bude zle z nich
..
@evinku nie je začo. A kedy približne teda začínaš so stimulaciou? Za mna najdôležitejšie je piť veľa tekutín. K tomu ešte odporúčajú zvýšený príjem bielkovín, tak to som sa snažil tiež. Nafuknute brucho je bežne, keďže vajíčka rastu a je ich tam viac. Niekedy má pobolievala aj hlava a od vtedy mám aj problémy s pleťou, stále nejaké akné. Ale tak najťažšie mi bolo posledné dni pri dlhých protokoloch, keď mi ešte navýšili dávku. Bolo mi ťažko od žalúdka a celkovo som sa necítila ok. Ale zvládnuť sa to dá. A zase na každého to pôsobí inak. A krátky protokol znamená aj menej hormónov takze to by malo byt v pohode 🙂
@22stanka22 MS očakávam v nedeľu, tak možno od pondelka by som mala nasadila... I keď by som ju brala ak hneď, nech s tým už začnem... To. Čakanie je ťažké pre mňa... Aj nám vraveli piť veľa Vody a jesť bielkoviny... Tak snáď to bude v celku fajn... Ako. Ti je?
@evinku to plne chápem, aj pre mna je to veľmi ťažké. My sme prvýkrát navštívili car v polke augusta 2021…a od vtedy stále na niečo čakáme. Verim, že už tentokrát to bude úspešne 😊 ja sa cítim lepšie, volala som za výsledky, tak že to mám v poriadku, iba mám dobrat predpísané lieky a malo by to byt ok tak smäd aj bude 🙂 a utorok ma teda potom čaká vklad teším sa aj sa bojím.
Tak snáď aj tebe začne ms čo najskôr 🙂
@katka06
@jzuzka
@jarrys
@marinecka95 no čaute žienky ako si naživate :P s niektorymi som aj v kontakte ale možeme si to pripomenut aj tu :P a taktiež čaute nové kočky v diskusii :D
@miskam333 ja chodim po vysetreniach. Endokrinologia je uplne v poriadku. Genetika este nemaju komplet vysledky ze cakaju na BA tak mam skusit volat o mesiac a 18.10. idem na konzultaciu s doktorkou z hematologie lebo uz by mali byt vysledky. Repeoimuno mame az 29.11. vysetrenie. No a dala som si znova cytologiu urobit kedze mi v juni vysla velmi zla-CIN3, Carcinom in situ a moj gynekolog nechape ako po 2rokoch zlej cytologie a z juna uplne katastrofalnej som mala teraz uplne cistu cyto, ze vraj CIN1. Uz aby som mala vysledky lebo toto cakanie je najhorsie. A ty sa mas ako?
@22stanka22 fuuu... Som rada, že máš všetko v poriadku... Držím palce nech vklad dobre dopadne a čoskoro bude pozitívny test... Napíš potom pocity... Myslím na teba... 🤗
@jarrys ja mam po konzultáciach v centrach a teda 4ivf podstupime v iscare martin aj ked sme boli na 99% rozhodnutí na brno tak dr.Sakal v tom Martine si nás naozaj získal :P minulý týden sme boli na opakovanych vyšetreniach na reproimuno tak uvidime ake budu vysledky ..zajtra muž ide ku urologovi a potom ked budeme mat všetky vysledky smer Martin a uvidime 🙂 v cytologii sa nevyznam ale super že vyšla teraz v poriadku . Ale mám sa dobre inak :D
@evinku ďakujem veľmi pekne 😊 napíšem ano. Ešte rozmýšľam či dať aj embryoglue alebo ne to zbytočne 🤔

@22stanka22 ahoj... Ja idem na vklad..