Parťačka po vklade
Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️
@katka06 ahoj tak to su krasne spravy ❤️🙂 velmi sa tesim s tebou. No nam abi v novembri sa nezadarilo prirodzene. A uz mam vsetky vysledky z vysetreni as nasledujucou MS pojdem na vklad a poslednym mraziacikom. Skusime aj decembri ci sa zadari ale uz dako neverim ze by to prislo prirodzene. Bola som celkom v pohode psychicky ale ako viem kedy bude vklad tak zacinam strasne panikarit a strasne sa bojim.
@katka06 aj ano aj nie. Genetika a endokrynologia vysli super. Hematologia vysiel jeden trombofilny faktor zvyseny ale len hranicne, s tym ze zaver je preventivne v tehotenstne clexane. A nevie s urcitostou povedat ci to mohlo mat vplyv na uhniezdovanie a neuspesnost vkladu alebo nie. A reproimuno tam my vysla specificka celularna odpoved voci partnerovym spermiam stredne tazka tak na mesiac kedy bude vklad predpisala infuzky, vitamin E a hormonalne steroidy. Vravela ze to mohlo ovplyvnit uhniezdenie aj nemuselo. Ale ze urcite sa nieco deje kedze 4vklady a vzdy ci skor ci neskor skoncili neuspechom.
@jzuzka no vyskúšaj ísť na tú krv 😋snáď sú to len falošné testy lebo aj ja mávam teraz na testoch často ducha a aj ostatné dievčatá čo si robia testy tak majú pozitívne testy a tehu nie sú tak neviem či je to nejaká zlá varka testov alebo čo ...tak daj vedieť ako dopadla krv
@katka06 uzasna fotka 🥰 ak sa smiem spytat planovanu sekciu budes mat z akeho dovodu? Drzim ti palce. Bude aj to krasny zazitok 😘💗
@janulka1351 ďakujem 🙏❤️ nemám dobré skúsenosti s doktormi, a keďže chcem mať svojho doktora pri pôrode, tak aj preto. Ale aj syna som rodila cisárskym, takže som si vlastné mohla vybrať.
@katka06 a kde budes rodit? Ked pises ze si si mohla vybrat. Ja som tiez syna rodila cisarskym,tak to len ako zo zaujimavosti zatial,kym sa podari otehotniet druhykrat.
@janulka1351 prvého som rodila v KE- stará nemocnica, aj tam som mala vybaveného dr.,teraz budem v Rožňave
@katka06 jeee tak to ta chapem a si ma potesila ak to vyzera nadejne....podla teba ak si zajtra urobim test mozem sa ozvat na gynekologiu , inak idem na kontrolne sono este pred januarovym vkladom do gyn fiv a to medzi 2.1. Az 6.1. V tom tyzdni tak teraz neviem ci nam v stredu ist k obvodnemu gynekologovi uz...porad prosim dakujem, a kolkateho mas teda termin drzim palce k porodu....a tesim sa s tebou uz mas meno vybrate teda
@jzuzka no ja by som počkala, ak mas naplánované sono medzi 2.-6.1. Ale ak nebudeš vediet vydržet, tak chod 🙂 viem si predstavit aka si nedočkava 😁 tak podla minulého kontroli od dnes 2 tyzdne, ale ak bude vsetko OK, chcem este aspoň 3tyzdne vydržat. Uvidím co povie zajtra doktor.
@katka06 ahoj , no dam ba tvoju radu a pockam na sono na gyn fiv... joj tak to na mrzi ze mas vyssi tlak i tep,, drzim palce ti az sa ti to znormalizuje, ja sa priznam ze som strasne nedockava a tiez nam obavu ci vobec lekarka uvidi nieco na sone. Uz by som bola rada keby tam videla plod.

@janulka1351 Ďakujem Ti krásne🙏 no zase som sa priklonila k sekcii 😁 viem že máš pravdu, ten pocit prituliť svoje narodené dieťa je dokonalý ❤️
Držím palce 🙏🍀